in , ,

25 Επαγγελματικά Κόλπα Ομορφιάς

επαγγελματικά κόλπα ομορφιάς,κόλπα ομορφιάς,μανικιούρ,μαλλιά,μακιγιάζ,περιποίηση δέρματος και σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
25 Επαγγελματικά Κόλπα Ομορφιάς

Για να επιτύχετε την άψογη εμφάνιση που πάντα ονειρευόσασταν, ακολουθήστε μερικές συμβουλές από τους επαγγελματίες ομορφιάς. 11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

Μανικιούρ

Θέλετε να στεγνώσετε τα νύχια σας πιο γρήγορα; Όταν τελειώσετε το βάψιμο, βουτήξτε τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για περίπου ένα λεπτό.

Πριν εφαρμόσετε βερνίκι νυχιών, βάλτε ελαιόλαδο στις παρανυχίδες σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το βερνίκι από το δέρμα που περιβάλλει τα νύχια σας. Επίσης, λειτουργεί και σαν ενυδατική κρέμα.

Εάν πρέπει να φρεσκάρετε το μανικιούρ σας αλλά δεν έχετε το χρόνο, φροντίστε να έχετε μαζί ένα γκλίτερ. Απλά απλώστε ένα στρώμα διάφανο βερνίκι πάνω από το παλιό μανικιούρ σας και, στη συνέχεια βάλτε γκλίτερ πριν στεγνώσει. Ολοκαίνουργια νύχια με λάμψη.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα νυχιών, βεβαιωθείτε πάντα ότι οι άκρες τους εκτείνονται πέρα από τις άκρες των νυχιών σας.

Η αφαίρεση λεπτοκόκκου γκλίτερ (fine glitter) από τα νύχια σας είναι πολύ εύκολη. Ρίξτε ασετόν σε ένα βαμβάκι, απλώστε το στα νύχια και τυλίξτε τα με αλουμινόχαρτο. Λίγα λεπτά αργότερα, το γκλίτερ θα φύγει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μαλλιά

Μετά το λούσιμο, εφαρμόσετε το μαλακτικό κατά μήκος των μαλλιών σας και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα χωρίς χτένισμα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σας δεν θα μπερδευτούν.

Κατά το στέγνωμα των μαλλιών σας, γείρετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός και ξεκινήστε από τις ρίζες για να του δώσετε περισσότερο όγκο.

Κατά το πλέξιμο των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε ειδικό μους για να δώσετε ακόμη και στο απλούστερο χτένισμα υφή.

Εάν τα μαλλιά σας μπερδεύονται συνέχεια, ξεκινήστε να χτενίζετε από τις άκρες, σταδιακά ανεβαίνοντας τις ρίζες.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, μην τρίβετε πολύ σκληρά. Μην στρίβετε τα μαλλιά σας, καθώς αυτό μπορεί εύκολα να τα καταστρέψει. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή πετσέτα ή ακόμα και ένα παλιό μπλουζάκι.

Το ξηρό σαμπουάν ή η ταλκ θα σας σώσει από την υπερβολική λιπαρότητα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Εφαρμόστε απαλά στις ρίζες και τα μαλλιά σας θα φαίνονται καθαρά και πλούσια όλη την ημέρα.

Μακιγιάζ

Μην απελπιστείτε εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια τέλεια γραμμή με eyeliner ή μολύβι ματιών. Απλά κάντε 3-4 μικρές πινελιές στα μάτια σας και ενώστε τις. Εναλλακτικά, δοκιμάστε πρώτα να βάψετε τα μάτια σας με μικρές κουκκίδες και στη συνέχεια να τις ενώσετε.

Πριν ξύσετε μαλακά μολύβια ματιών ή χειλιών, βάλτε τα στο ψυγείο για λίγα λεπτά.

Δείτε ακόμη 9 Πρωινά Κόλπα που θα σας Σώσουν εάν Δεν Έχετε Χρόνο για Ντους

Ανακατέψτε σκούρες σκιές ματιών με ανοιχτότερες. Για παράδειγμα, καφέ, σκούρο πράσινο και σκούρο μπλε χρώματα με ουδέτερες, κρεμ αποχρώσεις. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι ιδανικοί τόσο για την ημέρα όσο και για το βράδυ.

Εφαρμόστε ρουζ στα μάγουλα και προς τη γραμμή των μαλλιών και έπειτα προς τα κάτω για να μαλακώσετε τις άκρες.

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό ντεμακιγιάζ των ματιών. Απλώστε λίγο λάδι καρύδας σε ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά τα βλέφαρά σας με αυτό. Θυμηθείτε: χωρίς τρίψιμο στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια.

Επικαλύψτε ελαφρά τα χείλη με ημιδιαφανή πούδρα πριν εφαρμόσετε το κραγιόν για να μην γλιστρήσει.

Όταν εφαρμόζετε μάσκαρα, χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική κάρτα, μια πιστωτική κάρτα ή ένα μικρό κομμάτι χαρτί για να κρατήσετε τα βλέφαρά σας. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μουτζούρες.

Περιποίηση δέρματος και σώματος

Διατηρείτε πάντοτε εύχρηστο ένα σπρέι θερμικού νερού ή μια κρέμα ενυδάτωσης, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια θρεπτική κρέμα ή τζελ ματιών. Αυτό θα αποτρέψει το σχηματισμό πρώιμων ρυτίδων στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Το πρωί, ξεπλύνετε τα μάτια σας με κρύο νερό και σκουπίστε την περιοχή κάτω από τα μάτια με παγάκια. Αυτό θα αφαιρέσει το πρήξιμο και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο και λαμπερό.

Χρησιμοποιήστε πάγο για να ελαχιστοποιήσετε το πρήξιμο και τη φλεγμονή. Για ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα, δοκιμάστε να εφαρμόσετε ρινικό σπρέι – οποιοδήποτε σπυράκι θα γίνει λιγότερο αισθητό.

Μην πετάτε μια παλιά κρέμα προσώπου. Απλώστε ένα παχύ στρώμα πάνω στις φτέρνες και αφήστε το όλη τη νύχτα. Φορέστε σε ένα ζευγάρι λεπτές βαμβακερές κάλτσες και το πρωί θα έχετε τα πιο μαλακά πόδια.

Για ολόκληρο το σώμα, δοκιμάστε το στεγνό βούρτσισμα: πάρτε μια βούρτσα και χρησιμοποιήστε πολύ απαλές, αλλά σταθερές κινήσεις για να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας πριν πάτε στο ντους. Αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό.

Για ολόκληρο το σώμα, δοκιμάστε το στεγνό βούρτσισμα: πάρτε μια βούρτσα και χρησιμοποιήστε πολύ απαλές, αλλά σταθερές κινήσεις για να κάνετε μασάζ στο δέρμα σας πριν πάτε στο ντους. Αυτό θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαύρο τσάι,μαύρο τσάι οφέλη,καθημερινή κατανάλωση μαύρου τσαγιού,υγεία,συμβουλές υγείας,χρήσιμα

Τι θα Συμβεί εάν Πίνετε Μαύρο Τσάι Καθημερινά

καναπές IKEA Στοκχόλμη,διακόσμηση με καναπέ IKEA Στοκχόλμη,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση

25 Ιδέες για να Ενσωματώσετε έναν Καναπέ IKEA Στοκχόλμη στο Χώρο σας