in , , ,

8 Κόλπα για πιο Γρήγορο Κινητό Τηλέφωνο

κόλπα για γρήγορο κινητό τηλέφωνο,συμβουλές για κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα
8 Κόλπα για πιο Γρήγορο Κινητό Τηλέφωνο

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας είναι μια απαραίτητη κίνηση για να διατηρήσετε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, μόνο μία φορά την εβδομάδα, όπως προτείνουν πολλοί, μπορεί να μην είναι αρκετή. Επίσης, πρέπει να σκεφτείτε την ενημέρωση των εφαρμογών και των νέων εκδόσεων του Android εάν το τηλέφωνό σας έχει χαμηλή χωρητικότητα μνήμης. Οι νέες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στη συσκευή σας. Υπάρχουν 8 έξυπνα κόλπα που μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του κινητού τηλεφώνου και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του. Πως να Προστατέψετε το Κινητό Τηλέφωνό σας από την Υπερθέρμανση

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο 3 φορές την εβδομάδα.

© East pop/Shutterstock.com

Η μνήμη RAM του τηλεφώνου γεμίζει καθώς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε και να κατεβάζουμε νέες εφαρμογές. Και η μόνη λύση για να ελευθερώσετε λίγο χώρο ώστε το τηλέφωνο ώστε να λειτουργεί πιο γρήγορα είναι να το επανεκκινήσετε 3 φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, διαγράφεται όλη η μνήμη RAM και μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορείτε να ορίσετε αυτόματες επανεκκινήσεις για τις ημέρες και τις ώρες που θέλετε χρησιμοποιώντας το μενού ρυθμίσεων.

Ενημερώστε τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας μόνο Wi-Fi.

© Depositphotos.com

Δεν είναι μυστικό ότι η ενημέρωση των εφαρμογών είναι απαραίτητη, αλλά δεν πρέπει να το κάνετε με τα δεδομένα. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές εφαρμογές είναι πολύ μεγάλες σε μέγεθος και καταναλώνουν τα δεδομένα πολύ γρήγορα, κάτι που επιβραδύνει την απόδοση του τηλεφώνου. Μπορείτε να το διορθώσετε επιλέγοντας στις ρυθμίσεις το Wi-Fi ως τον μόνο τρόπο ενημέρωσης των εφαρμογών. Είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε τα δεδομένα για να ενημερώσετε εφαρμογές που υπερβαίνουν τα 100 MB.

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερα δεδομένα είναι ότι πολύ συχνά επιβραδύνουν το τηλέφωνο. Ανάλογα με το πόσο μακριά είστε από μια κεραία ή το υλικό των τοίχων στο σπίτι, τα δεδομένα τείνουν να λειτουργούν αναποτελεσματικά. Επομένως, δεν χρειάζεται μόνο να διπλασιάσετε τον χρόνο για να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά το τηλέφωνο καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια, επομένως, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Εάν χρησιμοποιείτε οθόνη περιβάλλοντος, απενεργοποιήστε την.

© Shutterstock.com

Αυτή είναι μια εξαιρετική λειτουργία που σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα τις ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Ωστόσο, εξαντλεί την μπαταρία πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση, γεγονός που βλάπτει το τηλέφωνο μακροπρόθεσμα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η οθόνη περιβάλλοντος παραμένει πάντα αναμμένη, ακόμη και όταν φορτίζετε το τηλέφωνο, με συνέπεια να χρειάζεται αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί.

Ενεργοποιήστε την εξοικονόμηση δεδομένων στο Chrome.

brightside

Τα δεδομένα δείχνουν ότι περίπου το 90% των χρηστών κινητών τηλεφώνων εμπιστεύονται το Chrome για την περιήγησή τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ρύθμιση εξοικονόμησης δεδομένων μπορεί να είναι σωτήρια. Αυτή η ρύθμιση συμπιέζει τις σελίδες που βλέπουμε κατά 30% και τα βίντεο που παρακολουθούμε κατά 50%. Έτσι, χρησιμοποιούμε πολύ λιγότερα δεδομένα και μπορούμε να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Chrome και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμα 10 Συμβουλές Ώστε το Τηλέφωνό σας να Διαρκέσει Περισσότερο

Καθαρίστε τη μνήμη του λειτουργικού αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

© Shutterstock.com

Συνήθως, το λειτουργικό Android κλείνει περιττές εφαρμογές από μόνο του, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείτε επίσης να κάνετε εσείς. Ο καθαρισμός της μνήμης του λειτουργικού όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αυξήσει συνεχώς την ταχύτητα του τηλεφώνου. Υπάρχουν εφαρμογές που υπόσχονται να το κάνουν αυτό για εσάς, αλλά καταλαμβάνουν χώρο και μερικές φορές αποφορτίζουν την μπαταρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χειροκίνητος καθαρισμός θα επιταχύνει το τηλέφωνο με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιαδήποτε εφαρμογή.

Εγκαταστήστε ελαφριές εκδόσεις εφαρμογών.

© stevanovicigor / Depositphotos.com, © rfaizal707 / Depositphotos.com

Ακόμα και ολοκαίνουργια τηλέφωνα μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην επεξεργασία ορισμένων βαρέων εφαρμογών, επηρεάζοντας την ταχύτητα του τηλεφώνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ελαφριές εκδόσεις των εφαρμογών μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματικότητα χωρίς να σας επιβραδύνουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το τηλέφωνο είναι λίγο παλιό και η μνήμη του είναι κοντά στο μηδέν. Ορισμένες από αυτές τις ελαφριές εκδόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε τηλέφωνα με RAM έως 1 GB.

Μην ενημερώνετε και αναβαθμίζετε συνεχώς.

© Geewon Jung/Shutterstock.com

Αυτό μπορεί να φαίνεται ανορθόδοξο, αλλά αν το τηλέφωνο δεν είναι ολοκαίνουργιο, οι νέες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις θα το επιβραδύνουν. Επίσης, εάν η μνήμη είναι σχεδόν γεμάτη, η πίεση ακόμη περισσότερο με ενημερώσεις θα έχει αρνητική επίδραση στην ταχύτητα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Android χωρίς ενημέρωση, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα έχετε νέες δυνατότητες. Έτσι, εάν χρειάζεστε μόνο τα βασικά, μπορείτε να παραλείψετε μερικές νέες προσθήκες.

Αποφύγετε την έκθεση του τηλεφώνου σε ακραίες θερμοκρασίες.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι μπαταρίες πεθαίνουν εάν εκτίθενται σε πολύ κρύες ή πολύ ζεστές θερμοκρασίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να μην αφήνετε το τηλέφωνο εκτεθειμένο στο φως του ήλιου τις πολύ ζεστές μέρες. Συνιστάται επίσης να μην βγάζετε έξω το τηλέφωνο στο κρύο αν χρειαστεί να μιλήσετε ή να αναζητήσετε οδηγίες.

Δείτε ακόμη 10 Λάθη που Κάνετε όταν Φορτίζετε το Τηλέφωνο σας! Τι δεν πρέπει να κάνετε Ποτέ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυτά που απορροφούν αποτελεσματικά το CO2,χρήσιμα,υγεία

11 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Απορροφούν Αποτελεσματικά το CO2

σταμάτημα αποτρίχωσης,σταμάτημα αποτρίχωσης οφέλη,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα σώματος

6 Λόγοι για να Μην Ξυρίζετε τις Τρίχες του Σώματός σας