in ,

10 Αποδεδειγμένοι Τρόποι για Επιτάχυνση της Απώλειας Βάρους

επιτάχυνση απώλειας βάρους,τρόποι επιτάχυνση απώλειας βάρους,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Αποδεδειγμένοι Τρόποι για Επιτάχυνση της Απώλειας Βάρους

Σε όλο τον κόσμο, η παχυσαρκία έχει τριπλασιαστεί μεταξύ των ετών 1975 και 2020 με περίπου 1,9 δισεκατομμύρια ενήλικες να είναι υπέρβαροι. Από αυτούς, πάνω από 650 εκατομμύρια ήταν παχύσαρκοι. Η διατήρηση του βάρους σήμερα απαιτεί δέσμευση και χρόνο που δυστυχώς είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουν. Υπάρχουν 10 αποδεδειγμένοι τρόποι για να επιταχύνετε την απώλεια βάρους ώστε να μπορείτε να παραμείνετε υγιείς και χαρούμενοι! 13 Συνδυασμοί Τροφών που Επιταχύνουν την Απώλεια Βάρους

Φάτε πριν γευματίσετε.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός μπολ σούπας πριν από το γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε την όρεξή σας. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι καθώς περιμένετε να κρυώσει η σούπα, πρέπει να τη φάτε αργά, δίνοντας στον εγκέφαλο, τις ορμόνες και το στομάχι σας αρκετό χρόνο για να συντονίσει ένα μήνυμα “πληρότητας”.

Μπαχαρικά στο φαγητό σας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σας αρέσει το πικάντικο φαγητό; Αν ναι, τότε έχουμε κάποια καλά νέα. Η κατανάλωση πικάντικων τροφών μπορεί να αυξήσει προσωρινά το μεταβολισμό έως και 8%, αυξάνοντας έτσι τον ρυθμό καύσης θερμίδων. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι η κατανάλωση πικάντικων τροφών υποχρεώνει τους ανθρώπους να τρώνε αργά, κάτι που κάνει καλό στον μεταβολισμό.

Καταναλώστε υγιεινά σνακ.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Φάτε περισσότερο – αλλά όχι κατά τη διάρκεια του γεύματος. Κατά τη διαδικασία απώλειας βάρους, είναι πιθανό να έχετε αυξήσει το χρόνο μεταξύ των γευμάτων σας. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται λογικό, είναι πιθανό ότι η αναμονή μέχρι να πεινάσετε πολύ θα σας κάνει να φάτε περισσότερο πριν νιώσετε χορτάτοι. Επίσης, είναι πιθανό να φάτε γρήγορα, κάτι που σίγουρα δεν συνιστάται.

Καταναλώστε υγιεινά σνακ όπως ηλιόσπορους, αμύγδαλα, φέτες μήλων, κράκερ ολικής αλέσεως και τυρί χαμηλών λιπαρών κάθε λίγες ώρες.

Κοιμηθείτε περισσότερο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η επαρκής ανάπαυση είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί σωστά το σώμα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έκαναν δίαιτα κατανάλωναν 6% λιγότερες θερμίδες όταν κοιμόντουσαν αρκετά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πίνετε πολύ τσάι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι μια τάση διατροφής. Θα πρέπει να πίνετε νερό, αλλά όταν διψάτε. Για άλλες περιπτώσεις, το τσάι είναι η καλύτερη επιλογή. Το τσάι (ιδιαίτερα το πράσινο) περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Ως πρόσθετο όφελος, το πράσινο τσάι βοηθά επίσης στην προστασία από τον καρκίνο.

Δείτε ακόμη 8 Μικρές Συνήθειες που Βοηθούν στην Απώλειας Βάρους

Αγκαλιάστε το μπλε χρώμα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι τείνουν να τρώνε λιγότερο όταν τρώνε σε πιάτα με μεγαλύτερη αντίθεση στα χρώματα μεταξύ του πιάτου και του φαγητού. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι τρώνε 33% λιγότερο σε ένα μπλε πιάτο.

Σταματήστε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Όταν κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα, το μυαλό δεν εστιάζει σε ένα μόνο θέμα και συνεχίζει να κινείται μεταξύ διαφόρων θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σκέψης για φαγητό. Αυτό μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε ότι είστε σε δίαιτα και να καταναλώσετε ασυνείδητα μερικα σνακ.

Γελάστε

© Kristel.kitsing/wikimedia, © Depositphotos.com

Το γέλιο δίνει στο σώμα μια μικρή αερόβια άσκηση. Προκαλεί την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα, γεγονός που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Το έντονο γέλιο για περίπου μία ώρα καίει σχεδόν τόσες θερμίδες όσο η άρση βάρους για 30 λεπτά.

Κοιμηθείτε στο κρύο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ενώ κοιμόμαστε στο κρύο, το σώμα καίει λίπη αποθηκευμένα στην κοιλιά για να διατηρήσει το σώμα ζεστό. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Diabetes έδειξε ότι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν σε δωμάτια με θερμοκρασία περίπου 19 ° C έκαιγαν 7% περισσότερες θερμίδες από εκείνους που κοιμόντουσαν σε πιο ζεστό δωμάτιο.

Σβήστε τα φώτα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αλήθεια. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο διαπίστωσαν ότι η διαμονή σε σκοτεινά μέρη μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Δείτε επίσης Πώς να χάσετε βάρος μετά τα 40: 6 κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΦΘΗΝΕΣ ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν

ΦΘΗΝΕΣ ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν

έξυπνες συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα

10 Έξυπνες Συμβουλές Καθαρισμού για το Σπίτι σας