in , , ,

Πώς να φτιάξετε από το Μηδέν ένα Φανταστικό Πειρατικό Πλοίο μόνο από Χαρτόνι! Οδηγίες – [ΒΙΝΤΕΟ]

Πώς να φτιάξετε από το Μηδέν ένα Φανταστικό Πειρατικό Πλοίο μόνο από Χαρτόνι!
Πώς να φτιάξετε από το Μηδέν ένα Φανταστικό Πειρατικό Πλοίο μόνο από Χαρτόνι!

Φτιάξτε ένα μοναδικό DIY Πειρατικό Πλοίο με χαρτόνι από κουτιά πίτσας, καρτέλες αυγών, νήματα, πιστόλι κόλλας, χρώματα και δυνατή κόλλα. Οικολογικά και Οικονομικά DIY Έπιπλα από Χαρτόνι

DIY Πειρατικό Πλοίο από Χαρτόνι

Βήμα 1: Εκτύπωση σχεδίων

Εκτυπώστε τα σχέδια από το συνημμένο αρχείο. Και οι 10 σελίδες είναι σε μορφή Α4 (297×210 mm), οπότε προσπαθήστε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων. Το χαρτόνι στην κατασκευή είχε πάχος 2 mm και χρησιμοποιήθηκαν δύο κομμάτια για κάθε σχέδιο. Έτσι το πάχος είναι 4 mm (εκτός από το πορτοκαλί που είναι ο σκελετός του πλοίου που φτιάχτηκε με 4 κομμάτια, πάχους 8 mm). Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε ορισμένα από τα σχέδια εάν χρησιμοποιείτε παχύτερο ή λεπτότερο χαρτόνι.

Βήμα 2: Κόλληση των κομματιών του πλοίου

Η κόλληση των κομματιών μαζί είναι εύκολη αν ακολουθήσετε την πρώτη εικόνα με όλα τα σχέδια μαζί με το βίντεο. Βασικά τα χρωματιστά κομμάτια 1, 2, 3, 4, 5 κολλάνε στα καφέ κομμάτια A, B, C, D, E και κάθονται πάνω από το πορτοκαλί κομμάτι. Τα πράσινα κομμάτια a, b, c, d είναι το κατάστρωμα και κάθονται πάνω από όλα τα άλλα. Φροντίστε να κολλήσετε το κατάστρωμα οριζόντια.

Βήμα 3: Κόλληση των σανίδων

Κόψτε μερικές μεγάλες λωρίδες πλάτους 15 mm από το χαρτόνι του κουτιού πίτσας πάχους 2 mm και κολλήστε τις στο σκελετό. Ξεκινήστε από τον πυθμένα του πλοίου και συνεχίστε προς τα πάνω. Επικαλύψτε λίγο τη κάθε λωρίδα με την άλλη.

Βήμα 4: Κατασκευή της κουπαστής του πλοίου

Χρησιμοποιώντας τα πράσινα σχέδια a, b και d, μαρκάρετε την κάτοψη της κουπαστής. Μπορείτε να την κάνετε πλατύτερη, παχύτερη ή λεπτότερη. Στην προκείμενη κατασκευή είχε πλάτος 15 mm και πάχος 6 mm. Φτιάξτε τις κολώνες κολλώντας 3 μικρά κομμάτια από χαρτόνι 30×5 mm μαζί.

Δείτε ακόμη Πως να Φτιάξετε ένα Πορτατίφ Χελώνα Χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ Χαρτόνι και κόλλα! Οδηγίες – Βίντεο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βήμα 5: Προσθήκη λεπτομερειών

Προσθέστε μερικές λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας λεπτές λωρίδες χαρτονιού στις πλευρές. Αν και αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι τόσο ορατές τώρα, θα φαίνονται υπέροχες κατά την κατασκευή της πατίνας. Προσθέστε επίσης μερικά στρογγυλά και τετράγωνα παράθυρα.

Βήμα 6: Κατασκευή της βραχώδη βάσης

Σπάστε την καρτέλα αυγών σε μικρότερα ακανόνιστα κομμάτια και κολλήστε τα μαζί. Αυτός ο τύπος χαρτοκιβωτίου είναι εύκολο να λυγίσει και να κολληθεί σε οποιοδήποτε σχήμα θέλετε.

Βήμα 7: Κατασκευή καταρτιών και πανιών

Φτιάξτε τα κατάρτια κυλώντας και κολλώντας το χαρτόνι μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό πάχος. Το ένα κατάρτι έχει πάχος περίπου 20 mm. Το μεσαίο είναι το ψηλότερο και έχει μήκος 360 mm, το μπροστινό 320 mm και το πίσω 220 mm. Για τα πανιά τα σχέδια 1a και 1b είναι για το μπροστινό, τα 2a και 2b είναι λίγο μεγαλύτερα για το μεσαίο και το 3a για το πίσω κατάρτι. Για να κάνετε κυρτά τα πανιά κολλήστε δύο κομμάτια χαρτονιού μαζί και κάμψτε τα ενώ η κόλλα εξακολουθεί να είναι ζεστή. Προσθέστε τα νήματα όσο καλύτερα μπορείτε για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Κολλήστε τα άκρα των νημάτων με τη δυνατή κόλλα.

Βήμα 8: Βάψιμο

Πρώτα βάψτε το πλοίο με σκούρο χρώμα. Αυτό θα χρησιμεύσει ως βάση και θα λειτουργεί σαν ένα στρώμα σκίασης και αντίθεσης όταν προσθέσετε ανοιχτότερα χρώματα. Βάψτε με ένα ανοιχτότερο χρώμα μόνο την καρίνα του πλοίου, τρίβοντας απαλά το πινέλο με πολύ λίγο χρώμα. Πάνω από αυτό μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χρώματα. Μπορείτε να το κάνετε πιο ανοιχτό και πιο πολύχρωμο, εάν θέλετε. Για το κατάστρωμα του πλοίου επιλέξτε μια απόχρωση του ξύλου. Βάψτε πρώτα λευκά τα πανιά και έπειτα προσθέστε ένα αραιωμένο καφέ στην κορυφή και απλώστε το απαλά προς τα κάτω μέχρι το πανί να φαίνεται παλιό και πολυχρησιμοποιημένο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω video κατασκευής:

Δείτε επίσης 20 Οικολογικά Φωτιστικά από Χαρτόνι

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Συνταγή για Πασχαλινά Κουλουράκια με Αμμωνία με σχήμα Λαγουδάκι

Συνταγή για Πασχαλινά Κουλουράκια με Αμμωνία με σχήμα Λαγουδάκι!

Συνταγή για Λαζαράκια του Άκη Πετρετζίκη

Συνταγή για Λαζαράκια του Άκη Πετρετζίκη