in , ,

6 DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες και Ετικέτες Δώρων

DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες,DIY χριστουγεννιάτικες ετικέτες δώρων,DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές,Χριστούγεννα,γιορτές
6 DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες και Ετικέτες Δώρων

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου για να δείξετε στους αγαπημένους σας πόσο νοιάζεστε από ό,τι κατά τη διάρκεια των γιορτών. Και η αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών στην οικογένεια και τους φίλους είναι μια από τις πολλές παραδόσεις των εορτών που σας βοηθούν να κάνετε ακριβώς αυτό! Το να φτιάξετε μόνοι σας τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας είναι ένας ακόμα καλύτερος τρόπος για να μεταδώσετε τη χαρά – καθώς μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό! Καταλήξαμε σε 6 υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικες κάρτες DIY που θα σας βάλουν στο πνεύμα των γιορτών και θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να νιώσετε χαρούμενοι και λαμπεροί. DIY Πήλινα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Φωτιστικά

Φωτογραφία χριστουγεννιάτικη κάρτα στολίδι

Θα χρειαστείτε:
ποτήρι ή κούπα
χαρτόνι
μολύβι
ψαλίδι
πιστόλι κόλλας
διαφανές φύλλο
γκλιτερ
φωτογραφία
κόλλα χειροτεχνίας
χαρτί περιτυλίγματος
κορδέλα ή φιόγκο
μαρκαδόροι

Διπλώστε ένα κομμάτι χαρτονιού στη μέση για να φτιάξετε την κάρτα. Με τη βάση του ποτηριού ή της κούπας κάντε έναν κύκλο με το μολύβι κοντά στην κορυφή της κάρτας και μετά κόψτε τον.

6 DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες και Ετικέτες Δώρων

Κόψτε έναν λιγο μεγαλύτερο κύκλο από το διαφανές φύλλο και με το πιστόλι κόλλας κολλήστε τον στο εσωτερικό της κάρτας, ώστε να καλύπτει την ανοιχτή τρύπα στο χαρτόνι.

Ρίξτε γκλίτερ στο διαφανές φύλλο και κόψτε μια φωτογραφία ώστε να έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα με την τρύπα της κάρτας. Εφαρμόστε την κόλλα χειροτεχνίας περιμετρικά της φωτογραφίας και κολλήστε την με την όψη προς τα κάτω πάνω από το γκλίτερ.

Κόψτε ένα κυκλικό κομμάτι χαρτί περιτυλίγματος και κολλήστε το στο εσωτερικό της κάρτας για να καλύψετε το πίσω μέρος της φωτογραφίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διακοσμήστε την κάρτα με μια κορδέλα ή φιόγκο και γράψτε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας κάτω από το στολίδι!

DIY ετικέτες δώρων

Θα χρειαστείτε:
χαρτόνι ή κενές ετικέτες δώρου
βελόνα & κλωστή
στυλό

Κόψτε μικρά ορθογώνια από χαρτόνι ή ξεκινήστε με τις κενές ετικέτες δώρου. Κεντήστε αστέρια, καρδιές ή άλλα εορταστικά σχέδια στις κενές ετικέτες δώρου σας με βελόνα και κλωστή και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα μήνυμα ή ένα όνομα από κάτω. Βάλτε τις ετικέτες στα δώρα που θα κάνετε προσθέτοντας έτσι μια εξατομικευμένη πινελιά σε κάθε δώρο!

Δώρο χριστουγεννιάτικη κάρτα

Θα χρειαστείτε:
φωτογραφία
κόλλα στικ
κόκκινο χαρτόνι
κόκκινη κορδέλα
κόκκινο φιόγκο
πράσινο χαρτόνι

Κολλήστε μια φωτογραφία σε ένα κομμάτι κόκκινο χαρτόνι.

Κολλήστε μια ορθογώνια λωρίδα κόκκινου χαρτονιού λίγο μεγαλύτερη από το πλάτος της φωτογραφίας στην επάνω άκρη της και, στη συνέχεια, κολλήστε το διακοσμητικό φιόγκο στο κέντρο της ορθογώνιας λωρίδας.

