in , , , ,

Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας αν Κόψετε τον Καφέ

μαλλιά και καφές,οφέλη καφέ στα μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά σας αν Κόψετε τον Καφέ

Οι περισσότεροι έχουν σκεφτει να κόψουν τον καφέ κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αλλά εκτός από τον αγώνα για να αντιμετωπίσετε την ημέρα χωρίς το πρωϊνό φλιτζάνι καφέ, μπορεί να χάσετε μερικά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας. Όπως αποδεικνύεται, ο καφές μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να σας βοηθήσει να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί. 10 Φυσικές Μάσκες για τα Μαλλιά

Η ανάπτυξη των μαλλιών σας μπορεί να επιβραδυνθεί.

© Shutterstock.com

Εάν προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα, ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Η καφεΐνη στοχεύει τη διυδροτεστοστερόνη – μια ορμόνη που μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση. Βοηθά επίσης τα κύτταρα των τριχών να παράγουν περισσότερες οργανικές ενώσεις που βοηθούν τις τρίχες όταν βρίσκονται στην ενεργή φάση ανάπτυξης.

Τα μαλλιά σας μπορεί να χάσουν τη λάμψη τους.

© Shutterstock.com

Ενώ η εφαρμογή ορών και μαλακτικών μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τα μαλλιά, σας παρέχουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Η κατανάλωση καφέ μπορεί επίσης να ζωντανέψει τα θαμπά μαλλιά. Επειδή η καφεΐνη αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην παροχή θρεπτικών συστατικών στις ρίζες των μαλλιών, δίνοντάς τους λάμψη.

Τα μαλλιά σας μπορούν να γίνουν πιο εύθραυστα.

© Shutterstock.com

Ο καφές μπορεί να ενδυναμώσει τα μαλλιά σας. Η αυξημένη ροή αίματος στο τριχωτό της κεφαλής εμποδίζει τα θυλάκια των τριχών να αποδυναμωθούν, αποτρέποντας την τριχόπτωση και κάνοντας τα μαλλιά σας πιο απαλά και πιο δυνατά.

Δείτε ακόμη 7 Γρήγορες Θεραπείες για Υγιή και Λαμπερά Μαλλιά

Τα μαλλιά σας μπορούν να γίνουν λιγότερο ογκώδη.

© Shutterstock.com

Ενώ τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που περιέχουν καφεΐνη μπορούν μόνο να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο ογκώδη, η κατανάλωση καφέ βοηθά πραγματικά τη χημική ουσία να φτάσει στα θυλάκια των τριχών. Επειδή η καφεΐνη βελτιώνει τη ροή του αίματος, βοηθά επίσης τα μαλλιά να μεγαλώνουν και να έχουν περισσότερο όγκο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστείτε.

© Depositphotos.com

Αν και η υφή των μαλλιών σας καθορίζεται κυρίως από τη γενετική, οι διατροφικές σας συνήθειες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ποιότητα των μαλλιών σας. Η καφεΐνη μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τα ατίθασα μαλλιά. Όταν οι ρίζες των τριχών λαμβάνουν αρκετές απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να είναι πιο απαλά και διαχείρισιμα.

Δείτε επίσης 7 Τρόποι να Δείτε εάν Χάνετε Πολλά Μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κατανάλωση σνακ,οφέλη του σνακ,διατροφή,συμβουλές διατροφής

Γιατί το Σνακ Μπορεί να σας Ωφελεί

σπιτικό παρασιτοκτόνο μπύρας,για τον κήπο,χρήσιμα

Σπιτικό Παρασιτοκτόνο Μπύρας