in , ,

Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε τα Μακριά Μαλλιά Λυτά ενώ Κοιμάστε

ύπνος και μακριά μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,χρήσιμα
Γιατί Δεν Πρέπει να Αφήνετε τα Μακριά Μαλλιά Λυτά ενώ Κοιμάστε

Τα μαλλιά σας χρειάζονται ύπνο ομορφιάς όπως και το δέρμα σας. Και ενώ επενδύουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να φροντίσουμε σωστά το δέρμα μας πριν τον ύπνο, τα μαλλιά μας αξίζουν την ίδια προσοχή. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά ο ύπνος με λυτά μακριά μαλλιά μπορεί να τα φθείρει. 7 Λάθη Βουρτσίσματος που Μπορούν να Καταστρέψουν τα Μαλλιά

Μπορεί να ξυπνήσετε με μπερδεμένα μαλλιά.

brightside

Όταν στριφογυρνάτε στον ύπνο σας, τα μαλλιά σας είναι πιθανό να μπερδευτούν. Αυτό συμβαίνει λόγω τριβής των μαλλιών στο μαξιλάρι. Επιπλέον, αυτή η επαναλαμβανόμενη τριβή μπορεί τελικά να αποδυναμώσει τις τρίχες σας.

Μπορεί να προκαλέσει ακμή.

© Shutterstock.com

Εάν έχετε ευαίσθητο, επιρρεπές στην ακμή δέρμα, είναι καλή ιδέα να αποφύγετε την επαφή των μαλλιών με το πρόσωπό σας. Τα προϊόντα styling και τα μαλακτικά που συσσωρεύονται στα μαλλιά σας μπορεί να πέσουν στο δέρμα τη νύχτα και να φράξουν τους πόρους. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε σπυράκια και να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος. Στην πραγματικότητα, τα άτομα με μακριά μαλλιά μπορεί ακόμη και να πάθουν ακμή στην πλάτη τους, και η διατήρηση των μαλλιών μακριά από το πρόσωπό σας ενώ κοιμάστε μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων δερματικών παθήσεων.

Μπορεί να σαμποτάρει την ανάπτυξη των τριχών.

brightside

Τα κατεστραμμένα μαλλιά μεγαλώνουν αργά και αν ονειρεύεστε μακριά μαλλιά απλά φροντίστε να τα προστατεύσετε ενώ κοιμάστε.

Δείτε ακόμη 7 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Μαλλιά

Τα μαλλιά μπορεί να φριζάρουν.

© Depositphotos.com

Κάτι τόσο απλό όσο το να αφήσετε τα μαλλιά σας λυτά ενώ κοιμάστε μπορεί να προκαλέσει την απώλεια υγρασίας. Το μαξιλάρι μπορεί να είναι υπεύθυνο για τα φριζαρισμένα μαλλιά σας, επειδή όσο μεγαλύτερη τριβή δημιουργείται, τόσο περισσότερη υγρασία εξατμίζεται από τα μαλλιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να προκαλέσει ψαλίδα.

© Shutterstock.com

Εάν δεν δέσετε τα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο, η τριβή τους στον ύπνο μπορεί να προκαλέσει θραύση και ψαλίδα.

Μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου.

brightside

Το να πάτε για ύπνο με τα μαλλιά σας λυτά μπορεί να σας κρατήσει άυπνους τη νύχτα. Όταν κοιμάστε, τα μαλλιά σας μπορούν να τρίβονται στο πρόσωπό σας και να διαταράσσουν τον ύπνο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τα μαλλιά σας πριν κοιμηθείτε είναι να τα βουρτσίσετε απαλά και να τα πιάσετε σε μια χαλαρή πλεξούδα.

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί στα Μαλλιά εάν τα Κάνετε Αλογοουρά πολύ Συχνά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

γεωμετρική διακόσμηση μπάνιου,ιδέες γεωμετρικής διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου

60 Ιδέες Γεωμετρικής Διακόσμησης Μπάνιου

Deep-Fried Oreos,μπισκότα Oreos,τηγανιτά Oreos,γλυκιές συνταγές,νόστιμες συνταγές

Πώς να Φτιάξετε Deep-Fried Oreos