in , , ,

Τα 7 πιο Συνηθισμένα Προβλήματα Φυτών Εσωτερικού Χώρου που Πρέπει να Αποφύγετε

προβλήματα φυτών εσωτερικού χώρου,φροντίδα φυτών εσωτερικού χώρου,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα
Τα 7 πιο Συνηθισμένα Προβλήματα Φυτών Εσωτερικού Χώρου που Πρέπει να Αποφύγετε

Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι εύκολο να αναπτυχθούν και χρειάζονται χαμηλή συντήρηση με βασική φροντίδα. Όταν όμως αρχίζουν να μαραίνονται, ακόμη και να πεθαίνουν, μπορεί να μην είναι παράσιτο ή ασθένεια, αλλά ένα από τα 7 πιο κοινά προβλήματα φυτών εσωτερικού χώρου που πρέπει να γνωρίζετε για να διατηρούνται υγιή. 11 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Απορροφούν Αποτελεσματικά το CO2

Ακραίες θερμοκρασίες

Bhg

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι πολύ ευαίσθητα και θα στρεσαρίσουν εάν η θερμοκρασία είναι πολύ ακραία γύρω τους.

Ηλιακό έγκαυμα

Bhg

Όταν υπάρχει πάρα πολύ άμεσο ηλιακό φως, τα φυτά σας είναι εύκολο να καούν από τον ήλιο και τα φύλλα τους να γίνουν καφέ και να πέσουν. Για αυτήν την περίπτωση, μετακινήστε το φυτό του σπιτιού σας σε πιο δροσερό και σκιερό μέρος.

Αλλάζετε συχνά τις γλάστρες

Huffpost

Σε όλα τα φυτά αρέσει η σταθερότητα και η προβλεψιμότητα, οπότε δεν πρέπει να τους αλλάζετε πολύ συχνά τις γλάστρες καθώς στρεσάρονται εύκολα όταν προσαρμόζονται συνεχώς σε νέα περιβάλλοντα.

Δείτε ακόμη 12 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Αυξάνουν το Οξυγόνο

Λάθος χώμα

Herebydesign

Κάθε φυτό χρειάζεται το σωστό χώμα για την καλύτερη ανάπτυξή του. Έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τη συσκευασία και να βεβαιωθείτε ότι είναι ιδανικό για το φυτό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ακατάλληλα επίπεδα υγρασίας

Reddit

Τα σωστά επίπεδα υγρασίας είναι 50% -60% για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών εσωτερικού χώρου. Εάν το φυτό σας στερείται υγρασίας, μπορείτε να το μετακινήσετε σε πιο υγρούς χώρους του σπιτιού, όπως την κουζίνα ή το μπάνιο. Ή μπορείτε να τα βάλετε σε δίσκους γεμάτους με βότσαλα και νερό.

Λιγότερο πότισμα

Gardeningknowhow

Εάν τα φυτά σας δεν λαμβάνουν αρκετό νερό, τα φύλλα τους αρχίζουν να πέφτουν ή να μαραίνονται και να υπάρχουν κίτρινα ξηραμένα φύλλα. Έτσι, διατηρήστε το χώμα υγρό και ποτίστε όταν η επιφάνεια του χώματος φαίνεται στεγνή.

Υπερβολικό πότισμα

Morningchores

Και το υπερβολικό πότισμα προκαλεί προβλήματα στα φυτά εσωτερικού χώρου. Αν τα παραποτίσετε οι ρίζες δεν θα πάρουν αρκετό αέρα και σημαντικά θρεπτικά συστατικά που μπορεί να οδηγήσει στη σήψη των ριζών.

Δείτε επίσης 6 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που ΜΕΙΩΝΟΥΝ την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Σύμφωνα με την Επιστήμη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβλαβή προϊόντα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Δημοφιλή Προϊόντα Ομορφιάς που Μπορούν Κρυφά να σας Βλάψουν

αντιμετώπιση φουσκώματος στο στομάχι,ανακούφιση φουσκώματος στο στομάχι,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Τρόποι για να Μειώσετε το Φούσκωμα στο Στομάχι