in , , ,

Τρίχες μέσα στο δέρμα: Πώς να Απαλλαγείτε από Στριμμένες Τρίχες και να Αποφύγετε την Επανεμφάνισή τους

απαλλαγή από στριμμένες τρίχες,αντιμετώπιση στριμμένων τριχών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Πώς να Απαλλαγείτε από Στριμμένες Τρίχες και να Αποφύγετε την Επανεμφάνισή τους

Τρίχες μέσα στο δέρμα: Έχετε παράξενα εξογκώματα στο δέρμα σας κάθε τόσο που δεν μοιάζουν με σπυράκια ή κνίδωση; Είναι πιθανό να έχετε τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα. Είναι πάντα μια δυσάρεστη και απροσδόκητη έκπληξη και τις περισσότερες φορές συμβαίνει στο πρόσωπο, τα πόδια, τη μασχάλη ή τη ζώνη του μπικίνι, αλλά μπορεί να εμφανιστεί παντού.

Οι τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα δεν είναι σίγουρα απειλητικές για την υγεία, αλλά είναι τόσο ενοχλητικές και αντιαισθητικές. Υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από τις στριμμένες τρίχες και να αποφύγετε την επανεμφάνισή τους. 6 Λόγοι για να Μην Ξυρίζετε τις Τρίχες του Σώματός σας

Τρίχες μέσα στο δέρμα

Πως φαίνονται οι στριμμένες τρίχες

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι στριμμένες τρίχες αρχίζουν να αναπτύσσονται μεσα στο δέρμα αντί να μεγαλώνουν από αυτό. Είναι πολύ ενοχλητικές, ερεθίζουν το δέρμα και προκαλούν πολύ φαγούρα, ενώ μερικές φορές μπορεί ακόμη και προκληθεί μόλυνση και να μετατραπεί σε επώδυνη πληγή.

Μη χρήση κρέμας ξυρίσματος

© Depositphotos.com

Εάν δεν σας αρέσει να μαλακώνετε το δέρμα σας πριν το ξύρισμα και απλά να το ξυρίζετε στεγνά, το ξυράφι καταλήγει να ακονίζει τις άκρες των τριχών και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια τρίχα να μεγαλώσει προς τα μέσα. Για να το αποφύγετε, χρησιμοποιήστε κρέμα ή τζελ ξυρίσματος πριν το ξύρισμα και ενυδατική κρέμα μετά.

Φοράτε στενά ρούχα

© Depositphotos.com

Εάν φοράτε συχνά στενά ρούχα, αυτό μπορεί να εμποδίσει τις τρίχες να αναπτυχθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αντίθετα, θα αρχίσουν να αναπτύσσονται στο δέρμα. Η λύση είναι πολύ απλή, μην φοράτε στενά ρούχα όλη την ώρα.

Δείτε ακόμη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια φρυδιών

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το τσίμπημα των τριχών μπορεί να είναι μια άλλη αιτία για τα μαλλιά που μεγαλώνουν προς τα μέσα. Μερικές φορές τα τσιμπιδάκια δεν τραβούν εντελώς τις τρίχες, απλώς τις τεντώνουν. Και ενώ τεντώνεται, καμπυλώνει και μπορεί να μεγαλώσει μέσα στο δέρμα.

Η λύση είναι να ενυδατώσετε το δέρμα με μια ενυδατική κρέμα ή λάδι καρύδας πριν χρησιμοποιήσετε το τσιμπιδάκι.

© Joe Gross / youtube

Μια άλλη επιλογή είναι να εξετάσετε εναλλακτικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, όπως αποτρίχωση με κερί ή ακόμα και λέιζερ. Το λέιζερ μπορεί ενδεχομένως να την αφαιρέσει οριστικά.

Δεν κάνετε βαθύ καθαρισμό

© Depositphotos.com

Μερικές φορές, το νεκρό δέρμα μπορεί να μπλοκάρει την επιφάνεια του δέρματος, κάτι που αναγκάζει τις τρίχες που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό να αναπτυχθούν πλάγια κάτω από το δέρμα, αντί προς τα πάνω.

Η λύση για αυτό είναι η απολέπιση. Χρησιμοποιήστε ένα γάντι απολέπισης για το σώμα και scrub και μάσκες απολέπισης για το πρόσωπο. Και μην γίνεστε υπερβολικοί, οι ειδικοί ομορφιάς συνιστούν τη χρήση απολέπισης όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.

Φυσικά σγουρά ή άγρια μαλλιά

© Depositphotos.com

Μπορεί να εμφανίζετε στριμμένες τρίχες πιο συχνά από άλλους ανθρώπους, εάν έχετε σγουρά μαλλιά, πράγμα που σημαίνει ότι τα θυλάκια είναι κυρτά. Οι τρίχες πρακτικά λυγίζουν προς τα πίσω και ξαναμπαίνουν στο δέρμα.

Εάν έχετε άγρια μαλλιά, μπορεί να έχουν τόσο αιχμηρές άκρες που μπορεί να τρυπήσουν το δέρμα και να αναπτυχθούν σε αυτό.

Η λύση είναι απλή αφού δεν μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε τα μαλλιά σας — ενυδατώστε, ενυδατώστε, ενυδατώστε.

Δείτε επίσης 7 Κόλπα για να Αποφύγετε τις Στριμμένες Τρίχες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ανδρική γονιμότητα,συσκευές WiFi και ανδρική γονιμότητα,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα

Μελέτη Αποκαλύπτει ότι οι Συσκευές WiFi Επηρεάζουν την Ανδρική Γονιμότητα

οφέλη γαρίφαλων,κατανάλωση γαρίφαλων,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβει εάν Αρχίσετε να Τρώτε 2 Γαρίφαλα την Ημέρα