Εκτός από τις αμέτρητες συνταγές με βραστά αυγά, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να τα φτιάξετε που δεν περιλαμβάνει ζεστό νερό. Αυτό που είναι ίσως το καλύτερο μέρος είναι ότι σας επιτρέπει να φτιάξετε μια μεγάλη παρτίδα, η οποία είναι ιδανική για μια συγκέντρωση. Πώς παστεριώνουμε αυγά
Τα βραστά αυγά μπορούν πραγματικά να γίνουν στο φούρνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 ℃, να τοποθετήσετε ένα αυγό σε κάθε θήκη σε μια φόρμα για μάφιν, να τα ψήσετε για 30 λεπτά, να τα βγάλετε από τη φόρμα και μετά να τοποθετήσετε τα αυγά σε παγωμένο νερό μέχρι να γίνουν αρκετά δροσερά για να τα ξεφλουδίσετε.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 10 Λάθη Μαγειρικής που Κάνουμε Συχνά Χωρίς να το Παρατηρήσουμε
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα