in , , ,

5 Τρόποι για να Σταματήσετε την Κακή Αναπνοή σε Μόλις 5 Λεπτά

αντιμετώπιση κακοσμίας στόματος,φροντίδα αναπνοής,συμβουλές υγείας,υγεία
5 Τρόποι για να Σταματήσετε την Κακή Αναπνοή σε Μόλις 5 Λεπτά

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 5 έως 60% των ανθρώπων στον κόσμο υποφέρει από κακή αναπνοή. Ακόμα κι αν φροντίζετε το στόμα σας κάθε μέρα και δεν τρώτε πολύ σκόρδο, μερικές φορές η κακή αναπνοή μπορεί να είναι πολύ ύπουλη και ακόμη και να καταστρέψει ένα ραντεβού ή μια συνάντηση. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε εάν είναι επείγουσα ανάγκη και δεν έχετε τσίχλα; Υπάρχουν 5 αποτελεσματικοί και γρήγοροι τρόποι για να απαλλαγείτε από την κακοσμία του στόματος. Λάθη που κάνετε και Προκαλεί Πρωινή Δυσάρεστη Αναπνοή και Πως να την Αντιμετωπίσετε

brightside

Αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Οι άσχημες μυρωδιές εμφανίζονται λόγω βακτηρίων που μπορούν να πολλαπλασιαστούν ως αποτέλεσμα κακών συνηθειών. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερη υγιεινή για το στόμα και τη γλώσσα σας και, φυσικά καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Ακολουθούν μερικές συνηθισμένες αίτιες για την κακοσμίας του στόματος.

  • Κατανάλωση πολλών τροφών πλούσιων σε θείο.
  • Κάπνισμα και αλκοόλ.
  • Μικροβίωμα στόματος.
  • Ασθένεια των ούλων.
  • Στρες και άγχος.
  • Στοματικές λοιμώξεις.
  • Τερηδόνα των δοντιών.

Αν πρέπει να απαλλαγείτε από την κακοσμία αμέσως και δεν έχετε μαζί σας οδοντόβουρτσα ή τσίχλα, υπάρχουν μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για να τη σταματήσετε γρήγορα.

Πιείτε νερό.

Τα βακτήρια στο στόμα απελευθερώνουν δύσοσμα αέρια και το σάλιο εμποδίζει αυτή την απελευθέρωση. Όσο περισσότερο ενυδατώνεστε, λιγότερο έχετε κακοσμία. Αν λοιπόν έχετε ξηροστομία, πιείτε απλώς ένα ποτήρι νερό.

Δείτε ακόμη 8 Τρόποι για να Δείτε εάν Έχετε Δύσοσμη Αναπνοή

Μασήστε βότανα όπως μέντα, μαϊντανό ή βασιλικό.

Αν είστε σε ένα πάρτι, μασήστε μερικά βότανα όπως μέντα. Σίγουρα δεν πρόκειται να καθαρίσει τα δόντια σας, αλλά θα σας σώσει με ένα δυνατό άρωμα. Είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά λειτουργεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Φάτε ένα μήλο.

Πάρτε ένα μήλο μαζί σας όταν φεύγετε από το σπίτι. Τα μήλα περιέχουν οξειδωμένες πολυφαινόλες, οι οποίες βοηθούν στην εξουδετέρωση της κακοσμίας στο στόμα. Και επίσης καθαρίζουν τα δόντια λόγω της υφής του.

Πιπιλίστε ένα λεμόνι.

Τα λεμόνια δεν είναι απλώς υγιεινά, αλλά είναι επίσης χρήσιμα κατά της κακοσμίας του στόματος, επειδή σκοτώνουν τα βακτήρια που μπορούν να παράγουν μια ανεπιθύμητη οσμή. Απλά ρουφήξτε μια φέτα λεμόνι ή στύψτε τη σε ένα ποτήρι νερό. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό μετά την κατανάλωση σκόρδου ή κρεμμυδιού.

Βάλτε τζελ αναπνοής στην τσέπη σας.

Εάν έχετε συνεχώς πρόβλημα με την κακοσμία του στόματος, απλώς βάλτε λίγο τζελ αναπνοής στην τσέπη ή την τσάντα σας. Είναι μια καλή λύση για όσους έχουν προβλήματα στις αρθρώσεις ή στους μυς και δεν μπορούν να μασήσουν τσίχλα.

Δείτε επίσης Σπιτικό Στοματικό Διάλυμα για Φρέσκια Αναπνοή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

mid-century modern διακόσμησης υπνοδωματίου,ιδέες mid-century modern διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου

32 Ιδέες Mid-Century Modern Διακόσμησης Υπνοδωματίου

σπιτικό στούντιο γιόγκα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Πώς να Φτιάξετε ένα Στούντιο Γιόγκα στο Σπίτι