in , , ,

10 Κόλπα Μόδας για να Καλύψετε Παχιά Χέρια

κόλπα μόδας για παχιά χέρια,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα
10 Κόλπα Μόδας για να Καλύψετε Παχιά Χέρια

Το να σκέφτεστε θετικά για το σώμα σας μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να νιώθετε άβολα ή άνετα με τον εαυτό σας. Ωστόσο, είναι εντάξει να παραδεχτείτε ότι δεν αγαπάτε απαραίτητα τα πάντα στο σώμα σας. Μερικές φορές, έχετε μέρη που θέλετε να κρύψετε λίγο περισσότερο για να τονίσετε άλλα μέρη του σώματός σας. Αν έχετε παχιά χέρια, υπάρχουν μερικά κόλπα μόδας για να τα καλύψετε με τα ρούχα που έχετε. 11 Κόλπα Μόδας για να Αναδείξετε τη Μέση σας

Φορέστε μανίκια από ημιδιάφανα ή δαντελένια υφάσματα.

10 Κόλπα Μόδας για να Καλύψετε Παχιά Χέρια

Αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη και να ισορροπήσετε το παχέος των χεριών σας, φορέστε μπλούζες με δαντέλα μανίκια ή που είναι διάφανη. Η χαλαρή εφαρμογή αυτών συνήθως δεν καλύπτει ολόκληρο το χέρι σας και δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση ώστε να φαίνονται πιο αδύνατα.

Είναι απίστευτα άνετα και δροσερά και μπορείτε να τα φορέσετε την άνοιξη ή το καλοκαίρι, ειδικά αν επιλέξετε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μπεζ ή παστέλ. Συνδυάζονται με κάθε αξεσουάρ και θα σας δώσουν πραγματικά μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Αποφύγετε τα φαρδιά μανίκια στο παχύ μέρος του μπράτσου σας.

Είναι καλύτερα να μην φοράτε φαρδιά μανίκια. Γενικά, αυτά είναι συνήθως πιο φαρδιά στο παχύ μέρος του μπράτσου, δημιουργώντας το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Επιπλέον, παραμορφώνει εντελώς τη σιλουέτα σας.

Φορέστε απλά και εφαρμοστά μανίκια, ίσως μια μπλούζα σε έντονο χρώμα, που εναρμονίζουν τη σιλουέτα σας και που μπορείτε να συνδυάσετε καλύτερα με μια φαρδιά φούστα.

Προτιμήστε μπλούζες με φαρδιές τιράντες.

Μπορεί να θεωρείτε ότι μια αμάνικη μπλούζα δεν είναι για εασς, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τύπος μπλούζας μπορεί να σας βοηθήσει. Αρκεί βέβαια να έχει φαρδιές τιράντες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπάρχουν πολλά ρούχα με φαρδιές τιράντες, από μπλούζες, φορέματα, φόρμες κλπ. Μην περιορίζετε τη δημιουργικότητά σας, γιατί κανένα ρούχο δεν απαγορεύεται.

Χρησιμοποιήστε μανίκια 3/4 προς όφελός σας.

Είναι καλή ιδέα να φοράτε μανίκια 3/4, καθώς είναι ιδανικά τόσο για καθημερινές όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Είναι επίσης ένα πολύ κολακευτικό στυλ μανικιών για ογκώδη μπράτσα. Είναι ιδανικά για styling, ακόμα περισσότερο όταν φοριούνται σε σκούρα, μονόχρωμα χρώματα χωρίς πολλές απλικέ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαρδιά παντελόνια ή ογκώδεις φούστες.

Φορέστε το σωστό σακάκι.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των σακακιών με βάτες ώμου. Τυλίξτε λίγο τα μπράτσα του σακακιού σας, ώστε να μην κάθονται ακριβώς πάνω από τον καρπό και τα χέρια σας θα φαίνονται πιο μακριά και αδύναμα, αναδεικνύοντας το υπέροχο δέρμα σας. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε στον καρπό σας ρολόγια, βραχιόλια και πολλά άλλα.

Παραλείψτε τα ίσια σακάκια ή με ίσια μανίκια καθώς τα μανίκια πρέπει να σας ταιριάζουν τέλεια και το σακάκι πρέπει να είναι κομμένο στη μέση.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα Μόδας Διασημοτήτων για να Φαίνεστε Πανέμορφες

Επιλέξτε σωστά πουλόβερ.

Επιλέξτε φαρδιά, λεπτά πουλόβερ με ριχτούς ώμους. Όχι μόνο φαίνονται πολύ θηλυκά, αλλά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τζιν για καθημερινή εμφάνιση. Από την άλλη, τα ανοιχτόχρωμα πουλόβερ ή τα πουλόβερ από πολύ χοντρό ύφασμα μπορεί να μην ταιριάζουν σε εσάς.

Να φοράτε πάντα κάτι στράπλες σε συνδυασμό με κάτι άλλο.

Το στράπλες είναι ένα στυλ που μπορεί να είστε λίγο επιφυλακτικές να φορέσετε, αλλά αν έχετε τα μαλλιά σας ριχτά και φοράτε ένα κολιέ, σάλι ή οποιοδήποτε αξεσουάρ πάνω από τους ώμους σας, μπορεί να έχει ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας.

Φορέστε φιόγκους ή φαρδιά κολιέ.

Αν νιώθετε ανασφάλεια για τους παχιούς ώμους σας, τότε μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή από αυτούς. Φορέστε μπλούζες με φιόγκους ή με κάτι φανταχτερό, χρυσό ή με πέτρες στο ύφασμα που θα αναδείξουν τον λαιμό σας.

Μην παραμελείτε τα ασύμμετρα τοπ.

Τα ασύμμετρα τοπ είναι μαγικά, σπάνε τη γραμμή γύρω από τα μπράτσα, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο αδύνατα. Επιπλέον, το να αφήνετε έναν από τους ώμους σας ακάλυπτο είναι μια πολύ πρωτότυπη και ελκυστική πινελιά.

Φορέστε V λαιμόκοψη και απλά μανίκια.

Όχι μόνο μπορείτε να φορέσετε V λαιμόκοψη για μια περιστασιακή περίσταση, αλλά είναι επίσης μια ευέλικτη εμφάνιση για μια βραδινή έξοδο. Φαίνεται χαριτωμένη όλες τις εποχές και μπορεί να φορεθεί ακόμη και με ένα κολάν από κάτω. Ο όμορφος τρόπος που καθορίζει τη σιλουέτα από τους ώμους μέχρι τη μέση βοηθά πραγματικά στον καθορισμό του σχήματος των χεριών.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Λάθη Μόδας που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες από την ηλικία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 43

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τόσο ρεύμα καίει σε ευρώ κάθε συσκευή στο σπίτι μας: Πόσο χρεώνομαστε ακόμη και όταν είναι κλειστές

Τόσο ρεύμα καίει σε ευρώ κάθε συσκευή στο σπίτι μας: Πόσο χρεώνομαστε ακόμη και όταν είναι κλειστές

τροφική δυσανεξία,συμβουλές διατροφής,διατροφή

Σημάδια ότι Έχετε Δυσανεξία σε Μερικές Κοινές Τροφές