in , , , ,

10 Συμβουλές Ώστε το Τηλέφωνό σας να Διαρκέσει Περισσότερο

10 Συμβουλές Ώστε το Τηλέφωνό σας να Διαρκέσει Περισσότερο
10 Συμβουλές Ώστε το Τηλέφωνό σας να Διαρκέσει Περισσότερο

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι η πρώτη μέρα που χρησιμοποιείτε το νέο σας κινητό τηλέφωνο. Όλοι θέλουν να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η καθημερινή ρουτίνα και οι συνήθειες μπορεί να είναι πολύ σκληρά σε αυτές τις χρήσιμες συσκευές. 10 Λάθη που Κάνετε όταν Φορτίζετε το Τηλέφωνο σας! Τι δεν πρέπει να κάνετε Ποτέ!

Καθαρίστε τη σκόνη από τη θύρα φόρτισης του τηλεφώνου σας.

© rabbitfoto / Shutterstock, © thrillawaits / Depositphotos

Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να ξύσετε απαλά το εσωτερικό της θύρας. Σκουπίστε γύρω από το εσωτερικό της θύρας για να χαλαρώσετε τη σκόνη και στη συνέχεια κουνήστε ελαφρά το τηλέφωνο για να φύγει. Πάρτε το χρόνο σας και να είστε όσο πιο απαλοί μπορείτε για να μην καταστρέψετε τη θύρα.

Μη χρησιμοποιείτε βάση στήριξης και αντιολισθητική βάση στο αυτοκίνητο

© GDmitry / Shutterstock, © oatjo / Depositphotos

Δεν προσφέρουν πραγματική εγγύηση ότι το τηλέφωνό σας δεν θα γλιστρήσει προς τα κάτω. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πετάξει στην επόμενη γωνία που θα στρίψετε. Αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά το τηλέφωνό σας ή, χειρότερα, μπορεί να το καταστρέψει εντελώς.

Αφαιρέστε νερό και σκόνη από το ακουστικό

© ruhuntn@hotmail.com / Depositphotos

Το τηλέφωνό σας επέζησε από επαφή με νερό, αλλά ο ήχος από το ακουστικό δεν ακούγεται δυνατά; Αυτό συμβαίνει επειδή λίγο νερό μπορεί ακόμα να έχει παγιδευτεί. Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα χρησιμοποιήσει ρύζι για να στεγνώσει το κινητό του, αλλά υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος. Κατεβάστε μια εφαρμογή καθαρισμού ακουστικού για Android ή iOS και θα σας βοηθήσει να βγάλετε το νερό από το ακουστικό σας. Γιατί Δεν Πρέπει να Βάζετε το Τηλέφωνό σας σε Ρύζι Όταν Βραχεί

Η εφαρμογή παίζει έναν ειδικό ήχο που συμπιέζει όλο το νερό. Το ίδιο λειτουργεί με τη σκόνη και αν το κάνετε τακτικά, θα διατηρείτε τα ηχεία σας σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια ακόμη.

Πηγαίνετε τακτικά το τηλέφωνό σας στο εξουσιοδοτημένο σέρβις.

© Milkos / Depositphotos, © AndrewTovstyzhenko / Depositphotos

Κάτι τέτοιο είναι εύκολο και θα σώσει τα νεύρα σας μαζί με τα χρήματά σας. Ειδικοί σε καταστήματα και εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις θα διαγνώσουν το κινητό σας και θα επιδιορθώσουν τυχόν εσωτερικές ή εξωτερικές ζημιές που ενδέχεται να έχει. Αυτό πιθανότατα δεν θα σας κοστίσει τίποτα, ανάλογα με την εγγύηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην βάζετε το τηλέφωνό σας στην πίσω τσέπη.

© Depositphotos.com, © Jonas Leupe / Unsplash

Μπορεί να ξεχάσετε ότι το βάλατε εκεί, να κάτσετε και να το συνθλίψετε. Θα ήταν κρίμα να καταστρέψουμε ένα τηλέφωνο με αυτόν τον τρόπο.

Απενεργοποιήστε το Bluetooth όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

© prykhodov / Depositphotos, © Blankstock / Depositphotos

Το Bluetooth είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, αλλά μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο. Απενεργοποιήστε το όταν δεν τη χρησιμοποιείτε και με αυτόν τον τρόπο, θα αποκλείσετε κάθε είδους επιβλαβείς λήψεις που ενδέχεται να μπουν στο κινητό σας.

Φορτίστε το τηλέφωνο σας πριν τελειώσει τελείως η μπαταρία.

© georgejmclittle / Depositphotos

Δεν υπάρχει τίποτα κακό αν το τηλέφωνό σας έχει μπαταρία 0%, αλλά αν συμβαίνει τακτικά, τότε θα σας διαρκέσει για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Κάθε τηλέφωνο έχει ένα συγκεκριμένο κύκλο φόρτισης. Αυτό συμβαίνει όταν φορτίζετε το τηλέφωνό σας στο 100% και, στη συνέχεια, το χρησιμοποιείτε έως ότου εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία. Εάν το κάνετε αυτό τακτικά, η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Ενημερώστε τακτικά το λογισμικό σας.

Αυτές είναι απαραίτητες ενημερώσεις που χρησιμοποιούνται για να απαλλαγείτε από ορισμένα σφάλματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, να κάνουν το τηλέφωνό σας πιο γρήγορο και να διατηρεί ενημερωμένη την προστασία του.

Μη χρησιμοποιείτε φορτιστές USB του αεροδρομίου.

© GaudiLab / Depositphotos, © HannaTolak / Depositphotos

Υπάρχουν φορτιστές USB διασκορπισμένοι στα αεροδρόμια και μπορεί πράγματι να είναι πολύ βολικοί ωστόσο δεν είναι απαραίτητα ασφαλείς. Καθώς φορτίζετε το τηλέφωνό σας, θα μεταφέρετε δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα είναι επίσης προστασία από χάκερ που χρησιμοποιούν τις ίδιες θύρες. Όταν συνδέετε το καλώδιο του τηλεφώνου σας σε μια παραβιασμένη θύρα, συνδέει τη συσκευή σας σε μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία από τρίτους να κατεβάσουν τα δεδομένα σας, να βιντεοσκοπήσουν τα μέσα σας ή ακόμα και να ανεβάσουν επιβλαβές λογισμικό.

Μη χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας με περιβραχιόνιο γυμναστικής.

© kasto / Depositphotos, © StaceStock / Depositphotos

Ζεστή, νερό και αλάτι. Ακούγεται σαν συνταγή, σωστά; Ίσως μια συνταγή για καταστροφή. Αυτοί είναι 3 παράγοντες που θα καταστρέψουν το τηλέφωνό σας εάν το μεταφέρετε σε περιβραχιόνιο γυμναστικής. Η έλλειψη κυκλοφορίας αέρα μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση και ο ιδρώτας μπορεί να εισέλθει ακόμη και στη θύρα φόρτισης του τηλέφωνού σας. Το αλάτι του ιδρώτα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή όπως θα έκανε και το αλμυρό νερό.

Δείτε επίσης 10 Σημεία που να ΔΕΝ Πρέπει να Βάζετε το Κινητό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

26 Εκλεπτυσμένες Vintage Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου

26 Εκλεπτυσμένες Vintage Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου

19 Υπέροχες Ιδέες για Μικρή Κουζίνα