Το αλουμινόχαρτο είναι το ιδανικό για να συσκευάσετε τρόφιμα, να ψήσετε μια πατάτα ή τυλίξετε κάτι για την κατάψυξη. Αλλά έχει επίσης πολλές κρυφές χρήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την αποθήκευση φαγητού ή ακόμα και με το μαγείρεμα. Δείτε 7 κόλπα που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο στην κουζίνα και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για το υπόλοιπο σπίτι. DIY: Φτιάξτε έναν Ανάγλυφο Πίνακα Χρησιμοποιώντας Αλουμινόχαρτο
Τα λαχανικά στον ατμό με αλουμινόχαρτο είναι πραγματικά απλό. Τσαλακώστε το αλουμινόχαρτο σε μπάλες και τοποθετήστε τα στο κάτω μέρος του τηγανιού με ένα ρηχό στρώμα νερού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα ανθεκτικό στη θερμότητα πιάτο πάνω από τις μπάλες αλουμινίου και βάλτε τα λαχανικά. Ανοίξτε το μάτι τη φωτιά, καλύψτε το τηγάνι και θα έχετε τέλεια λαχανικά στον ατμό σε λίγα λεπτά!
Θέλετε να αποθηκεύσετε ζελεδάκια ή άλλα σνακ σε μια πλαστική σακούλα για να τα διατηρήσετε φρέσκα; Δεν χρειάζεστε μια τσάντα ziploc. Μπορείτε απλά να πιάσετε λίγο αλουμινόχαρτο και να το διπλώσετε πάνω από το άνοιγμα οποιασδήποτε πλαστικής σακούλας. Σιδερώστε από πάνω του, περιμένετε να κρυώσει λίγο το αλουμινόχαρτο, βγάλτε το και θα έχετε μια τέλεια σφραγισμένη πλαστική σακούλα!
Τα σκαφάκια βαψίματος είναι απολύτως απαραίτητα στο βάψιμο και τη διακόσμηση, αλλά ο καθαρισμός τους μετά τη χρήση τους είναι δύσκολος. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποφύγετε στρώνοντας το σκαφάκι με αλουμινόχαρτο. Αφού τελειώσετε απλά πετάξτε το και το σκαφάκι θα είναι σαν καινούργιο.
Δείτε ακόμη Πώς να φτιάξουμε τους δικούς μας Πίνακες με Αλουμινόχαρτο
Έχετε κατσαρόλες, τηγάνια και πιάτα με υπολείμματα φαγητού, αλλά ξεμείνατε από σφουγγάρι τριψίματος πιάτων για να καθαρίσετε τα λίπη και τη βρώμια; Μπορείτε απλά να τσαλακώσετε λίγο αλουμινόχαρτο και να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό σφουγγάρι πιάτων.
Τα ψαλίδα στομώνουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πετάξετε. Εάν διπλώσετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το κόψετε πολλές φορές με το στομωμένο ψαλίδι σας, ξαφνικά θα γίνει τόσο κοφτερό όσο την ημέρα που το αγοράσατε!
Είναι μερικές φορές σοκαριστικό πόσο γρήγορα ένα καρβέλι ψωμί μπαγιατεύει, αλλά το αλουμινόχαρτο θα σας σώσει για άλλη μια φορά! Ψεκάστε ένα κομμάτι με νερό και στη συνέχεια τυλίξτε το μπαγιάτικο ψωμί σε αυτό. Βάλτε το στο φούρνο για 3 λεπτά στους 150 ° C και το ψωμί θα απορροφήσει το νερό και θα γίνει ξανά φρέσκο!
Το αλουμινόχαρτο μπορεί να καλύψει επιφάνειες όταν βάφετε γύρω από δύσκολα σημεία. Αν τυλίξετε πόμολα, λαβές και άλλες επιφάνειες που θέλετε να μην βάψετε, θα αποτρέψετε τυχόν αγχωτικά ατυχήματα!
πηγή φωτό
Δείτε επίσης Πώς να μειώσετε στο μισό το χρόνο του σιδερώματος με… αλουμινόχαρτο!
Τα κύματα του ωκεανού ζωγραφισμένα σε έναν τοίχο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ποικιλία διακοσμήσεων… Read More
Ποια τακτική είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσετε στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να κερδίζετε συνεχώς; Όπως… Read More
Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι καταλήγει στα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Η ποιότητα… Read More
Οργανώσετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο KonMari, ώστε να στέκονται όρθια για να εξοικονομήσετε… Read More
Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αποδέχονται τον εαυτό τους… Read More
Το καροτέλαιο, που προέρχεται από τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά σπόρους των καρότων, συχνά θεωρείται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα