in ,

Τρίξιμο πόρτας αυτοκινήτου: Λύση αντιμετώπισης!

Το τρίξιμο στις πόρτες είναι ένα φαινόμενο που λίγο πολύ όλοι τα αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή. Το τρίξιμο μπορεί να εμφανιστεί σε πόρτες του σπιτιού σας αλλά και στου αυτοκινήτου σας. Παρακάτω όμως θα εστιάσουμε στο τρίξιμο της πόρτας του αυτοκινήτου και πως να απαλλαγούμε από αυτόν τον ενοχλητικό ήχο. Συνήθως οι πόρτες του αυτοκινήτου τρίζουν επειδή μπορεί να έχει μαζευτεί πολύ σκόνη ή γιατί έχουν χάσει την λίπανσή τους. Η πηγή του προβλήματος σε κάθε περίπτωση είναι οι μεντεσέδες οι οποίοι είναι αυτοί που συνδέουν την πόρτα με το υπόλοιπο αμάξι. Καλό θα είναι μόλις ανακαλύπτετε ότι τρίζει η πόρτα του αυτοκινήτου σας να δράτε άμεσα. Αν αφήσετε το πρόβλημα να υπάρχει θα δημιουργήσει άλλα μεγαλύτερα προβλήματα στους μεντεσέδες.

Το σημαντικό, για να μην υπάρχει το τρίξιμο στην πόρτα αυτοκινήτου, είναι η καλή συντήρηση των μεντεσέδων της. Μην πανικοβάλλεστε η συντήρηση τους είναι πιο εύκολη απ’ ότι νομίζετε και μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Παρακάτω είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνει το τρίξιμο της πόρτας του αυτοκινήτου παρελθόν.

Μπορεί να πάρει φωτιά το απολυμαντικό χεριών αν το αφήσεις μέσα στο αυτοκίνητο;

Συντήρηση μεντεσέδων

1. Αρχικά πριν ξεκινήσετε να κάνετε το οτιδήποτε θα ήταν καλό να πάρετε ένα καθαρό πανάκι και να σκουπίσετε όλες τις ενώσεις ώστε να απομακρυνθεί το γράσο, η σκόνη και τα υπολείμματα βρωμιάς που μπορεί να είναι συσσωρευμένα. Ανάλογα με το πόσο βρώμικο είναι το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανάκι ελαφρώς βρεγμένο.

2. Στην συνέχεια χρειάζεται να ψεκάσετε όλη την περιοχή με ένα αντισκωριακό σπρέι. Το WD40 αντισκωριακό είναι ιδανικό για την συγκεκριμένη δουλειά και όχι μόνο, αφού έχει πολλές χρήσεις, ανακαλύψτε τις εδώ! Αφήνετε λοιπόν να δράσει η σύσταση του WD40 και να απορροφηθεί το υγρό.

3. Έπειτα, θα χρειαστεί να βάλετε ειδικό γράσο λιθίου σε όλες τις αρθρώσεις του μεντεσέ της πόρτας. Συνήθως τα γράσα λιθίου θέλουν προσοχή στην εφαρμογή τους καθώς μπορεί να στάξουν ή με την υψηλή θερμοκρασία να λερώσουν και άλλες περιοχές της πόρτας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

4. Τέλος, αφήνετε το γράσο να πάει παντού και στην συνέχεια ανοιγοκλείνετε την πόρτα 3-4 φορές για να δείτε τα αποτελέσματα. Το τρίξιμο στη πόρτα αυτοκινήτου έχει γίνει παρελθόν εύκολα και γρήγορα!

Τα οδηγάς αλλά το ήξερες;Τι συμβολίζουν τα σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών

via wd40

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

21 DIY Κατασκευές με Ένα Φύλλο Κόντρα Πλακέ

Γιατί τα Μάτια σας Έχουν Τσίμπλες Όταν Ξυπνάτε