in ,

7 Λάδια που θα Βελτιώσουν την Εμφάνισή σας σε 7 Ημέρες

λάδια για βελτίωση εμφάνισης,λάδια για ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
7 Λάδια που θα Βελτιώσουν την Εμφάνισή σας σε 7 Ημέρες

Υπάρχουν 7 θαυματουργά έλαια που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φυσική σας ομορφιά και θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας σε 7 ημέρες. Αιθέρια Έλαια που Κάνουν Θαύματα στα Μαλλιά

Σησαμέλαιο για υγιή δόντια

7 Λάδια που θα Βελτιώσουν την Εμφάνισή σας σε 7 Ημέρες

Το σησαμέλαιο περιέχει πολλά πολυβιταμινούχα οξέα και στοιχεία. Ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό και τα δόντια σας θα γίνουν πιο λευκά, βελτιώνοντας παράλληλα την αναγέννηση των ούλων, της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά.

Λάδι ιβίσκου για ανάπτυξη μαλλιών

Ο ιβίσκος είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα λεπτά μαλλιά. Η βιταμίνη C στο λάδι βοηθά στην αύξηση του κολλαγόνου στα μαλλιά, ενώ τα αμινοξέα θρέφουν και ενισχύουν τις ρίζες. Τα αλεσμένα πέταλα μπορούν να ξυπνήσουν τα «κοιμισμένα» θυλάκια τρίχας, κάνοντας τις να μεγαλώσουν ξανά. Επομένως, τα μαλλια σας γίνονται πιο πυκνά και το χτένισμά σας αποκτά περισσότερο όγκο.

Καστορέλαιο για πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες

Το μόνο μειονέκτημα του καστορέλαιου είναι η μυρωδιά του. Διαφορετικά, είναι παντού ωφέλιμο: οι ελαιώδεις ουσίες βελτιώνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων, ενώ το στεατικό και το λινολεϊκό οξύ εμποδίζουν την εξάτμιση της υγρασίας και προστατεύουν τις μικρές τρίχες από την πτώση, την ξηρότητα και τις επιπτώσεις της θερμότητας και του ήλιου.

Δείτε ακόμη ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ: Το Καλύτερο Σπιτικό Σέρουμ Ματιών με Αιθέρια Έλαια

Λάδι λιναρόσπορου για αποτοξίνωση

Το λάδι λιναρόσπορου θεωρείται σχεδόν πανάκεια από αμνημονεύτων χρόνων. Ένα ευρύ σύνολο λιπαρών οξέων, βιταμινών και καλίου το καθιστούν απαραίτητο στοιχείο για οποιονδήποτε. Αποτοξινώνει προσεκτικά το σώμα, επανεκκινώντας τις μεταβολικές διεργασίες μετά από επτά ημέρες τακτικής λήψης. Για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, κάντε το μέρος της καθημερινής σας διατροφής.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Λάδι δέντρου τσαγιού για την ακμή

Το έλαιο δέντρου τσαγιού έχει αντιφλεγμονώδεις, βακτηριοκτόνες, μυκητοκτόνες, αντιικές και επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της ακμής και ως περιποίηση για λιπαρό ή προβληματικό δέρμα.

Ελαιόλαδο για απαλά πόδια

Η πρόσληψη ελαιολάδου, χάρη στα μονοκορεσμένα λιπαρά οξέα του, ωφελεί το συκώτι και το στομάχι. Μειώνει επίσης τα επίπεδα χοληστερόλης. Από έξω, αυτό το θρεπτικό λάδι βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως ξεχωριστή θεραπεία όσο και σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Αμυγδαλέλαιο για νύχια και πετσάκια

Το αμυγδαλέλαιο πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για τη θρέψη και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Έχει επίσης αντιμυκητιακή δράση.

Σημείωση: Για πιο σταθερό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τα έλαια για όχι λιγότερο από μία εβδομάδα. Εκτός από μάσκες, μπορείτε να τα προσθέσετε στις καθημερινές σας κρέμες, μαλακτικά μαλλιών και σε κάθε είδους ορό ομορφιάς. Μερικά έλαια μπορούν να ληφθούν από το στόμα.

Σημαντικό: Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λάδι, διαβάστε τις οδηγίες και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Γρήγοροι και Εύκολοι Τρόποι για να Μεγαλώσετε Όμορφα Φρύδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλακάκια Zellige,ιδέες για πλακάκια Zellige,διακόσμηση σπιτιού με πλακάκια Zellige,ιδέες διακόσμησης σπιτιού με πλακάκια Zellige

33 Μοντέρνες Ιδέες για Πλακάκια Zellige

τριχοφυΐα προσώπου,αντιμετώπιση τριχοφυΐας προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

6 Φυσικοί Τρόποι για να Αποτρέψετε την Τριχοφυΐα του Προσώπου