in , ,

Διακόσμηση Τοίχου με Πιάτα

Αναζητάτε συνεχώς κάτι νέο για το εσωτερικό του σπιτιού σας; Οι συχνές αλλαγές είναι κάτι που θα φέρει φρεσκάδα στο σπίτι σας. Αγαπάτε επίσης το DIY; Γιατί δεν μετατρέπετε μερικά αχρησιμοποίητα πιάτα για την διακόσμηση τοίχου. Είναι φθηνή, εύκολη και μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.

Source

Τα πιάτα είναι απλά και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα, μοτίβα και σχήματα. Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα μοντέρνο ή μινιμαλιστικό σπίτι. Μπορείτε να τα βάλετε οπουδήποτε. Στην κουζίνα, το σαλόνι, ακόμη και το μπαλκόνι.

Source

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι τόσο απλή. Πρέπει πρώτα να επιλέξετε το σημείο για αυτό. Θα είναι ο τοίχος στο σαλόνι; Ή μια μικρή γωνιά κάπου στην κουζίνα; Στη συνέχεια, επιλέξτε τον αριθμό των πιάτων που θα γεμίσουν αυτόν τον χώρο. Όταν τα κρεμάτε, να είστε πάντα προσεκτικοί και επιλέξτε μια ασφαλή μέθοδο.

Source
Source

Θα λατρέψετε αυτήν τη διακόσμηση! Ταιριάζει τόσο καλά στο μοντέρνο και κομψό στιλ. Δίνει λεπτομέρεια στον μαύρο τοίχο. Φαίνεται εκλεπτυσμένο και είναι τόσο απλό να φτιαχτεί.

Source
Source
Source
Source

Εάν θέλετε vintage στυλ , τότε αυτά τα λευκά πιάτα με υφή ταιριάζουν τόσο καλά.

Source
Source
Source
Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συνήθειες που έχουμε κάθε μέρα και Είναι το Ίδιο Επικίνδυνες με το Κάπνισμα

Γιατί να βάλεις ένα σαπούνι κάτω από τα σεντόνια ή το μαξιλάρι! Ένα κόλπο που βοηθάει