in , , ,

6 Λόγοι για να Μην Ξυρίζετε τις Τρίχες του Σώματός σας

σταμάτημα αποτρίχωσης,σταμάτημα αποτρίχωσης οφέλη,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα σώματος
6 Λόγοι για να Μην Ξυρίζετε τις Τρίχες του Σώματός σας

Οι τρίχες του σώματος είναι ένα από τα ταμπού που πολλοί προτιμούν να σιωπούν. Αντ’ αυτού, να προσπαθούνε να τις αφαιρέσουν με εμμονή χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους για να τις κάνουν λιγότερο ορατές. Σε όλα αυτά, μερικές φορές δεν παρατηρούν πόση ψυχική και σωματική προσπάθεια καταβάλλεται για να ακολουθήσουν τα καθιερωμένα πρότυπα. Όμως είναι απολύτως φυσιολογικό να ξεχάσετε την αποτρίχωση για μικρό χρονικό διάστημα. Και όπως αποδεικνύεται, μπορεί να είναι ευεργετικό για το σώμα σας και να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Γιατί Μερικές Τρίχες του Σώματος Μεγαλώνουν Υπερβολικά και φαινομενικά σε μια νύχτα!

Οι άλλοι θα νιώσουν πόσο ελκυστικοί είστε.

6 Λόγοι για να Μην Ξυρίζετε τις Τρίχες του Σώματός σας

Οι ιδρωτοποιοί αδένες βοηθούν να απελευθερώσουμε τις φερομόνες μας, ενώ οι τρίχες στο σώμα βοηθούν να εξαπλωθεί η μυρωδιά μας. Έρευνες αποδεικνύουν ότι το φυσικό σωματικό άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στην έλξη των ανθρώπων γύρω μας. Στην πραγματικότητα, οι τρίχες της μασχάλης βοηθούν στην παγίδευση της μυρωδιάς, κάνοντας το αποτέλεσμα των φερομονών ακόμη πιο δυνατό.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πόνο.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα ή η αποτρίχωση με κερί μπορούν να προκαλέσουν πόνο, ερεθισμό και κόκκινα εξογκώματα, ειδικά σε όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα. Αλλά πολλές γυναίκες εξακολουθούν να το κάνουν αυτό, πείθοντας τον εαυτό τους ότι αυτό είναι φυσιολογικό και αποδεκτό, ανεξάρτητα από τη σωματική ενόχληση που νιώθουν. Μερικές φορές, είναι απαραίτητο να σταματήσετε για μια στιγμή και να αφήσετε το σώμα σας να ξεκουραστεί για χάρη της δικής σας ευεξίας και υγείας.

Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα σωματικά.

Οι τρίχες στο σώμα σας είναι σημαντικά για την προστασία του δέρματος και την αντανάκλαση του ηλιακού φωτός. Παίζει επίσης ρόλο στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Ο αέρας παγιδεύεται μεταξύ των τρίχων και του δέρματος, δημιουργώντας ένα στρώμα που προστατεύει το δέρματος από την απώλεια θερμότητας.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας αν Κόψετε τον Καφέ

Σας υπενθυμίζει να θέσετε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Η αποδοχή του εαυτού σας παραμένει μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς. Μπορεί να επικρίνουμε συνεχώς το σώμα μας και να αισθανόμαστε πίεση για να ταιριάζουμε στα πρότυπα ομορφιάς και συμπεριφοράς που ακολουθεί ο κόσμος γύρω μας. Η επανεξέταση της σχέσης σας με τις τρίχες του σώματός σας μπορεί να είναι ένα σταθερό βήμα για να δημιουργήσετε μια θετική εικόνα για τον εαυτό σας και να νιώσετε ελεύθεροι να ζήσετε όπως θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βεβαιώνεστε ότι είστε περιτριγυρισμένοι από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Το να αποδεχτείτε τις τρίχες του σώματός σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και σας δέχονται όπως είστε. Δεν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον εαυτό σας για αυτούς και δεν θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα με το σώμα σας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε αποδεκτοί και εμψυχωμένοι.

Μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για άλλα πράγματα.

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα από 10.000 δολάρια για προϊόντα ξυρίσματος και έως 23.000 δολάρια για αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αντ’ αυτού, μπορείτε να επενδύσετε αυτόν τον χρόνο και τα χρήματα στην προσωπική σας ανάπτυξη ή κάνοντας μικρά δώρα στον εαυτό σας. Αργότερα, αυτό θα σας επιστρέψει με τη μορφή καλύτερων ευκαιριών και μεγαλύτερης ευημερίας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Εξαφανίστε Τις Άσπρες Τρίχες Και Επαναφέρετε Τα Μαλλιά Σας Στο Φυσικό Τους Χρώμα, Με Αυτήν Την Εκπληκτική Συνταγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για γρήγορο κινητό τηλέφωνο,συμβουλές για κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα

8 Κόλπα για πιο Γρήγορο Κινητό Τηλέφωνο

καθαρισμός χρυσών κοσμημάτων,καθαρισμός ασημένιων κοσμημάτων,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Χρυσά και Ασημένια Κοσμήματα