Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

Απαλλαγείτε από τις μυρωδιές ψαριών πριν και μετά το μαγείρεμα με μερικά σπιτικά κόλπα. Απολαύστε το ψάρι ενώ το τρώτε αλλά όχι για μέρες μετά. Πώς να καθαρίσετε σε Βάθος το ΨΥΓΕΙΟ. Από το Α ως το Ω!

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά του Ψαριού Μετά το Μαγείρεμα

Ρίξτε φρέσκο γάλα σε ένα μπολ και μουλιάστε το ψάρι για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν το μαγείρεμα. Τα ένζυμα στο γάλα συνδέονται με αυτά που προκαλούν τη μυρωδιά και η μυρωδιά μειώνεται. Ένα άλλο κόλπο είναι να μουλιάσετε το ψάρι σε 4 φλιτζάνια νερό ανακατεμένο με μερικές κουταλιές ξύδι.

Μετά το μαγείρεμα του ψαριού, μπορεί να μείνει μυρωδιά. Χρησιμοποιήστε ένα αρωματικό κερί που περιέχει εκχυλίσματα βασιλικού, πατσουλί και γεράνι ενώ μαγειρεύετε και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί. Λειτουργεί εξίσου με κερί με άρωμα λεβάντας. Βράστε ένα λεμόνι στην κουζίνα και αφήστε τον ατμό να καταπολεμήσει τη μυρωδιά ή σιγοβράστε μια κατσαρόλα που περιέχει μερικά γαρίφαλα, κανέλα ή ξύδι για περίπου 30 λεπτά. Η μυρωδιά του ξιδιού μπορεί να παραμένει, αλλά εξαφανίζεται σύντομα μετά.. Ένα μπολ με ξύδι αφημένο όλη τη νύχτα στον πάγκο θα πρέπει να απομακρύνει τη μυρωδιά. Αφαιρέστε τη μυρωδιά ψαρίλας από επιφάνειες σκουπίζοντας πρώτα και στη συνέχεια καθαρίζοντάς την με μια πάστα από μαγειρική σόδα, λεμόνι και νερό ή αλάτι και νερό.

Δείτε ακόμη Το Σπιτικό Καθαριστικό που Καθαρίζει Σχεδόν τα Πάντα

Related Post

Τρίψτε μια πάστα από μπέικιν πάουντερ και νερό στην επιφάνεια ενός ξύλου κοπής ή πασπαλίστε αλάτι για να διαλύσετε τη μυρωδιά από το ξύλο. Το φρέσκο λεμόνι λειτουργεί επίσης στο ξύλο. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό αναμειγνύοντας χυμό λεμονιού και νερό και χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί για να σκουπίσετε τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας. Σφραγίστε πλαστικά μπολ με κομμένο λεμόνι μέσα και η μυρωδιά του ψαριού εξαφανίζεται από αυτά. Κόψτε λίγες πατάτες και βάλτε τις στο τηγάνι ή βάλτε τσάι στο τηγάνι για να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού.

Τα δάχτυλα και τα χέρια σας παίρνουν τη μυρωδιά του ψαριού όταν το προετοιμάζετε και το μαγειρεύετε. Τρίψτε αλάτι στα χέρια σας – αλλά όχι αν έχετε κοψίματα και σκασίματα. Το τσίμπημα αλατιού είναι χειρότερο από τη μυρωδιά του ψαριού. Λεμόνι ή οποιοδήποτε εσπεριδοειδές, μαγειρική σόδα ή πλύσιμο με ισχυρό σαπούνι πιάτων και νερό θα πρέπει να ξεμυρίσει τα χέρια σας.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 5 Απλά και γρήγορα Φυσικά Καθαριστικά Κουζίνας ακόμα και για τους πιο σκληρούς λεκέδες!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο σπίτι με εύκολο τρόπο

Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η Θαυματουργή Λύση με Αιθέρια Έλαια για τους Μύκητες Νυχιών Ποδιών

Οι μύκητες των νυχιών ποδιών μπορεί να είναι ένα επίμονο και ενοχλητικό πρόβλημα, επηρεάζοντας την… Read More

17 Μαΐου, 2024

Υπάρχουν 4 Τύποι Γήρανσης και Μπορείτε να Παραμείνετε Νέοι αν Γνωρίζετε το Δικό σας

Σήμερα οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν περισσότερο. Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός,… Read More

17 Μαΐου, 2024

Ακρυλαμίδιο: Η τοξική ουσία που “κρύβεται” στο air fryer – Είναι τελικά τόσο αθώο το μαγείρεμα;

Το air fryer είναι η “φριτέζα” που σχεδόν κάθε σπίτι πλέον έχει, αφού έχει λύσει… Read More

17 Μαΐου, 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Το κορίτσι του “Maestro” μας δείχνει το minimal σαλόνι της

Η Κλέλια Ανδριολάτου που πολλοί την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro"… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα