10 Απλές Αλλά Παράξενες Συνήθειες που Μπορούν να σας Βοηθήσουν να Ζήσετε 2 Φορές Περισσότερο

Αν νοιάζεστε για την υγεία σας, αλλά δεν θέλετε να στερήσετε τις απολαύσεις της ζωής, τότε υπάρχει μια επιστημονικά αποδεδειγμένη διέξοδος! Τα πιο έξυπνα μυαλά του κόσμου έχουν βρει ασυνήθιστες αλλά απλες συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο να παραμείνει υγιές και ευτυχισμένο. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! 10 Κανόνες Υγιεινού Τρόπου Ζωής που Δεν Ισχύουν πια

Η καλύτερη ώρα για ύπνο είναι από τις 10 μ.μ. έως τις 6 π.μ.

Κινέζοι γιατροί δημιούργησαν ένα ολόκληρο σύστημα που εξηγεί ποια όργανα αναζωογονούνται σε ποια ώρα και γιατί ο ύπνος από τις 10 το βράδυ. έως τις 6 π.μ. είναι καλύτερος αν θέλετε να ζήσετε περισσότερο.

Για παράδειγμα, το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά τους ιούς και απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα από τις 9 μ.μ. έως 11 μ.μ. Το ήπαρ αποκαθίσταται από τις 11 π.μ. έως τη 1 π.μ. και οι πνεύμονες καθαρίζονται από τις 3 π.μ. έως τις 5 π.μ. Γι’ αυτό μπορεί να έχουμε ελαφρύ βήχα αυτή τη χρονική περίοδο. Τα έντερα καθαρίζονται πιο κοντά στο πρωί, από τις 5 π.μ. έως 7 π.μ.

Αγνοήστε την κοινή γνώμη.

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι η αγνόηση της κοινής γνώμης μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να ζήσει περισσότερο. Όταν σκεφτόμαστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω μας, είμαστε πιο συγκρατημένοι, λιγότερο αυθόρμητοι και πιο συχνά νευρικοί. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να γίνονται λιγότερο ευτυχισμένοι. Και όπως έχουν αποδείξει οι επιστήμονες, ένας δυστυχισμένος άνθρωπος ζει πιο σύντομη ζωή.

Κάντε ηλιοθεραπεία.

Το φως του ήλιου μας παρέχει βιταμίνη D. Όχι μόνο βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης που είναι συχνά η αιτία για την εμφάνιση πολλών ασθενειών, αλλά μειώνει επίσης τον κίνδυνο διαβήτη.

Το 2016, κατά τη διάρκεια μεγάλης έρευνας, οι βιοχημικοί ανακάλυψαν ότι όσοι άνθρωποι που έκαναν ηλιοθεραπεία για περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα ήταν 67% λιγότερο επιρρεπείς να αναπτύξουν οποιοδήποτε είδος καρκίνου από εκείνους που δεν περνούσαν τόσο πολύ χρόνο κάτω από τον ήλιο.

Βουρτσίστε λιγότερο τα δόντια σας.

Οι οδοντίατροι λένε ότι το να βουρτσίζετε τα δόντια σας πολύ συχνά και να χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα μπορεί να βλάψει το σμάλτο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σας αρέσει να τα βουρτσίζετε αμέσως μετά το γεύμα, επειδή πολλά τροφές μαλακώνουν το σμάλτο καταστρέφοντας έτσι ευκολότερα τα δόντια.

Τρώτε περισσότερες ντομάτες.

Αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης διεξήγαγαν έρευνα που τους πήρε 11 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Συνέκριναν την κατάσταση της υγείας 5.000 συμμετεχόντων μαζί με το φαγητό που κατανάλωναν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορεί κανείς να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων κατά 26% με τη συμπερίληψη της ντομάτας στη διατροφή τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα αυτά οφείλονται σε ένα αντιοξειδωτικό που περιέχεται στις ντομάτες που ονομάζεται λυκοπένιο. Είναι το ίδιο πράγμα που δίνει στις ντομάτες το κόκκινο χρώμα τους. Γι’ αυτό η προσθήκη μιας φέτας ντομάτας στο πρωινό σας σάντουιτς μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη.

Δείτε ακόμη 12 γεγονότα για την ζωή μας που την κάνουν μια απόλυτη απάτη

Related Post

Ξεφορτωθείτε το ξυπνητήρι σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν χτυπάει δυνατά. Επίσης, απαλλαγείτε από χρονόμετρα, συναγερμούς και άλλους θορυβώδεις παράγοντες.

Ιάπωνες ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι, ειδικά εκείνοι που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα από έναν απότομο δυνατό θόρυβο. Επιπλέον, τέτοιοι απότομοι θόρυβοι επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σας σύστημα.

Φάτε κόρα ψωμιού.

Γερμανοί βιοχημικοί από το Ινστιτούτο Ανθρώπινης Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων στο Κίελο συνιστούν την κατανάλωση κόρας ψωμιού. Τα αντιοξειδωτικά της εμποδίζουν την ανάπτυξη καρκίνου του παχέος εντέρου και καθαρίζουν το σώμα.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Thomas Hoffman, λέει, “Παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν 8 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά στην κόρα ενός ψωμιού από ό,τι στο υπόλοιπο ενώ μελετούσαμε τις ιδιότητες του ψωμιού. Γι’ αυτό είναι η κρούστα που προσφέρει περισσότερα οφέλη στην υγεία από την ψίχα.»

Μην αγγίζετε τα τσιγάρα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εισπνοή του καπνού του τσιγάρου είναι κακό για την υγεία μας. Αλλά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ισχυρίζεται ότι όχι μόνο είναι επικίνδυνο να βρίσκεστε κοντά σε ένα αναμμένο τσιγάρο, αλλά και το να το αγγίζετε μπορεί να είναι και επιβλαβές. Γιατί αυτό?

Επειδή κατά την καλλιέργεια καπνού, οι βλαστοί απορροφούν ραδιενεργά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στη γεωργία όπως το πολώνιο-210, ο μόλυβδος-210 και το ράδιο. Και αυτά μένουν μέσα στο φυτό ακόμα και μετά την ξήρανση των φύλλων και ως εκ τούτου υπάρχουν στα τσιγάρα. Αν και οι δόσεις είναι εξαιρετικά μικρές, μπορούν ακόμα να εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα μέσω της αφής.

Χορέψτε!

Επιστήμονες από τη Γαλλία λένε ότι η εκμάθηση του χορού είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνει κανείς τη διάρκεια ζωής του. Ανακάλυψαν ότι ο καλύτερος χορός που βοηθάει είναι η σάλσα. Κάνει τα οστά δυνατά, βελτιώνει τη λειτουργία των πνευμόνων και το σύστημα αίματος και βοηθά στην αντιμετώπιση του άσθματος. Οποιοσδήποτε άλλος ενεργός και χαρούμενος χορός θα λειτουργήσει επίσης. Το κύριο πράγμα είναι να συνεχίσετε να κινείστε και να παραμένετε σε ανεβασμένη διάθεση.

Φορέστε βρεγμένες κάλτσες όλη τη νύχτα.

Ναι, σωστά διαβάσατε — οι βρεγμένες κάλτσες έχουν πολλά οφέλη. Λόγω των συσπάσεων των αιμοφόρων αγγείων που εμφανίζονται όταν τα πόδια σας αρχίζουν να κρυώνουν, όλα τα καλά θρεπτικά συστατικά αποστέλλονται στους ιστούς και τα όργανά σας. Το σώμα μας χρειάζεται αυτά τα θρεπτικά συστατικά για να τονώσει την κυκλοφορία και να καταπολεμήσει τις περισσότερες λοιμώξεις. Επιπλέον, όταν τα πόδια σας αρχίζουν να ζεσταίνονται ξανά, τα αγγεία αρχίζουν να διαστέλλονται, γεγονός που κάνει τις τοξίνες που έχουν κολλήσει στον ιστό να απελευθερώνονται στην κυκλοφορία του αίματος και να αποβάλλονται από το σώμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 20 πανέξυπνα κόλπα που θα αλλάξουν τη ζωή σου

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More

29 Απριλίου, 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More

29 Απριλίου, 2024

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα