in , ,

Πώς να Φτιάξετε ένα Στούντιο Γιόγκα στο Σπίτι

σπιτικό στούντιο γιόγκα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
Πώς να Φτιάξετε ένα Στούντιο Γιόγκα στο Σπίτι

Φτιάξτε το δικό σας στούντιο γιόγκας στο σπίτι για να φέρετε τη φύση μέσα και να κάνετε στάσεις γιόγκα και pranayam με την ησυχία σας. Η γιόγκα δεν είναι απλώς μια άσκηση αλλά μια αρχαία επιστήμη που γεννήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ινδία. Η εξάσκηση των στάσεων και των ασκήσεων αναπνοής όχι μόνο βοηθά στη σωματική ευεξία αλλά επηρεάζει επίσης το μυαλό και την ψυχή σας. Δημιουργήσετε ένα Μικρό Γυμναστήριο στο Σπίτι

Πώς να Φτιάξετε ένα Στούντιο Γιόγκα στο Σπίτι

Η ιδανικη τοποθεσία του σπιτιού

Η ιδανική τοποθεσία του σπιτιού για ένα στούντιο γιόγκα θα πρέπει να είναι ευάερη με ένα ή δύο παράθυρα, έτσι ώστε το φως του ήλιου και ο πρωινός αέρας να μπορούν να εισχωρήσουν στο εσωτερικό. Υπάρχουν πολλές στάσεις γιόγκα ή «ασάνες» που εκτελούνται κάτω από το φως του ήλιου.

Το ιδανικό δωμάτιο

Ένα ανοιχτό δωμάτιο που είναι καλά φωτισμένο είναι ιδανικό. Μπορείτε να μιμηθείτε το στυλ των ναών και των μοναστηριών για να έχετε την αίσθηση. Η απλή διακόσμηση σε εξοχικό στυλ με πολύ πράσινο θα λειτουργήσει ιδανικά. Η προσθήκη συμβόλων τζαϊν, βουδιστών ή ινδουιστών θα βελτιώσει το εσωτερικό. Επίσης, επιλέξτε ένα άνετο χαλάκι γιόγκα για να γλιτώσετε από καταπονήσεις.

Δείτε ακόμη 28 Ιδέες για Τοξωτές Πόρτες που θα Αλλάξουν το Σπίτι σας

Τοποθετήστε φυτά που καθαρίζουν τον αέρα

Απαιτείται βαθιά αναπνοή κατά τη διάρκεια των Yoga Asanas και της Pranayama και η ύπαρξη φυτών που καθαρίζουν τον αέρα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα μειώνοντας τα VOC και τα αιωρούμενα σωματίδια.

Ποια είναι τα φυτά που πρέπει να καλλιεργήσετε

Μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά που ήταν μέρος της περίφημης μελέτης καθαρού αέρα της NASA. Μερικά από αυτά είναι η σανσιβέρα, το σπαθίφυλλο, ο χρυσός πόθος, το χλωρόφυτο, η αλόη βέρα, το φιλόδεντρο, ο φοίνικας μπαμπού και το χρυσάνθεμο.
Εκτός από φυτά που καθαρίζουν τον αέρα, μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε κάποια φυτά που φτιάχνουν τη διάθεση και προσφέρουν θετική ενέργεια όπως δεντρολίβανος, γιασεμί, βασιλικός, γεράνι, λεβάντα, τυχερό μπαμπού, τριαντάφυλλα, ορχιδέες κ.λπ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σημείωση: Όταν επιλέγετε φυτά, προσέξτε την τοξικότητά τους, εάν έχετε κατοικίδια και μικρά παιδιά.

Ποικιλία φυτών

Το στούντιο γιόγκας σας δεν πρέπει να είναι βαρετό. Θα πρέπει να εμπνέει ενδιαφέρον και εστίαση. Καλλιεργήστε φυτά εσωτερικού χώρου διαφορετικής υφής και ύψους. Τοποθετήστε μεγάλες, στενές και μικρές ζαρντινιέρες, μαζί με κρεμαστά καλάθια. Για να τα κάνετε πιο χρωματιστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμαστά μακραμέ για γλάστρες. Εάν αγαπάτε τα φυτά και υπάρχει αρκετό ηλιακό φως, δημιουργήστε μια αστική ζούγκλα, η οποία θα προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Οικονομικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας Αριστουργηματικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση κακοσμίας στόματος,φροντίδα αναπνοής,συμβουλές υγείας,υγεία

5 Τρόποι για να Σταματήσετε την Κακή Αναπνοή σε Μόλις 5 Λεπτά

χάσιμο βάρους χωρίς άγχος,χάσιμο βάρους χωρίς περιορισμούς,συμβουλές για χάσιμο βάρους,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

9 Συμβουλές για Χάσιμο Βάρους Χωρίς Άγχος ή Περιορισμούς