ΦΘΗΝΕΣ ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν

Φθηνές ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν!  Το σημερινό άρθρο γράφτηκε με την ελπίδα να σας γεμίσει Φθηνές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι που θα μπορείτε να υιοθετήσετε όλο τον χρόνο! Γιατί το σπίτι μας έχουμε την ανάγκη να είναι όμορφο όλο τον χρόνο.

Γιατί δεν είναι ανάγκη να ξοδέψουμε πάντοτε πολλά λεφτά για να έχουμε μία όμορφη διακόσμηση στο σπίτι μας! Μπορούμε λίγα ή και καθόλου χρήματα να δημιουργήσουμε έναν υπέροχο χώρο που θα τον απολαμβάνουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι.

Δείτε ακόμα 20 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε φαντασία και δημιουργικότητα! Όμως πολλές φορές η φαντασία μας δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κάποιες ιδέες. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς τις αγαπημένες μας diy  φθηνές ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι! Διαβάστε παρακάτω:

Φθηνή ιδέα διακόσμησης σπιτιού με μαυροπίνακα!

Οι μαυροπίνακες έχουν γίνει τάση τους τελευταίους μήνες στην διακόσμηση του σπιτιού. Οι λόγοι; Πολύ απλοί. Ένας μικρός μαυροπίνακας είναι υπερβολικά φθηνός και μπορούμε να τον βρούμε είτε σε βιβλιοπωλεία είτε σε μαγαζιά με σχολικά είδη και είδη σπιτιού!

Επίσης ένας μαυροπίνακας είναι πολύ εύκολος στο να τον προσαρμόσετε στο σπίτι σας και να τον επεξεργαστείτε κατάλληλα. Μερικές κιμωλίες κι ένα σφουγγάρι σας επιτρέπουν να αλλάζετε τα σχέδια και τα μηνύματα του μαυροπίνακα κάθε μέρα! Τέλος είναι μία πολύ μοντέρνα και πρωτότυπη πρόταση για το σπίτι!

Τα τελευταία χρόνια οι παλέτες είναι η απόλυτη τάση στην diy διακόσμηση! Είναι πολύ εύκολο να βρείτε παλέτες ακόμη και δωρεάν σε οικοδομές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε τους υπεύθυνους αν τις χρειάζονται! Μπορείτε όμως να αγοράσετε τις δικές σας φθηνές παλέτες από μαγαζιά με είδη οικοδομής.

Από εκεί και πέρα τα χρώματα για το ξύλο θα σας επιτρέψουν να βάψετε τις παλέτες σας στις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Η φαντασία σας θα σας βοηθήσει να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε πως μία παλέτα, έγινε μία πρωτότυπη γλάστρα για τον κήπο μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τρύπες με ένα μικρό πριόνι για κατασκευές στα ράφια της παλέτας. Προσέχετε οι τρύπες να είναι στο μήκος του ραφιού και να έχουν βάθος. Στην συνέχεια βάζετε τα φυτά σας και η γλάστρα σας είναι έτοιμη!

Πολλές φορές ένα όμορφο σπίτι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο. Η φαντασία σας αρκεί! Μπορείτε να αγοράσετε σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές ένα αυτοκόλλητο τοίχου σχετικό με την φιλία και γύρω από αυτό να κολλήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τους φίλους σας!

Related Post

Φθηνά διακοσμητικά για το σπίτι με κεριά ρεσό και κηροπήγια

Τα κεριά και τα κηροπήγια είναι πολύ φθηνά στην αγορά κι εσείς σίγουρα μπορείτε να δώσετε ένα διαφορετικό ύφος στο σπίτι σας αγοράζοντάς τα! Όταν ήμουν φοιτήτρια και προσπαθούσα να βρω φθηνές λύσεις για να ομορφύνω τον χώρο μου, είχα γεμίσει κυριολεκτικά όλο το σπίτι με κεριά και κηροπήγια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Αγοράστε μερικά φθηνά ψεύτικα λουλούδια από μαγαζιά με είδη διακόσμησης και τοποθετήστε τα σε ένα diy βάζο που πριν πολλά χρόνια ήταν τσαγέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε με τα λιγότερα χρήματα το πιο έξυπνο και συνάμα το πιο όμορφο διακοσμητικό για το σπίτι σας.

Φθηνό διακοσμητικό για το μπάνιο με παλιά σκάλα, ψεύτικες γλάστρες και κεριά

Η παλιά σας σκάλα δεν πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια. Μπορείτε να την βάλετε στο μπάνιο σας και να κρεμάσετε πάνω της τις πετσέτες σας. Και για να κάνουμε αυτή την diy λύση ακόμη πιο όμορφη, μπορείτε να προμηθευτείτε φθηνά διακοσμητικά όπως είναι οι ψεύτικες γλάστρες και τα ρεσό και να αναδείξετε την παλιά σας σκάλα.

Αν έχετε λατρεία με την μαγειρική ή θέλετε να δώσετε έναν μοντέρνο τόνο στην κουζίνα σας, μπορείτε να αγοράσετε μερικές ξύλινες κουτάλες και να τις κολλήσετε στον τοίχο! Είναι μία πολύ φθηνή λύση διακόσμησης που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας. Οι ξύλινες κουτάλες, κάνουν το πολύ 1 ευρώ!

Μερικά καλάθια για τα λαχανικά μας μπορούν να γίνουν η Νο1 τάση για την διακόσμηση του σπιτιού μας αν τα συνδυάσουμε με μερικά όμορφα διακοσμητικά από γνωστό μαγαζί με φθηνά είδη σπιτιού! Είναι μία πρακτική λύση για τα φρούτα και τα λαχανικά σας που μπορεί να γίνει και το πιο όμορφο διακοσμητικό του σπιτιού σας!

Φθηνές ιδέες διακόσμησης :Φθηνά διακοσμητικά χώρου με κάδρα

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο μπορείτε να βρείτε στην αγορά κάδρα που κάνουν 1 και 2 ευρώ. Σίγουρα δεν πρόκειται για κορυφαία έργα τέχνης όμως μπορεί να είναι εξίσου μοντέρνα, όμορφα και να ταιριάζουν και με τον χώρο σας! Κάντε μία μικρή έρευνα και γεμίστε κάδρα το σπίτι σας.

Τα ψηφιδωτά από καθρέφτες είναι η Νο1 τάση στην διακόσμηση του σπιτιού από το 2018. Πρόκειται για μία πολύ σικ και ταυτόχρονα πολύ καλή επιλογή για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε ψηφιδωτά με καθρέφτες σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές και να ανανεώσετε το καθιστικό σας.

Τέτοια καλαθάκια για φρούτα και λαχανικά μπορούμε να βρούμε ακόμη και στην λαϊκή σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορείτε λοιπόν αυτά τα καλαθάκια να μην τα χρησιμοποιήσετε για τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά να τα διακοσμήσετε με φθηνές γλάστρες και λουλούδια που ήδη έχετε!

via daddy-cool

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα