in , , , , ,

6 Μυστικές Τεχνικές για Αρκετό Ύπνο με Λίγες Ώρες

τεχνικές για αρκετό ύπνο με λίγες ώρες,τεχνικές ύπνου,συμβουλές ύπνου,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας
τεχνικές για αρκετό ύπνο με λίγες ώρες,τεχνικές ύπνου,συμβουλές ύπνου,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας

Οποιοσδήποτε θα χαιρόταν να παραταθεί η ημέρα με μερικές ώρες για να έχει περισσότερο χρόνο για ύπνο. Δεν χρειάζεται, καθώς με αυτές τις 6 μυστικές τεχνικές ύπνου που έχετε έως και 22 ελεύθερες ώρες την ημέρα. Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο ύπνου σας, ειδικά εάν η εργασία σας απαιτεί αυξημένη προσοχή. 10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

Ο ύπνος των προγόνων μας – 6 ώρες

© depositphotos

Τεχνική ύπνου: 4 ώρες (πρώτη φάση) + 2 ώρες (δεύτερη φάση) = 6 ώρες

Οι πρόγονοί μας κοιμόντουσαν σε 2 φάσεις χωρισμένες από μια περίοδο εγρήγορσης. Αυτή η περίοδος θεωρήθηκε ειδική ώρα και χρησιμοποιήθηκε για πνευματική πρακτική, στοχασμό και ανάγνωση. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πολυφασικό ύπνο αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτή είναι η μέθοδος προτείνεται. Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι η πιο άνετη επιλογή και μπορεί να συμπληρωθεί με 30 λεπτά ύπνου για προσαρμογή.

“Dymaxion” – 2 ώρες

© Image by Maia Valenzuela used under CC, © depositphotos

Τεχνική ύπνου: 4 ύπνοι 30 λεπτών κάθε 6 ώρες = 2 ώρες

Ο Buckminster Fuller βρήκε την πιο αποτελεσματική τεχνική ύπνου που αποτελείται από ύπνο 30 λεπτών 4 φορές την ημέρα κάθε 6 ώρες. Ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε πιο ενεργητικός. Μετά από 2 χρόνια αυτού του προγράμματος, ο διάσημος εφευρέτης εξετάστηκε από γιατρούς και βρέθηκε σε καλή κατάσταση. Αυτός είναι ο πιο ακραίος κύκλος ύπνου.

“Υπεράνθρωπος” – 2 ώρες

© wikipedia, © depositphotos

Τεχνική ύπνου: 6 ύπνοι 20 λεπτών κάθε 4 ώρες = 2 ώρες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για πολλούς, αυτή είναι μια αποτελεσματική και βολική τεχνική ύπνου. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα: δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα και να παραλείψετε ούτε μία περίοδο ύπνου, διαφορετικά θα νιώσετε υπνηλία και κουρασμένοι. Αυτή η μέθοδος είναι ένα δημιουργικό μυστικό των Leonardo da Vinci και Salvador Dali. Ο Ντάλι έβαζε ένα μεταλλικό δίσκο κοντά στο κρεβάτι του όπου κοιμόταν με ένα κουτάλι στο χέρι του. Όταν έπεφτε το κουτάλι, ο καλλιτέχνης ξυπνούσε από τον χτύπο. Αυτή η ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ύπνου και αφύπνισης του έδινε νέες ιδέες.

Δείτε ακόμη 10 Ασυνήθιστες Συμβουλές για να Κοιμηθείτε Γρηγορότερα

“Σιέστα” – 6,5 ώρες

© wikimedia, © depositphotos

Τεχνική ύπνου: 5 ώρες τη νύχτα + 1,5 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας = 6,5 ώρες

Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, ένας από τους σπουδαιότερους Βρετανούς, τηρούσε αυτό το πρόγραμμα. Πήγαινε για ύπνο στις 3 το πρωί, ξυπνούσε στις 8 και στη συνέχεια κοιμόταν για περίπου μία ώρα το απόγευμα.

“Tesla” – 2 ώρες 20 λεπτά

© wikimedia, © depositphotos

Τεχνική ύπνου: 2 ώρες τη νύχτα + 20 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας = 2 ώρες 20 λεπτά

Ο εξαιρετικός φυσικός και εφευρέτης Νίκολα Τέσλα κοιμόταν μόνο για 2 ή 3 ώρες την ημέρα. Θα μπορούσε να εργαστεί όλη τη νύχτα, αλλά πιο συχνά χρησιμοποιούσε αυτήν την τεχνική ύπνου που αργότερα πήρε το όνομά του.

“Everyman” – 2,5 ώρες

© depositphotos

Τεχνική ύπνου: 2,5 ώρες τη νύχτα + 3 ύπνοι 20 λεπτών κατά τη διάρκεια της ημέρας

Οι επιστήμονες μελέτησαν τον τρόπο ύπνου των μωρών, των ηλικιωμένων και των ζώων. Οι ελέφαντες, για παράδειγμα, διατηρούν ένα πρόγραμμα γνωστό ως “Everyman” και κοιμούνται κατά μέσο όρο 2 ώρες την ημέρα: 1 ώρα το βράδυ και στη συνέχεια 3 ή 4 15λεπτοι ύπνοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρέπει να υπάρχουν ίσα διαστήματα μεταξύ των περιόδων των σύντομων ύπνων. Αυτό το πρόγραμμα θεωρείται το πιο ευέλικτο και εύκολο να προσαρμοστεί. Εκτός αυτού, ο σύντομος ύπνος μπορεί να παραλειφθεί χωρίς καμία ζημιά στην υγεία.

Εάν δεν είστε έτοιμοι για ακραία πειράματα με τον ύπνο σας, αλλά θέλετε να ξυπνήσετε εύκολα, μπορείτε να υπολογίσετε τη χρονική περίοδο κατά την οποία ο οργανισμός σας περνά στον ύπνο REM. Αυτή είναι η στιγμή που το ξύπνημα είναι πιο εύκολο.

brightside

Δείτε επίσης Βραδινός ύπνος: Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε καθημερινά, σύμφωνα με την ηλικία μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φτερούγες κοτόπουλου με Coca-Cola,αλμυρές συνταγές,νόστιμες συνταγές

Φτερούγες Κοτόπουλου με Coca-Cola

μαύροι κύκλοι στα μάτια,αντιμετώπιση μαύρων κύκλων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Ο Ευκολότερος Τρόπος να Απαλλαγείτε από τους Μαύρους Κύκλους με Ένα Μόνο Συστατικό!