in , , ,

15 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου που Πρέπει να Δοκιμάσετε

DIY διακόσμηση τοίχου,DIY ιδέες διακόσμησης τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
15 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Ψάχνετε κάτι φανταστικό και οικονομικό για να κάνετε εναν τοίχο λιγότερο βαρετό; Τότε δοκιμάστε αυτές τις 15 εμπνευσμένες DIY ιδέες διακόσμησης. Δεν απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια, οπότε μπορείτε σίγουρα να τις προσθέσετε στη λίστα για το Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή. Αυτή η διακόσμηση θα φέρει μια πινελιά χρώματος στον τοίχο σας, κάνοντάς τον πιο εντυπωσιακό. Το πιο σημαντικό, είναι ένα προϊόν χειροτεχνίας. 20 DIY Καμβάδες για Διακόσμηση Τοίχου

Μίνι γκαλερί φωτογραφιών

15 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Αυτή η υπέροχη γκαλερί φωτογραφιών από βαμμένα πλαστικά ράφια για κορνίζες θα τραβήξει κατευθείαν την προσοχή των επισκεπτών σας. Αν ψάχνετε για κάτι απλό για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας, δοκιμάστε το!

Καθρέφτης αστέρι με σχοινί

Μια τόσο εντυπωσιακή διακόσμηση τοίχου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλέξετε σχοινί γιούτας σε ένα περίπλοκο σχέδιο αστεριού για να δώσετε άλλη όψη σε έναν απλό κυκλικό καθρέφτη.

Πολύχρωμη αποθήκευση από χαρτόνι

Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το DIY διακοσμητικό τοίχου με τα παιδιά σας. Βάψτε χάρτινους σωλήνες (διαφορετικών μεγεθών) με τα αγαπημένα σας χρώματα ή αυτά που ταιριάζουν στο στυλ του σπιτιού σας. Γεμίστε τα με ανθεκτικά φυτά, διακοσμητικα ή οτιδήποτε άλλο τραβάει το βλέμμα.

Πίνακας ανακοινώσεων

Είναι ενδιαφέρον να ανακυκλώσετε μια παλιά, αχρησιμοποίητη κούνια σε πίνακα ανακοινώσεων. Βάψτε την βάση, κρεμάστε την σε έναν τοίχο και γεμίστε το με σημειώσεις, εκτυπώσεις και άλλα αντικείμενα

Καρό κάλυψη τοίχου

Καλύψτε έναν ολόκληρο τοίχο με καρό ύφασμα. Κολλήστε λεπτά τετράγωνα φελλού πίσω από μικρά σημεία για καρφίτσωμα φωτογραφιών, εκτυπώσεων και σημειώσεων απευθείας στον τοίχο. Αν προτιμάτε κάτι νοσταλγικό, δοκιμάστε το.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κρεμαστός κήπος με παλιά έπιπλα

Γιατί να μην φτιάξετε έναν κρεμαστό εσωτερικό κήπο με βότανα στον τοίχο σας; Θα προσθέσει περισσότερη γοητεία στον τοίχο σας αν επιλέξετε ως βάση παλιά έπιπλα.

Ψάθινα πιάτα

Αυτά τα ψάθινα πιάτα θα κάνουν τον τοίχο σας να ξεχωρίζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάψετε γεωμετρικά σχήματα σε κάθε ένα, να στεγνώσουν και να κρεμαστούν.

Δείτε ακόμη Διακόσμηση Τοίχου με Πιάτα

Κορνιζαρισμένα φύλλα φυτών

Αυτά τα κορνιζαρισμένα φύλλα φυτών θα προσθέσουν ένα πράσινο χρώμα στον τοίχο σας. Λάμπουν ακόμη και τις πιο κρύες, πιο σκοτεινές μέρες. Πρεσάρετε πράσινα φύλλα, τοποθετήστε τα μέσα σε ένα ξύλινο πλαίσιο παραθύρου και κρεμάστε το.

Μακραμέ κορνίζες

Είναι τόσο εύκολο. Απλά προσθέστε μακραμέ και φούντες σε απλές κορνίζες για boho-chic όψη.

Τοίχος πίνακα ανακοινώσεων

Αυτή η διακόσμηση τοίχου είναι ιδανική για γραφεία και δωμάτια παιχνιδιού. Μετατρέπει κάθε άδειο τοίχο σε ευκαιρία δημιουργικότητας και έμπνευσης. Μπορεί να χρησιμεύσει τόσο για λειτουργικούς (ημερολόγιο και εβδομαδιαίος προγραμματισμός) όσο και για διακοσμητικούς σκοπούς.

Φανάρια

Τι θα λέγατε να καρφώσετε σειρές φαναριών κατευθείαν στον τοίχο; Τοποθετήστε κεριά με μπαταρία ή φώτα που αναβοσβήνουν στο καθένα και το σπίτι σας θα είναι πολύ υπέροχο τη νύχτα.

Σκάλα με καθρέφτες

Κρεμάστε καθρέφτες κάθε σχήματος και μεγέθους κατά μήκος εσωτερικής σκάλας για να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση ότι το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο.

Μισοβαμμένη τέχνη

Αυτά τα έργα τέχνης είναι μοναδικά. Τα μισά είναι βαμμένα με χρώμα.

Τοίχος με χτένια

Αυτός ο τοίχος σίγουρα θα φένει μια νέα πνοή στο υπνοδωμάτιό σας τοποθετώντας κομμάτια κόντρα πλακέ σε σχέδιο χτενιού.

Βαμμένη πόρτα αχυρώνα

Είναι φανταστικό να αντικαθιστάτε οποιαδήποτε πόρτα στο σπίτι σας με συρόμενη πόρτα αχυρώνα. Χάρη στο πολύχρωμο βάψιμο της, η πόρτα θα λειτουργεί ως έργο τέχνης όταν κλείνει.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης DIY Διακόσμηση Τοίχου με Vintage Μπουκάλια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μικρές λεπτομέρειες ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

12 Μικρές Λεπτομέρειες που Καταστρέφουν και την Ποιο Τέλεια Εμφάνιση

συνήθειες που εμποδίζουν καλό ύπνο,συμβουλές για καλό ύπνο,υγεία,συμβουλές υγείας

7 Συνήθειες που Εμποδίζουν να Κοιμηθείτε Καλά