in , ,

6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022 και 56 Ιδέες

τάσεις διακόσμησης σπιτιού 2022,διακόσμηση σπιτιού 2022,ιδέες διακόσμησης σπιτιού 2022
τάσεις διακόσμησης σπιτιού 2022,διακόσμηση σπιτιού 2022,ιδέες διακόσμησης σπιτιού 2022

Το 2022 είναι σχεδόν εδώ και είναι καιρός νέων ελπίδων, σχεδίων και ιδεών. Εάν πρόκειται να ανακαινίσετε το σπίτι σας και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε μερικές τάσεις για το 2022 και ίσως βρείτε μια υπέροχη ιδέα. 4 Μοντέρνα Χρώματα Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022 και 40 Ιδέες

Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022

Πολυλειτουργικοί Χώροι

Τα τελευταία χρόνια έπρεπε να αλλάξουμε τα δωμάτιά μας για να προσθέσουμε ένα γραφείο στο σπίτι ή έναν χώρο μελέτης/διδασκαλίας για τα παιδιά. Η εργασία από το σπίτι θα παραμείνει σταθερή στη ζωή μας. Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τη δημιουργία πιο πολυλειτουργικού χώρου: επανεξετάζουμε τον τρόπο που ζούμε. Εάν έχετε ένα μικρό σπίτι – εκεί πρέπει να σκεφτείτε πολυλειτουργικά. Η αποθήκευση πρέπει να βρίσκεται σε ασυνήθιστους χώρους, τα έπιπλα πρέπει να είναι διπλής χρήσης και να λαμβάνονται πιο συνειδητές αποφάσεις για το τι θα αγοράσετε για το σπίτι σας.

6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το 2022 και 56 Ιδέες

DIY και επαναχρησιμοποίηση

Το 2022 θα υπάρξει στα έργα DIY ως μέρος της δημιουργίας ενός πιο προσεγμένου σπιτιού. Τα λίγα απόβλητα και η επαναχρησιμοποίηση είναι το επίκεντρο της δημιουργίας ενός προσεγμένου σπιτιού και υπάρχει μια άνοδο στην ανακύκλωση που είναι πιθανό να συνεχιστεί – από ανθρώπους που ράβουν και φτιάχνουν παλιά ρούχα μέχρι την κατασκευή επίπλων κήπου από ξύλινες παλέτες. Για τους λιγότερο έμπειρους στο DIY, το να παίρνουν ένα παλιό έπιπλο και να το προσαρμόζουν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και επίσης σημαίνει ότι κανείς άλλος δεν έχει το ίδιο κομμάτι με εσάς.

Βιώσιμα υλικά

Η αειφορία και η χρήση οργανικών υλικών έχουν γίνει εμφανή τα τελευταία χρόνια. Με την αυξημένη έκθεση του κόσμου στην κλιματική αλλαγή, η ιδέα της βιωσιμότητας έχει τροφοδοτήσει την βιομηχανία της διακόσμησης και τα σπίτια μας. Αυτό θα μεταφραστεί στο πώς αγοράζουμε έπιπλα. Μια κίνηση προς τα έπιπλα με ανακυκλωμένα ξύλα και αξεσουάρ με ανακυκλωμένο γυαλί και μέταλλο… η επένδυση σε έπιπλα και αξεσουάρ χωρίς νόημα είναι παρελθόν.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες για Πορτοκαλί Τοίχους Έμφασης

Μάρμαρο

Το μάρμαρο είναι ένα διαχρονικό και εκλεπτυσμένο υλικό που μπορείτε να προσθέσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας για να το κάνετε πολυτελές και να αυξήσετε την αξία του – η μόδα έρχεται και φεύγει, αλλά το μάρμαρο μένει. Το μάρμαρο υπάρχει σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και η φλέβα κάθε πλάκας είναι μοναδική που σημαίνει ότι αυτό που έχετε στο σπίτι σας δεν θα το δείτε ποτέ πουθενά αλλού. Εξάλλου, το μάρμαρο είναι φυσικό υλικό, άρα ταιριάζει στην τάση για οργανικά υλικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βιοφιλικός σχεδιασμός

Το πράσινο ως χρώμα και το πράσινο στο σύνολό του είναι αυτά που μας ηρεμούν και μας κάνουν πιο χαλαρούς, κάνουν επίσης τους χώρους πιο φιλόξενους. Λόγω του COVID-19 όλοι έπρεπε να περάσουμε πολύ χρόνο στα σπίτια μας και η επιθυμία να τα κάνουμε πιο κοντά στη φύση και σε εξωτερικούς χώρους ήταν τεράστια. Οι βιοφιλικοί χώροι με πολλά φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε αυτήν την εξωτερική αίσθηση σε εσωτερικούς χώρους και να κάνετε τον χώρο σας πιο ήρεμο και φιλόξενο.

Υφές

Η υφή είναι το κλειδί για να κάνει οποιονδήποτε χώρο εντυπωσιακό, ακόμα κι αν είναι ο πιο ουδέτερος χωρίς χρωματικούς τόνους. Επιλέξτε ενδιαφέρουσες υφές τοίχων με γύψο και διάφορα φινιρίσματα, αποκτήστε μια ζεστή, πολυεπίπεδη εμφάνιση μέσω των επίπλων και των αξεσουάρ, αναζητήστε μια ποικιλία υλικών όπως φυσική πέτρα, δέρμα, ξύλο και μέταλλο, καθώς και υφάσματα υψηλής υφής. Τα άνετα υφάσματα όχι μόνο έχουν εκπληκτική αίσθηση αλλά φαίνονται κομψά και πολυτελή.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 5 Τάσεις Διακόσμησης που θα Εξαφανιστούν το 2022 και 6 που θα Δείτε Παντού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τρόποι για να δωρίσετε χρήματα,diy δώρα για χρήματα,diy κατασκευές,γιορτές

6 Υπέροχοι Τρόποι για να Κάνετε Δώρο σε Χρήματα

υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και υγεία,υπερβολική χρήση προϊόντων και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Ακίνδυνα Προϊόντα που η Υπερβολική τους Χρήση Καταστρέφει την Υγεία σας