in , ,

10 Έξυπνες Συμβουλές Καθαρισμού για το Σπίτι σας

έξυπνες συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός σπιτιού,χρήσιμα
10 Έξυπνες Συμβουλές Καθαρισμού για το Σπίτι σας

Ο καθαρισμός του σπιτιού είναι μέρος της καθημερινής ζωής, αλλά είναι επίσης κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανυπομονούν να κάνουν. Τείνει να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο, τα καθαριστικά μπορεί να κοστίσουν πολλά χρήματα και πάντα πρέπει να γίνουν περισσότερα! Γι’ αυτό αυτές οι 10 έξυπνες συμβουλές καθαρισμού θα σας δείξουν πως να μειώσετε το κόστος και το χρόνο καθαρισμού. Πώς να Καθαρίσετε μια Καμένη Κατσαρόλα

Απαλλαγείτε από τη συσσώρευση αλάτων νερού

Περάστε μια μικρή πλαστική σακούλα πάνω στη βρύση με συσσωρευμένα άλατα και γεμίστε την με νερό και ξύδι. Κολλήστε τη σακούλα με ταινία στη βρύση. Αφήστε τη βρύση να μουλιάσει, αφαιρέστε τη σακούλα και σκουπίστε τη βρύσης με ένα σφουγγάρι. Τα άλατα θα εξαφανιστούν και η βρύση σας θα φαίνεται ολοκαίνουργια!

10 Έξυπνες Συμβουλές Καθαρισμού για το Σπίτι σας

Καθαρίστε το τζάμι του φούρνου

Για να καθαρίσετε το τζάμι στην πόρτα του φούρνου, τοποθετήστε μια παλιά κάλτσα σε ένα χάρακα ή λεπτή σπάτουλα και περάστε την μέσα από την υποδοχή στο κάτω μέρος της πόρτας του φούρνου. Τώρα μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το εσωτερικό του τζαμιού και να αφαιρέσετε όλη αυτή την αντιαισθητική βρωμιά.

Καθαρίστε τις θερμαντικές πλάκες πρέσας μαλλιών

Για να καθαρίσετε τη βρωμιά από τις θερμαντικές πλάκες πρέσας μαλλιών, ρίξτε λίγη κόκα κόλα σε μια πετσέτα χειρός και τυλίξτε την σφιχτά γύρω από τις θερμαντικές πλάκες. Αφήστε το υγρό να δράσει και τραβήξτε την πετσέτα. Η πρέσα μαλλιών θα λάμψει ξανά σαν καινούργια!

DIY καθαριστικό μπάνιου

Για να φτιάξετε ένα εύκολο DIY καθαριστικό μπάνιου από οικιακά υλικά, ρίξτε λίγο ξύδι σε ένα τσαγιέρα και αφήστε το να βράσει. Ρίξτε το ζεστό ξύδι σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού και προσθέστε λίγο υγρό πιάτων. Ανακινήστε το μείγμα έτσι ώστε να αναμειχθούν τα συστατικά και μπορείτε να αρχίσετε να καθαρίζετε το μπάνιο σαν επαγγελματίας!

Μαζέψτε με ασφάλεια σπασμένο ποτήρι

Εάν υπάρχουν σπασμένα γυαλιά σε όλο το πάτωμα, υπάρχει ένας εξαιρετικά εύκολος και ασφαλής τρόπος για να τα μαζέψετε! Διπλώστε μια φέτα ψωμί και σκουπίσετε τα κομμάτια γυαλιού από το πάτωμα. Ακόμα και τα μικρότερα κομμάτια θα κολλήσουν στο ψωμί και θα φύγουν αμέσως από το πάτωμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 23 Χρήσιμες Συμβουλές Καθαριότητας Για Να Κάνετε Το Σπίτι Σας Να Αστράφτει Μέσα Σε Ελάχιστο Χρόνο!

DIY αρωματικό χώρου

Εάν υπάρχει δυσοσμία στο σπίτι σας, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε ένα DIY αποσμητικό χώρου. Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα σε ένα γυάλινο βάζο και προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Τοποθετήστε ένα κομμάτι διακοσμητικού υφάσματος πάνω από το βάζο και στερεώστε το με το καπάκι. Το σπίτι σας θα ευωδιάσει σε χρόνο μηδέν!

Καθαρίστε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή

Εάν έχετε ψίχουλα και σκόνη στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα για να το καθαρίσετε! Θα απαλλαγείτε από κάθε ψίχουλο, όσο μικρό και αν είναι.

Καθαρίστε την πλάκα του σίδερου

Εάν το σίδερο έχει καμένους λεκέδες στην πλακά του, υπάρχει μια γρήγορη λύση. Ρίξτε λίγο αλάτι πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και περάστε το σίδερο από πάνω. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!

Αποφράξτε τον νεροχύτη

Εάν ο νεροχύτης βουλώνει συνεχώς, ανακατέψτε λίγο αλάτι και μαγειρική σόδα και ρίξτε το μείγμα κάτω και γύρω από την βαλβίδα του νεροχύτη. Ρίξτε λίγο ξύδι από πάνω και αφήστε τα να μουλιάσει για λίγο. Μετά από λίγα λεπτά, ο νεροχύτης θα ξεμπλοκάρει!

Καθαρίστε τους λεκέδες νερού

Για να αφαιρέσετε τους αντιαισθητικούς λεκέδες νερού από ξύλινα τραπέζια ή γραφεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φυσήξετε ζεστό αέρα πάνω τους με πιστολάκι μαλλιών. Τα σημάδια θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 λάθη στο καθάρισμα του σπιτιού που βλάπτουν την υγεία και στην τσέπη μας και ήρθε η ώρα να τα σταματήσουμε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιτάχυνση απώλειας βάρους,τρόποι επιτάχυνση απώλειας βάρους,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Αποδεδειγμένοι Τρόποι για Επιτάχυνση της Απώλειας Βάρους

αντιμετώπιση σωματικών πόνων,συνήθειες που ανακουφίζουν σωματικούς πόνους,συμβουλές για σωματικούς πόνους,συμβουλές υγείας,υγεία

18 Καθημερινές Συνήθειες που Ανακουφίζουν Σωματικούς Πόνους