in , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Μένετε Πάντα στο Σπίτι

συμβουλές διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,
συμβουλές διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,

Φανταστείτε ότι μπαίνετε σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου και μένετε έκθαμβοι γιατί όλα φαίνονται τόσο λαμπερά. Κάθε λεπτομέρεια τοποθετείται με ακρίβεια, και σκέφτεστε ότι θα θέλατε να μπορούσατε να ζήσετε εκεί. “Πώς το κάνουν?” μάλλον αναρωτιέστε. Υπάρχουν μερικές συμβουλές διακόσμησης που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας ένα μέρος που δεν θα θέλετε να φύγετε. 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Διατηρήστε τα πράγματα οργανωμένα.

© krsmanovic / Depositphotos, © Pexels / Pixabay

Αυτό μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από προφανές, αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να συμμορφωθούν με αυτόν τον κανόνα, επομένως για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με πραγματικό παλάτι, το πρώτο κόλπο είναι, ίσως, το πιο απλό: να απαλλαγείτε από ό,τι δεν χρησιμοποιείτε, είναι πολύ παλιό ή φθαρμένο.

Μεγαλώστε τους χώρους.

© DesignPicsInc / Depositphotos, © Max Vakhtbovych / Pexels

Το επόμενο βήμα είναι να μεγαλώσετε τους χώρους του σπιτιού, αλλά μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να γκρεμίσετε κανέναν τοίχο. Ένα απλό κόλπο για να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες. Σκεφτείτε πολύ ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για να τους τοποθετήσετε. Μια καλή ιδέα είναι κοντά σε ένα παράθυρο, οπότε θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερο φως. Μια άλλη επιλογή είναι πίσω από μεγάλα έπιπλα. Φυσικά, ο καθρέφτης θα πρέπει να έχει το ίδιο πλάτος, αλλά να είναι πιο ψηλός από τα έπιπλά σας.

Χρησιμοποιήστε και το ταβάνι.

© DodPavlo / Depositphotos, © londondeposit / Depositphotos

Αν θέλετε το σπίτι σας να τραβήξει τα βλέμματα τα ψηλά ταβάνια μπορεί να είναι χρήσιμα. Βάψτε τα λευκά ματ, χρησιμοποιήστε φωτιστικά που φωτίζουν από κάτω προς τα πάνω και τοποθετήστε κουρτίνες από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα. Αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι τα ταβάνια σας είναι τόσο ψηλά.

Προσθέστε ένα χαλί.

© Kara Eads / Unsplash, © Minh Pham / Unsplash

Μια άλλη συμβουλή για να κάνετε το σπίτι σας να λάμπει είναι ένα χαλί. Με αυτό, μπορείτε να χωρίσετε τους χώρους, να δημιουργήσετε αντίθεση με τα έπιπλα και τις κουρτίνες σας και να ζεστανετε το χώρο. Πρέπει όμως να είστε σίγουροι για το στυλ που θέλετε αφού υπάρχουν συνθετικές, φυσικές ίνες, στρογγυλά, τετράγωνα, μονόχρωμα, χρωματιστά κλπ. Αν το χρησιμοποιείτε στο σαλόνι, θα πρέπει να προεξέχει από τα έπιπλα. Αν βρίσκεται στην τραπεζαρία, η περίμετρός του πρέπει να ξεπερνά αυτή του τραπεζιού κατά τουλάχιστον 50 εκατοστά.

Χρησιμοποιήστε το φως προς όφελός σας.

© belchonock / Depositphotos, © paulprescott / Depositphotos

Το φως είναι ένα βασικό σημείο στο σπίτι μας, οπότε μην φοβάστε να παίξετε μαζί του. Προσπαθήστε να έχετε πολλές πήγες φωτισμού. Αν, για παράδειγμα, έχετε ένα μόνο κεντρικό φωτιστικό στην οροφή, θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται μικρότερος. Προσθέστε μερικά φώτα στο πλάι που θα δώσουν επίσης την όψη της ευρυχωρίας. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ροοστάτες για να έχετε φωτισμό ανάλογα με την περίσταση. Χρησιμοποιήστε τα φωτιστικά για να τονίσετε αντικείμενα, όπως έργα τέχνης ή για να φωτίσετε καθρέφτες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Βγάλτε έξω τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη.

© Max Vakhtbovych / Pexels, © Spacejoy / Unsplash

Οι άδειοι τοίχοι μεταδίδουν μια αίσθηση τάξης και καθαριότητας, αλλά δεν θέλουμε να φαίνονται βαρετοί. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τοίχο στο σπίτι σας για να τον γεμίσετε με μια συλλογή από πίνακες ή φωτογραφίες. Δοκιμάστε το στο πάτωμα πριν πάτε κατευθείαν στην τελική θέση. Θυμηθείτε να διατηρήσετε την ίδια χρωματική παλέτα και να μην ανακατεύετε περισσότερους από 3 τύπους κορνιζών, για να μην κορεστεί ο χώρος.

Αφήστε τα βιβλία να μιλήσουν για εσάς.

© Huỳnh Đạt / Pexels, © serezniy / Depositphotos

Τα βιβλία είναι ένα από τα στοιχεία που στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διακόσμησή σας (φροντίστε πρώτα να τα διαβάσετε κι εσείς). Σε ένα τραπεζάκι καφέ, μπορείτε να στοιβάξετε 3 όμορφα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο. Συμπληρώστε με ένα βάζο με λουλούδια στην ίδια απόχρωση με τα εξώφυλλα των βιβλίων σας. Εάν έχετε τα βιβλία σε ράφια, φροντίστε να αφήσετε κενούς χώρους. Μπορείτε να δώσετε μια πρωτότυπη πινελιά αν βάλετε μερικά από αυτά ανάποδα και ανακατέψετε τη διακόσμηση με άλλα αντικείμενα.

Εξατομικεύστε το κρεβάτι σας.

© GranevSergey / Depositphotos, © mark champs / Unsplash

Όταν μιλάμε για πολυτελή ξενοδοχεία, κάτι που πραγματικά μας εκπλήσσει είναι το κρεβάτι, το οποίο είναι γυαλιστερό από άκρη σε άκρη. Για αυτό, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε λευκά ή ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια και σεντόνια. Εάν έχετε διπλό κρεβάτι, χρησιμοποιήστε 2 μαξιλάρια και τοποθετήστε μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια . Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια διακοσμητική κουβέρτα, την οποία μπορείτε να διπλώσετε και να τοποθετήσετε στα πόδια του κρεβατιού.

Οι πετσέτες δεν προορίζονται μόνο για να σας στεγνώσουν.

© Pixabay / Pexels, © Tima Miroshnichenko / Pexels

Οι πετσέτες είναι αντικείμενα που συχνά υποτιμούμε. Πετάξτε τις παλιές και λεκιασμένες που μπορούν να χαλάσουν το στυλ και την πολυτέλεια του σπιτιού σας και αντικαταστήστε τα με λευκές, αφράτες πετσέτες. Μπορείτε να προσθέσετε κομψότητα, χρώμα και προσωπικότητα με λίγη δαντέλα. Όταν έρθει η ώρα να τις αποθηκεύσετε, διπλώστε τις με δημιουργικό τρόπο, αλλά να τις έχετε πάντα οργανωμένες.

Κοιτάξτε κάτω από τα παράθυρα.

© Timothy Buck / Unsplash

Υπάρχουν χώροι που μπορούν πραγματικά να έχουν ασύλληπτες δυνατότητες. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα παράθυρα, ειδικά όταν έχετε χώρο μεταξύ του δαπέδου και του παραθύρου. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δημιουργήσετε έναν χώρο ανάγνωσης ή να βάλετε έναν πάγκο για να καθίσετε και να χρησιμεύσει επίσης ως αποθήκευση. Ή απλώς βάλτε ένα έπιπλο για να χωρέσει μερικά βιβλία και φυτά.

Δείτε επίσης 10 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αν σκέφτεστε την ανακαίνιση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παλινδρόμηση οξέος,αιτίες επιβάρυνσης παλινδρόμησης οξέος,αποφυγή παλινδρόμησης οξέος,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Τρόποι που Μπορείτε να Επιβαρύνετε την Παλινδρόμηση Οξέος και πώς να το Αποφύγετε

μαγειρικά κόλπα,συμβουλές μαγειρικής,μαγειρική,χρήσιμα

15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια