in , , ,

Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Χρησιμοποιείτε το Κινητό σας

χρήση κινητού,προσωπικότητα,χρήσιμα,περίεργα
Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Χρησιμοποιείτε το Κινητό σας

Οι γυναίκες ξοδεύουν κατά μέσο όρο 600 λεπτά σε ένα κινητό τηλέφωνο κάθε μέρα, σε σύγκριση με 459 λεπτά για τους άνδρες, λέει μια μελέτη. Αυτός ο χρόνος συνήθως αφιερώνεται σε εργασίες που σχετίζονται με την εργασία (όπως αποστολή e-mail) καθώς και περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η χρήση του κινητού τηλεφώνου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας. Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Χρησιμοποιείτε Κινητό Τηλέφωνο

Ελέγχετε το τηλέφωνό σας πολύ συχνά

© Depositphotos.com

Η συνεχής εξάρτηση από το τηλέφωνο μπορεί να σημαίνει αυξημένη παρορμητικότητα, σύμφωνα με μια μελέτη. Θεωρεί ότι οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στα τηλέφωνά τους μπορεί να είναι πιο συναισθηματικοί από εκείνους που τα χρησιμοποιούν σπάνια.

Δεν το χρησιμοποιείτε πολύ

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σύμφωνα με μια μελέτη, τα άτομα που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους συχνότερα έχουν υψηλότερα επίπεδα στρες. Και το άγχος, με τη σειρά του, τους κάνει να νιώθουν λιγότερο ικανοποιημένοι με τη ζωή τους. Αντίθετα, το να μην είστε εθισμένοι στο τηλέφωνό σας μπορεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Περνάτε περισσότερο από μία ώρα σε αυτό

© Depositphotos.com

Μπορεί να είναι ένας δείκτης κατάθλιψης, λέει μια μελέτη. Η διάρκεια χρήσης και η συχνότητα των τηλεφωνημάτων βρέθηκαν να σχετίζονται με μεγαλύτερο επίπεδο σοβαρότητας συμπτωμάτων κατάθλιψης.

Δείτε ακόμη Γιατί Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Κινητό στην Τουαλέτα

Χρήση μετά τα μεσάνυχτα

© shutterstock.com, © shutterstock.com

Μια μελέτη αποκάλυψε ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους συχνά μετά τα μεσάνυχτα είναι πιο πιθανό να έχουν φτωχό ύπνο. Και καθώς η απώλεια ύπνου επηρεάζει τη διάθεση σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να σας κάνει νευρικούς και ανήσυχους. Όσο για το αντίθετο, άτομα με υψηλότερη αίσθηση καθήκοντος συνήθως σταματούν να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους πριν τα μεσάνυχτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσμονή μέχρι να φορτιστεί

© Depositphotos.com

Αυτή η συμπεριφορά, όπως έδειξε η έρευνα, είναι δείκτης των οργανωτικών τάσεων ενός ατόμου. Στα επιμελή άτομα δεν αρέσει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για οργάνωση φόρτιζαν το κινητό τους ακόμη και με μπαταριά άνω του 60%.

Πραγματοποίηση και λήψη πολλών κλήσεων

© Depositphotos.com

Η έρευνα έδειξε ότι περισσότεροι ανοιχτοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν λιγότερες τηλεφωνικές κλήσεις από άλλους. Αντίθετα, οι εξωστρεφείς άνθρωποι πραγματοποιούν και λαμβάνουν περισσότερες κλήσεις (και τη νύχτα) και χρησιμοποιούν συχνότερα το WhatsApp.

Δείτε επίσης 10 Σημεία που να ΔΕΝ Πρέπει να Βάζετε το Κινητό σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY απορρυπαντικό ρούχων για ευαίσθητο δέρμα,DIY απορρυπαντικό ρούχων,ρούχα,χρήσιμα

Φτιάξτε το δικό σου Απορρυπαντικό Ρούχων για Ευαίσθητο Δέρμα

μαξιμαλιστική διακόσμηση μπάνιου,ιδέες μαξιμαλιστικής διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

27 Ιδέες Μαξιμαλιστικής Διακόσμησης Μπάνιου