in , , ,

7 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα στο Αυτοκίνητό σας

απαραίτητα πράγματα στο αυτοκίνητο,συμβουλές για το αυτοκίνητο,χρήσιμα
7 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα στο Αυτοκίνητό σας

Υπάρχουν πολλά πρακτικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε τα προβλήματα του αυτοκινήτου σας όταν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι ή απλά όταν παίρνετε φαγητό στο δρόμο για το σπίτι από τη δουλειά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε λίγο δημιουργικοί και μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο απροβλημάτιστο, ακόμη και ευχάριστο είναι να λύνετε τα προβλήματα του αυτοκινήτου σας χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα. Γιατί Δεν Πρέπει να Συνδέετε Άλλα Κλειδιά στο Κλειδί Αυτοκίνητου

Λίμα νυχιών για κάλυψη γρατσουνιών

© shutterstock.com, © pexels.com

Η λίμα για τα νύχια είναι ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητό σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Όταν ο λαστιχένιος υαλοκαθαριστήρας σας καλύπτεται με βρωμιά από το χιόνι, δεν λειτουργεί πραγματικά προς όφελος στο παρμπρίζ σας.

Ο τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα είναι να αφαιρέσετε τους υαλοκαθαριστήρες και να τους τρίψετε με μια λίμα νυχιών.

Κοντίσιονερ μαλλιών για λάμψη

© pexels.com, © depositphotos.com

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας λαμπερό και να σταματήσετε την εμφάνιση σημαδιών από νερό, το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κοντίσιονερ μαλλιών.

Πρώτα, πάρτε έναν κουβά νερό και προσθέστε υγρό πλυσίματος αυτοκινήτου, στη συνέχεια ξεπλύνετε το αυτοκίνητό σας με ευθείες κινήσεις, αλλά φροντίστε να το ξεπλύνετε αμέσως αφού τελειώσετε. Αλλάξτε το νερό στον κουβά αν λερωθεί. Μόλις γίνει αυτό, προσθέστε μισό φλιτζάνι κοντίσιονερ μαλλιών στον κουβά και απλώστε το πάνω από το αυτοκίνητό σας με ένα πανί. Ξεπλύνετε το παντού και στεγνώστε το με ένα άλλο πανί.

Διατηρήστε το φαγητό σας ζεστό

© pexels.com

Αν ανησυχείτε μήπως κρυώσει το φαγητό σας, δεν χρειάζεται. Στο δρόμο για το σπίτι, τοποθετήστε το φαγητό σας στο κάθισμα και ενεργοποιήστε το θερμαντήρα του καθίσματος. Αυτό λειτουργεί με οποιοδήποτε είδος φαγητού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τρίξιμο πόρτας αυτοκινήτου: Λύση αντιμετώπισης!

Φίλτρο καφέ για καθαρισμό

© shutterstock.com, © depositphotos.com

Ένα φίλτρο καφέ θα σας βοηθήσει να ελέγξετε και να απορροφήσετε τα μικροσκοπικά προβλήματα στο αυτοκίνητό σας. Φροντίστε να έχετε μερικά από αυτά στο αυτοκίνητό σας για κάθε ενδεχόμενο. Απλώς απλώστε λίγο ελαιόλαδο στο φίλτρο του καφέ και, στη συνέχεια, σκουπίστε το πάνω από την κονσόλα του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε δερμάτινα καθίσματα και στις εσωτερικές πόρτες.

Κουτί δημητριακών ως κάδος απορριμμάτων

brightside

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κάδο απορριμμάτων στο αυτοκίνητό σας για να το διατηρήσετε οργανωμένο και καθαρό, αλλά το πιο εύχρηστο αντικείμενο θα ήταν ένα άδειο κουτί δημητριακών. Έχει καπάκι για να κρατά τα σκουπίδια μέσα και να μην πέφτει ενώ οδηγείτε και το καπάκι μπορεί επίσης να ασφαλίσει τη σακούλα απορριμμάτων μέσα. Δεν θα κλέψει πολύ χώρο για τα πόδια στο κάθισμα του συνοδηγού, καθώς είναι άκαμπτο και εύκολο να μετακινηθεί στο πλάι.

Μπουκάλι χαπιού για αποθήκευση νομισμάτων

© shutterstock.com, © shutterstock.com, © depositphotos.com

Μπορεί να έχετε ένα σωρό νομίσματα διάσπαρτα στο αυτοκίνητό σας. Το να τα συγκεντρώσετε όλα στο πορτοφόλι σας και να τα μεταφέρετε μαζί σας φαίνεται περιττό, επομένως ο ευκολότερος τρόπος για να το αποφύγετε είναι να τα στοιβάζετε σε ένα παλιό μπουκάλι χαπιών.

Λαστιχένια γάντια κουζίνας για την αφαίρεση των τριχών των κατοικίδιων

© depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com, © shutterstock.com

Φορέστε τα λαστιχένια γάντια και βουτήξτε τα δάχτυλά σας σε νερό για να βραχούν ελαφρώς και μετά τρίψτε τα πάνω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας. Θα παρατηρήσετε ότι οι τρίχες από τα κατοικίδια σας θα μαζεύονται εύκολα.

Δείτε επίσης Πώς να Αποτρέψετε το Θάμπωμα των Τζαμιών στο Αυτοκίνητο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα 11 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι που πρέπει να πετάξετε αμέσως γιατί βλάπτουν την υγεία σας

Τα 11 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι που πρέπει να πετάξετε αμέσως γιατί βλάπτουν την υγεία σας

σημάδια εντόμων στο σπίτι,ύπαρξη εντόμων στο σπίτι,συμβουλές για έντομα,χρήσιμα

8 Σημάδια ότι Έχετε Έντομα στο Σπίτι σας