in , ,

30 Ιδέες Μαρμάρινης Διακόσμησης Μπάνιου – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

μαρμάρινη διακόσμηση μπάνιου,ιδέες μαρμάρινης διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου
30 Ιδέες Μαρμάρινης Διακόσμησης Μπάνιου - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Το μάρμαρο είναι ο βασιλιάς των υλικών για τη διακόσμηση του σπιτιού, είναι διαχρονικό, ακριβό και που κάνει κάθε χώρο εκλεπτυσμένο ταυτόχρονα. Συχνά εμφανίζεται σε πλάτες κουζίνας και πάγκους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επένδυση ενός τζακιού και για τη διακόσμηση ενός μπάνιου. Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν είναι κατάλληλο για το μπάνιο σας ή όχι; Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: 25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους του Μπάνιου

30 Ιδέες Μαρμάρινης Διακόσμησης Μπάνιου – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Αν κάτι έχει το μάρμαρο παραπάνω από όλα τα άλλα υλικά, αυτό είναι η κομψότητα. Κάνει αμέσως ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο πολυτελές – ακόμα κι αν προτιμάτε απλώς έναν νεροχύτη από μάρμαρο ή μόνο το πάτωμα ντυμένο με τέτοια πλακάκια και τίποτα άλλο, αυτό θα αλλάξει εντελώς την όψη του χώρου. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να αντιγράψει την πραγματική πέτρα.

Το γυαλισμένο μάρμαρο είναι πολύ λείο και γυαλιστερό και έχει εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση. Αντανακλά το φως και μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι ημιδιαφανές. Ένα γυαλισμένο φινίρισμα αναδεικνύει επίσης τα χρώματα στο μάρμαρο. Τα πιο σκούρα μάρμαρα επιτρέπουν στο φως να λάμπει στην επιφάνειά του και να δείχνει εντυπωσιακά κομψό. Τα ανοιχτόχρωμα μάρμαρα είναι καθαρά και κλασικά και θα είναι αισθητικά επίκαιρα για τα επόμενα χρόνια. Εάν δεν σας αρέσουν οι πολύ γυαλιστερές και λαμπερές εμφανίσεις, ίσως δεν είναι η επιλογή σας.

Το μάρμαρο εξορύσσεται σε όλο τον κόσμο σε ορεινές περιοχές. Είναι ένας φυσικός μεταμορφωμένος βράχος που σχηματίζεται υπό θερμότητα και πίεση, γεγονός που το καθιστά 100% φιλικό προς το περιβάλλον. Εάν προτιμάτε τα φυσικά από τα συνθετικά υλικά, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η τακτική συντήρησή του είναι αρκετά απλή. Σκουπίστε και χρησιμοποιήστε μια υγρή σφουγγαρίστρα, παρόμοια με τα κεραμικά πλακίδια. Ωστόσο, προσέξτε να χρησιμοποιείτε καθαριστικά που είναι ασφαλή για τα μάρμαρα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό που δεν είναι πολύ όξινο, ούτε πολύ αλκαλικό.

Αν ψάχνετε για ακτινοβολούμενη θερμότητα στα δάπεδο, το μάρμαρο είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας, είναι ιδανικό για συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, που είναι ο καλύτερος τρόπος για το κρύο δάπεδο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μειονεκτήματα

Το μαρμάρινο πλακίδιο είναι πιο δύσκολο να τοποθετηθεί από ένα κεραμικό πλακίδιο, επομένως μια DIY τοποθέτηση μπορεί να είναι δύσκολη. Μερικά μάρμαρα είναι εύθραυστα ή μπορεί να απαιτούν εποξειδικό κονίαμα για την εγκατάσταση, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν επαγγελματία. Επίσης, η σωστή προετοιμασία για το υποδάπεδο είναι ζωτικής σημασίας. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να το αφήσουν στους επαγγελματίες για αυτούς τους λόγους.

Το κόστος των πλακιδίων μαρμάρου ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο, αλλά γενικά, είναι πιο ακριβά από τα κεραμικά πλακάκια. Αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι έχετε ένα μοναδικό και όμορφο δάπεδο που θα είναι πολύ λιγότερο μοντέρνο από πολλά κεραμικά πλακίδια. Το μάρμαρο έχει μια διαχρονική ποιότητα.

Το μάρμαρο είναι πιο μαλακό από το κεραμικό πλακίδιο και μπορεί να γρατσουνιστεί ή να θρυμματιστεί. Όμως, το μάρμαρο μπορεί να τριφτεί, να γυαλιστεί ξανά και να γίνει ξανά καινούργιο. Δεδομένου ότι το μάρμαρο είναι φυσική πέτρα μπορεί να επισκευαστεί ξανά και ξανά. Οι βαθιές λεκέδες, ωστόσο, μπορεί να απαιτούν περισσότερη λεπτότητα για τον καθαρισμό τους. Αλλά, εάν το κρατήσετε στεγανοποιημένο, θα είναι ευκολότερο να διατηρηθεί συνολικά.

Δείτε ακόμη 60 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Μπάνιου

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 25 Ιδέες Vintage Διακόσμησης Μπάνιου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και υγεία,υπερβολική χρήση προϊόντων και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

8 Ακίνδυνα Προϊόντα που η Υπερβολική τους Χρήση Καταστρέφει την Υγεία σας

τροφές που προκαλούν λιπαρά μαλλιά,τροφές που αποτρέπουν τα λιπαρά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,διατροφή,συμβουλές διατροφής,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

5 Τροφές που Προκαλούν Λιπαρά Μαλλιά και 3 που το Αποτρέπουν