in ,

10 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Ρίχνετε στην Αποχέτευση

πράγματα που φράζουν την αποχέτευση,χρήσιμα,φράξιμο αποχέτευσης,συμβουλές για το σπίτι
10 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Ρίχνετε στην Αποχέτευση

Οι άνθρωποι συχνά ρίχνουν διάφορα στην αποχέτευση και δεν σκέφτονται καν τις συνέπειες. Ξέρετε ποια πράγματα δεν πρέπει ποτέ να πεταχτούν εκεί; Καθαρίστε με Φυσικό Τρόπο μια Δύσοσμη Αποχέτευση

Ρύζι και ζυμαρικά

10 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Ρίχνετε στην Αποχέτευση

Τα ζυμαρικά και το ρύζι απορροφούν το νερό με την πάροδο του χρόνου και διογκώνονται. Έτσι χρειάζεται πολύς χρόνος για να διαλυθούν στο νερό, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε φραγμένη αποχέτευση.

Τσόφλια αυγών

Οι άνθρωποι θεωρούν ότι αν σπάσουν τα τσόφλια του αυγού σε μικρά κομμάτια, δεν θα βουλώσουν την αποχέτευση, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Τα μικρά κομμάτια μπορούν να κολλήσουν το ένα στο άλλο, οδηγώντας στο σχηματισμό ενός τεράστιου κομματιού με την πάροδο του χρόνου και σε φράξιμο.

Αλεύρι

Φανταστείτε αλεύρι και νερό μέσα στην αποχέτευση που δημιουργεί ένα μείγμα που μοιάζει με κόλλα. Αυτό το μείγμα μπορεί να μαζέψει άλλα απόβλητα και να προκαλέσει ένα τεράστιο φράξιμο.

Φάρμακα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα φάρμακα διαλύονται εύκολα στο νερό και έτσι τα ρίχνουν στην αποχέτευσή τους. Στην πραγματικότητα, δεν διαλύονται στο νερό, μολύνουν το νερό.

Τρίχες

Οι τρίχες είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που βουλώνουν οι σωλήνες στο μπάνιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχετε μακριά μαλλιά. Όταν πέφτουν στην αποχέτευση, κολλάνε μέσα και σχηματίζουν μια μπάλα που λειτουργεί ως δίχτυ για άλλα απόβλητα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα καθαρίσετε τις τρίχες από τη βούρτσα σας, πετάξτε τις στα σκουπίδια και προσπαθήστε να τα βουρτσίζετε κάθε φορά πριν κάνετε ντους. Αυτό θα μειώσει την ποσότητα των τρίχων στην αποχέτευση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε

Αυτοκόλλητα από φρούτα και βάζα

Ακόμα κι αν τα αυτοκόλλητα είναι πολύ μικρά, θα πρέπει να τα πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων αντί στην αποχέτευση. Το πρόβλημα με αυτά είναι ότι έχουν κόλλα και είναι κατασκευασμένα από υλικά που χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποσυντεθούν.

Οικοδομικά απορρίμματα

Ανεξάρτητα από το πού προήλθαν τα οικοδομικά απορρίμματα, δεν πρέπει ποτέ να τα πετάτε στην αποχέτευση. Αυτό ισχύει τόσο για πολύ μικρά κομμάτια όσο και για υπολείμματα που μοιάζουν με σκόνη. Τα μεγάλα κομμάτια φράζουν και τα μικρά μπορούν να καταλήξουν στις πλευρές της αποχέτευσης και να οδηγήσουν σε ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα.

Προφυλακτικά

Μπορεί να φαίνονται εντελώς αθώα στην αρχή, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι είναι κατασκευασμένα από λάτεξ που δεν διαλύεται ποτέ. Μπορούν επίσης να τεντωθούν πολύ και να κολλήσουν μέσα σε σωλήνες. Επιπλέον, τα προφυλακτικά μπορούν να γεμίσουν με αέρα, νερό ή άλλα απόβλητα, τα οποία θα οδηγήσουν σε ένα πολύ σοβαρό φράξιμο από το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγείτε.

Αποτσίγαρα

Το φίλτρο των τσιγάρων είναι συνθετικό, απορροφά νερό και διαστέλλεται. Το χειρότερο είναι ότι δεν διαλύεται ποτέ. Τα αποτσίγαρα περιέχουν επίσης διάφορες επιβλαβείς χημικές ουσίες, όπως η νικοτίνη, που μπορούν να μολύνουν την παροχή νερού.

Ταμπόν

Έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν υγρά, οπότε μπορούν να αυξηθούν δραματικά σε μέγεθος και να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρό φράξιμο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Οικονομικοί Τρόποι να Αποφράξετε έναν Νεροχύτη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επαγγελματικά κόλπα μακιγιάζ,Makeover σε 5 λεπτά,βασικό μακιγιάζ σε 5 λεπτά,συμβουλές μακιγιάζ,ομορφιά

5 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για Makeover σε 5 Λεπτά

σημάδια διατροφικής διαταραχής,συμβουλές υγείας,υγεία

Σημάδια Διατροφικής Διαταραχής που Δεν Θεωρούνται Υγιεινές Συνήθειες