in , ,

6 Υπέροχοι Τρόποι για να Κάνετε Δώρο σε Χρήματα

τρόποι για να δωρίσετε χρήματα,diy δώρα για χρήματα,diy κατασκευές,γιορτές
τρόποι για να δωρίσετε χρήματα,diy δώρα για χρήματα,diy κατασκευές,γιορτές

Το να δώσετε χρήματα ως δώρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το άτομο που θα το λάβει θα γίνει ευτυχισμένο.

Το μόνο πρόβλημα με το να δίνετε μετρητά ως δώρο είναι ότι συχνά θεωρείται απρόσωπο. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν με αυτούς τους 6 μοναδικούς τρόπους για να κάνετε δώρο χρήματα! Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να δωρίσετε στους αγαπημένους σας χρήματα αλλά με μια προσωπική πινελιά. 5 DIY Χριστουγεννιάτικα Δώρα της Τελευταίας Στιγμής

Βρέχει λεφτά

Θα χρειαστείτε:
ομπρέλα
σπάγκο
διάφανη ταινία
κορδέλα

Οι ομπρέλες είναι πρακτικά δώρα από μόνες τους, καθώς είναι τόσο χρήσιμες στην καθημερινή ζωή. Οπότε γιατί να μην το κάνετε με έναν χαριτωμένο τρόπο για να δωρίσετε μετρητά. Κολλήστε με την ταινία κομμάτια σπάγκου σε μερικά χαρτονομίσματα και μετά δέστε τα στο εσωτερικό της ομπρέλας. Κλείστε την ομπρέλα και δέστε την με διακοσμητική κορδέλα. Όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο ανοίξει την ομπρέλα, θα αρχίσει να βρέχει χρήματα και θα χαμογελάσει!

6 Υπέροχοι Τρόποι για να Κάνετε Δώρο Χρήματα

Πίτσα με χρήματα

Θα χρειαστείτε:
άδειο κουτί πίτσας
διάφανη ταινία
κόκκινο χαρτί χειροτεχνίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε ένα δώρο μέσα σε ένα κουτί πίτσας; Μπορεί να φαίνεται περίεργος τρόπος να τυλίξετε ένα δώρο αλλά περιμένετε μέχρι ο παραλήπτης του να το ανοίξει και να δει μια ολόκληρη πίτσα φτιαγμένη από μετρητά! Κόψτε μερικούς κόκκινους κύκλους από χαρτί κατασκευής, στη συνέχεια τυλίξτε και τακτοποιήστε τα χαρτονομίσματα ώστε να μοιάζουν με πίτσα. Στερεώστε μερικά νομίσματα στους κόκκινους κύκλους ώστε να μοιάζουν με πεπερόνι και μετά προσθέστε τα πάνω από την πίτσα. Τώρα έχετε έναν φανταστικό τρόπο για να δωρίσετε χρήματα σε όλους τους λάτρεις της πίτσας !

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κουτί με σοκολεφτά

Το να κάνετε δώρο σε κάποιον ένα κουτί σοκολατάκια μπορεί να φαίνεται λίγο τετριμμένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δωρίσετε σε κάποιον χρήματα! Βγάλτε μερικά από τα σοκολατάκια από το κουτί, διπλώστε τα χαρτονομίσματα σαν σοκολατάκια και τοποθετείτε τα στο κουτί με τα υπόλοιπα.

Δείτε ακόμη 6 DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες και Ετικέτες Δώρων

Ευχετήρια κάρτα

Για να κάνετε το δώρο σας να ξεχωρίζει πραγματικά, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κάρτα που περιέχει και χρήματα. Μη διστάσετε να φτιάξετε όποιο έξυπνο σχέδιο θέλετε! Σχεδιάστε μερικά μπαλόνια προσαρτημένα σε ένα πλωτό σπίτι και κολλήστε πάνω τους μερικά νομίσματα.

Δώρο ενός εκατομμυρίου

Αν και το δώρο ενός εκατομμυρίου ευρώ θα ήταν απίστευτο, αυτή η ιδέα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δωρίσετε χρήματα ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά ένα εκατομμύριο. Διπλώστε μερικά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ μεταξύ τους, έτσι ώστε το 1 να εμφανίζεται μόνο μία φορά. Τοποθετήστε τα χρήματα σε μια κορνίζα και θα έχετε εγγυημένα ένα πλατύ χαμόγελο από τον παραλήπτη!

Τρισδιάστατο αναδιπλούμενο κουτί δώρου με μετρητά

Ένα δώρο μέσα σε ένα δώρο – αυτή είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη ιδέα! Ξεκινήστε φτιάχνοντας μια εξατομικευμένη κάρτα και, στη συνέχεια, διπλώστε ένα χαρτονόμισμα σε σχήμα μικρού κουτιού. Δέστε μια κορδέλα γύρω από το κουτί, κολλήστε το κουτί στο εσωτερικό της κάρτας, τοποθετήστε το στο δίπλωμα της κάρτας και ένα μικρό δώρο σε μετρητά θα βγει όταν ανοίξει η κάρτα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 18 DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 προϊόντα του super market που είναι καλύτερα από τα ακριβά καλλυντικά

6 προϊόντα του super market που είναι καλύτερα από τα ακριβά καλλυντικά

τάσεις διακόσμησης σπιτιού 2022,διακόσμηση σπιτιού 2022,ιδέες διακόσμησης σπιτιού 2022

6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022 και 56 Ιδέες