in , , ,

72 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Μενεξεδί Χρώμα

μενεξεδί χρώμα,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση
72 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Μενεξεδί Χρώμα

Το μενεξεδί είναι εάν ανοιχτό μοβ χρώμα, παρόμοιο με τη λεβάντα και το λιλά. Το όνομα προέρχεται από τη γαλλική λέξη malva που σημαίνει το λουλούδι «μολόχα». Μπορεί να ενσωματωθεί κυριολεκτικά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και να συνδυαστεί με πολλά στιλ διακόσμησης. Ταιριάζει ιδανικά με μαύρο, λευκό, γκρι, μπλε, πράσινα και με μοβ ή ροζ για τη δημιουργία μονοχρωματικών χώρων. Ένα τέτοιο χρώμα δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην εσωτερική διακόσμηση αλλά αν το τολμήσετε το σπίτι σας θα γίνει πολύ ξεχωριστό. Ποια Χρώματα θα Δείτε Παντού την Άνοιξη του 2021

Μπάνιο

Δεν βλέπετε μενεξεδί χρώμα συχνά σε μπάνια, αλλά αν το προτιμήσετε, ένας τοίχος με έμφαση είναι μια εξαιρετική ιδέα να προσθέσετε μια ρομαντική αίσθηση στο χώρο. Αν βάψετε όλους τους τοίχους κρατήστε όλα τα υπόλοιπα σε μερικά δροσιστικά χρώματα ή επιλέξτε μαύρα αντικείμενα. Το μενεξεδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε ένα κοριτσίστικο μπάνιο αλλά και σε άλλα μπάνια για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Υπνοδωμάτιο

Το μενεξεδί χρησιμοποιείται συχνότερα στα υπνοδωμάτια και περισσότερο στα κοριτσίστικα , καθώς εκεί συχνά θέλουμε κάτι καταπραϋντικό και απαλό, και αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για αυτό. Μπορείτε να βάψετε όλους τους τοίχους ή έναν τοίχο έμφασης, να προσθέσετε έπιπλα και υφάσματα. Μπορεί να ενσωματωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης υπνοδωματίου, από σκανδιναβικό έως το μινιμαλιστικό και θα φαίνεται συνεκτικό δίνοντας μια ελαφριά ρομαντική αίσθηση.

Δείτε επίσης 25 Έντονα Γκρι και Κίτρινα Μπάνια

Τραπεζαρία

Το μενεξεδί είναι ένα υπέροχο χρώμα για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε μια τραπεζαρία και ένας τοίχος έμφασης με αυτό το χρώμα είναι μια πολύ δημοφιλής λύση. Ένας τέτοιος τοίχος θα τονίσει οπτικά το χώρο εάν έχετε ανοιχτή διάταξη. Φυσικά, μπορείτε να βάψετε όλους τους τοίχους και να προσθέσετε μενεξεδί καρέκλες ή κρεμαστά φωτιστικά χωρίς όμως να το παρακάνετε.

Κουζίνα

Μια μενεξεδί κουζίνα είναι μια μοναδική ιδέα που θα ξεχωρίζει πολύ και θα κάνει εντύπωση στους καλεσμένους σας. Βάψτε τους τοίχους ή επιλέξτε μενεξεδί απόχρωση στα ντουλάπια. Όμως όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Ταιριάξτε το με μαύρο, σκούρο γκρι και λευκό ή με ξανθό του ξύλου για να παιχνιδίζει και να φαίνεται πιο τολμηρό. Μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά στυλ διακόσμησης κουζίνας, αλλά είναι πιο συχνό σε vintage, σκανδιναβικό και αγροικίας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθιστικό

Ένα μενεξεδί καθιστικό είναι μια πολύ κομψή και όμορφη ιδέα είτε είναι βαμμένοι όλοι οι είτε ένας τοίχος έμφασης. Μια τέτοια επιλογή χρώματος σίγουρα θα αυξήσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σκανδιναβικά, μινιμαλιστικά ή ακόμη και βιομηχανικά καθιστικά για να τα μαλακώσετε οπτικά και να προσθέσετε ενδιαφέρον εάν ο χώρος είναι πολύ ελάχιστος. Τα μενεξεδί έπιπλα είναι επίσης ευπρόσδεκτα, καθώς ένας καναπές ή μια μεγάλη πολυθρόνα θα κάνει το χώρο σας να μοιάζει πολύ γοητευτικό.

Βρεφικό δωμάτιο

Τα μενεξεδί βρεφικά δωμάτια είναι σπάνια, αλλά είναι ένα πολύ τρυφερό χρώμα, το οποίο το καθιστά ιδανικό για βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο, οπότε ενσωματώστε έναν μενεξεδί τοίχο στον χώρο του μωρού σας. Φυσικά, είναι μια νούμερο ένα επιλογή για κορίτσια, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί και σε αγορίστικο δωμάτιο. Ταιριάξτε το με απαλά ουδέτερα ή λευκά και ξανθά του ξύλου και θα έχετε έναν πολύ χαλαρωτικό και φιλόξενο χώρο. Πηγαίνετε για ροζ και μοβ σε συνδυασμό με μενεξεδί για να αποκτήσετε ένα πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό μονοχρωματικό δωμάτιο.

πηγή φωτό

Δείτε ακόμη 60 Ιδέες για Μωβ Πινελιές σε Υπνοδωμάτια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τοίχος γκαλερί,οδηγός για τοίχο γκαλερί,ιδέες για τοίχο γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση

Ο Απόλυτος Οδηγός για Τοίχο Γκαλερί και 52 Ιδέες

αβοκάντο,καθημερινή κατανάλωση,οφέλη,υγεία,διατροφή,συμβουλές

Τι θα Συμβεί στο Έντερο σας εάν Τρώτε Αβοκάντο Καθημερινά