in ,

Πώς θα φτιάξετε εύκολα και Οικονομικά DIY Φθινοπωρινά Κηροπήγια

DIY φθινοπωρινά κηροπήγια,DIY φθινοπωρινά διακοσμητικά,diy κατασκευές,diy διακοσμητικά
DIY Φθινοπωρινά Κηροπήγια

Το φθινόπωρο και το φως των κεριών πηγαίνουν μαζί και αυτά τα DIY φθινοπωρινά κηροπήγια θα σας κάνει να θέλετε να κουλουριαστείτε και να απολαύσετε τη λάμψη. Εδώ, τα κεριά επιπλέουν σε κυλινδρικά βάζα γεμάτα φθινοπωρινά φύλλα, λουλούδια, καλαμπόκι και φρούτα για να μας θυμίζουν την αφθονία της εποχής. Ψεύτικα Ηλιοτρόπια για Φθινοπωρινή Διακόσμηση

DIY Φθινοπωρινά Κηροπήγια

Θα χρειαστείτε:
Κυλινδρικά διαυγή γυάλινα βάζα σε τρία διαφορετικά ύψη
Ψεύτικα φθινοπωρινά φύλλα και λουλούδια
Πένσα
Σταφύλια
Καλαμπόκι
Επιπλέοντα κεριά

Θα χρειαστείτε τρία κυλινδρικά γυάλινα βάζα διαφορετικού ύψους. Τα κλιμακωτά ύψη είναι πιο ευχάριστα στο μάτι από τα βάζα που έχουν όλα το ίδιο μέγεθος. Επιλέξτε βάζα που είναι στενά, με ανοίγματα που είναι μόλις μεγαλύτερα από τα επιπλέοντα κεριά.

Κόψτε ένα μικρό ματσάκι φθινοπωρινών φύλλων με την πένσα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει 15 εκατοστά κοτσανιού καθώς θα κρατήσει τα φύλλα να μην επιπλέουν στο νερό.

Τοποθετήστε τα φύλλα σε ένα από τα βάζα, λυγίζοντας το κοτσάνι έτσι ώστε να ασφαλίσει στις πλευρές του βαζου. Γυρίστε το βάζο ανάποδα για να βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα δεν κινούνται.

Κόψτε ένα ψεύτικο φθινοπωρινό λουλούδι από το μπουκέτο με την πένσα, αφήνοντας περίπου 25 εκατοστά κοτσάνι. Λυγίστε το στο κάτω μέρος για να δημιουργήσετε ένα γάντζο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Συνδέστε το λυγισμένο κοτσάνια του λουλουδιού στο κοτσάνι των φύλλων. Αυτό θα κρατήσει το λουλούδι ώστε να μην επιπλέει στην κορυφή.

Δείτε ακόμη DIY Διακοσμητικές Κολοκύθες από Τσιμέντο

Φουντώστε τα φύλλα και το λουλούδι μέσα στο βάζο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει περίπου 7 έως 10 εκατοστά χώρο κάτω από το χείλος του βάζου για να χωρεσει το νερό και το κερί.

Για το δεύτερο βάζο, ξεκινήστε τοποθετώντας ένα ψεύτικο φθινοπωρινό φύλλο στο κάτω μέρος του αγγείου για να στηριξετε τα σταφύλια.

Ξεπλύνετε ένα τσαμπί σταφύλια και τοποθετήστε το στο βάζο πάνω από το φύλλο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος πάνω από τα σταφύλια για το νερό και το κερί.

Ένα άλλο υλικό που δεν επιπλέει είναι το καλαμπόκι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο τρίτο βάζο. Τοποθετήστε ένα ψεύτικο φθινοπωρινό φύλλο στο πλάι του βάζου και ρίξτε το καλαμπόκι.

Συνεχίστε μέχρι το καλαμπόκι να καλύψει το φύλλο. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος στην κορυφή για νερό και το κερί.

Προσθέστε νερό στα βάζα, ρίχνοντάς το αργά για να αποφύγετε να διαταράξετε το περιεχόμενο κάθε βάζου. Γεμίστε μέχρι τουλάχιστον 2,5 εκατοστά κάτω από το χείλος κάθε βάζου για να υπάρχει χώρος για τα κεριά.

Τοποθετήστε ένα κερί στο νερό σε κάθε βάζο. Εάν το κερί μετατοπίζει πολύ νερό και πλησιάζει επικίνδυνα στο χείλος, αφαιρέστε λίγο από το νερό για να αποφύγετε την υπερχείλιση.

Το κερί πρέπει να είναι επίπεδο στο νερό. Εάν είναι κεκλιμένο, τα φύλλα ή άλλα στοιχεία το εμποδίζουν. Αφαιρέστε ή κόψτε οποιοδήποτε υλικό εμποδίζει το κερί να επιπλέει στο νερό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 2 Εύκολα DIY Διακοσμητικά με Φθινοπωρινά Φύλλα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπερθέρμανση κινητού τηλεφώνου,προστασία από υπερθέρμανση κινητού τηλεφώνου,συμβουλές για κινητό τηλέφωνο,χρήσιμα

Πως να Προστατέψετε το Κινητό Τηλέφωνό σας από την Υπερθέρμανση

συνέπειες αναβολής ξυπνητηριού,αναβολή ξυπνητηριού και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι θα Συμβεί αν Πατάτε Συνεχώς την Αναβολή στο Ξυπνητήρι