Διπλώστε το πράσινο χαρτόνι στη μέση για να φτιάξετε μια κάρτα. Στη συνέχεια, κολλήστε 3 από τις άκρες της μεταξύ τους, αφήνοντας την επάνω άκρη ανοιχτή, ώστε να μπορείτε να σύρετε τη φωτογραφία μέσα αργότερα.

Κολλήστε κόκκινη κορδέλα στη 1 πλευρά της πράσινης κάρτας έτσι ώστε να μοιάζει με δώρο.

Σύρετε τη φωτογραφία στο επάνω μέρος του πράσινου δώρου και η χριστουγεννιάτικη κάρτα δώρο σας έχει ολοκληρωθεί!

Δείτε ακόμη 5 DIY Χριστουγεννιάτικα Δώρα της Τελευταίας Στιγμής

Κάρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θα χρειαστείτε:
απλή χριστουγεννιάτικη κάρτα
χρωματιστά χάρτινα φορμάκια ψησίματος σε διάφορα μεγέθη
κόλλα χειροτεχνίας

Διπλώστε τα φορμάκια στη μέση δύο φορές και, στη συνέχεια, κολλήστε τις στην κενή χριστουγεννιάτικη κάρτα, ξεκινώντας από το μεγαλύτερο στο κάτω μέρος και στρώνοντάς τις μέχρι πάνω σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ένα αστέρι, έναν κορμό, μερικά στολίδια ή ένα μήνυμα και η εύκολη DIY χριστουγεννιάτικη κάρτα σας είναι έτοιμη!

Χριστουγεννιάτικη κάρτα τάρανδοι

Θα χρειαστείτε:
σφουγγάρι
καφέ & κόκκινο ακρυλικό χρώμα
κενή κάρτα
μολύβι
στυλό

Βάλτε μια μικρή ποσότητα καφέ ακρυλικού χρώματος σε ένα σφουγγάρι και πιέστε το δάχτυλό σας στο χρώμα. Πιέστε το καλυμμένο με χρώμα δάχτυλό σας στην κάρτα αρκετές φορές για να δημιουργήσετε καφέ δακτυλικά αποτυπώματα.

Βάλτε λίγο κόκκινο ακρυλικό χρώμα στη γόμα ενός μολυβιού και χρησιμοποιήστε το για να βάλετε μια μύτη στο κάτω μέρος των δακτυλικών αποτυπωμάτων της κάρτας.

Με ένα μολύβι ή στυλό σχεδιάστε τα κέρατα και τα μάτια στα δακτυλικά αποτυπώματα έτσι ώστε να μοιάζουν με μικροσκοπικούς, μικρούς τάρανδους.

Αναδυόμενη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Θα χρειαστείτε:
ροζ χαρτόνι
κόκκινο χαρτόνι
πράσινο χαρτόνι
ψαλίδι
κόλλα χειροτεχνίας
γκλίτερ νιφάδες χιονιού
κορδέλα

Διπλώστε το ροζ χαρτόνι στη μέση και σχεδιάστε 3 ορθογώνια στη διπλωμένη άκρη, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κόψτε με το ψαλίδι κατά μήκος των άκρων των 3 ορθογωνίων, αφήνοντας άκοπη τη διπλωμένη άκρη.

Διπλώστε το χαρτόνι προς τα πάνω προς την αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε τα ορθογώνια να σηκωθούν και να βγαίνουν προς τα έξω.

Κολλήστε το ροζ χαρτόνι πάνω στο κόκκινο χαρτόνι, φροντίζοντας να μην κολλήσετε την περιοχή όπου κόψατε τα ορθογώνια.

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση της κάρτας με περισσότερο κόκκινο χαρτόνι, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από πράσινη χαρτόνι, γκλίτερ νιφάδες χιονιού και κορδέλα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 25 Εναλλακτικές Ποδιές Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κόκκινο και γκρι,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με κόκκινο και γκρι,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,Χριστούγεννα,γιορτές

42 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κόκκινο και Γκρι

εργασίες κηπουρικής,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

9 Εργασίες Κηπουρικής που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε το Απόγευμα