in , ,

Ο Απόλυτος Οδηγός για Τοίχο Γκαλερί και 52 Ιδέες

τοίχος γκαλερί,οδηγός για τοίχο γκαλερί,ιδέες για τοίχο γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση
Ο Απόλυτος Οδηγός για Τοίχο Γκαλερί και 52 Ιδέες

Ένας τοίχος γκαλερί είναι μια διαχρονική ιδέα για να δώσετε χαρακτήρα και μια ιστορία στο σπίτι σας, και κάθε ένας είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο, γεγονός που το καθιστά μια υπέροχη ιδέα για διακόσμηση. Πώς να σχεδιάσετε το δικό σας τοίχο γκαλερί; Τι πρέπει να σκεφτείτε και πού να τον φτιάξετε; Δείτε τον Απόλυτο Οδηγό για Τοίχο Γκαλερί και 52 Ιδέες για να εμπνευστείτε. Μοντέρνες Ιδέες Τοίχων Γκαλερί

Σχεδίαση

Πρώτα απ’ όλα, σκεφτείτε τη διάταξη του τοίχου γκαλερί και, στη συνέχεια, επιλέξτε τι έργα τέχνης θα χρησιμοποιήσετε και ποια άλλα στοιχεία θα συμπεριλάβετε στη διακόσμηση. Τρίτον, αποφασίστε για τις κορνίζες αν χρειάζονται και κρεμάστε τα όλα. Οι απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για διάφορες επιλογές. Πρόκειται να έχουν έναν συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων τα έργα τέχνης; Πρέπει να κορνιζάρετε τα πάντα ή μόνο μερικά έργα; Πρέπει όλες οι κορνίζες να έχουν το ίδιο χρώμα; Θέλετε κορνίζες διαφορετικού μεγέθους ή πρέπει όλες να έχουν το ίδιο μέγεθος; Έχετε ήδη όλα τα έργα τέχνης που χρειάζεστε; Θέλετε να κρεμάσετε και άλλα είδη αντικειμένων εκτός από τα παραδοσιακά έργα τέχνης σε καμβά / χαρτί;

Διατάξεις

Για την επιλογή της διάταξη, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο και να το αντιγράψετε. Μια άλλη ιδέα είναι να βάλετε τα έργα τέχνης στο πάτωμα ή σε ένα μεγάλο τραπέζι μπροστά σας. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους, μετρήστε και μεταφέρετέ τις μετρήσεις στον τοίχο. Μην ξεχάσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία με για πρότυπο. Επίσης, μπορείτε να μαρκάρετε τις κορνίζες σε χαρτιά, να κόψετε τα σχήματα και να τα κολλήσετε τα στον τοίχο για να τελειοποιήσετε τη διάταξή σας.

Υπάρχουν δύο κύριες διατάξεις, σε πλέγμα και ελεύθερη. Το πρώτο είναι ιδανικό για όσους θέλουν τον μινιμαλισμό και την απλότητα, και το δεύτερο είναι υπέροχο για πιο ιδιόρρυθμους, boho και vintage εσωτερικούς χώρους. Για έναν τοίχο γκαλερί σε πλέγμα, είναι πιο συνηθισμένο να χρησιμοποιήσετε ταιριαστές κορνίζες και αρκετά μικρή απόσταση ανάμεσα τους. Ένας τοίχος γκαλερί ελεύθερης διάταξης είναι συνήθως φτιαγμένος γύρω από ένα κεντρικό κομμάτι και μοιάζει περισσότερο με κολάζ.

Δείτε ακόμη 17 διαφορετικοί τρόποι δημιουργίας ενός τοίχου γκαλερί

Κορνίζες

Δεν χρειάζεται να κορνιζάρετε όλα τα έργα τέχνης στον τοίχο γκαλερί. Ωστόσο, οι κορνίζες θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά. Η ανάμειξη πολλών διαφορετικών χρωμάτων, μεταλλικών, βαμμένων ξύλων κ.λπ., θα μπορούσε γρήγορα να γίνει οπτικά υπερβολική. Επομένως, εκτός αν αυτή είναι η εμφάνιση που θέλετε, προσπαθήστε να περιορίσετε τις κορνίζες σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ποικιλία

Ένας καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο τοίχος γκαλερί σας έχει ποικιλία είναι να συνδυάσετε vintage εκτυπώσεις, πρωτότυπα έργα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και ίσως ακόμη και υφάσματα. Προσπαθήστε επίσης να συμπεριλάβετε μια σειρά έργων από διαφορετικά υλικά, όπως ακουαρέλα, λάδι, κάρβουνο κλπ. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε φώτα νέον ή πινακίδες, ράφια με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα ή φυτά, καλάθια, καπέλα, μουσικά όργανα και λουλούδια, καθρέφτες, μάσκες.

Συνοχή

Είναι καλή ιδέα έχετε συνοχή στον τοίχο γκαλερί σας, ιδιαίτερα στη διάταξη πλέγματος που προϋποθέτει απλότητα και ενοποιημένη εμφάνιση. Αλλά για έναν τοίχο γκαλερί ελεύθερης μορφής, λίγη συνοχή είναι επίσης απαραίτητη. Στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν μια ενοποιημένη αισθητική σε μια γκαλερί είναι: παρόμοια είδη έργων τέχνης, κορνίζες σε πολύ παρόμοια στυλ / χρώματα, ομοιόμορφο διάστημα μεταξύ των κορνιζών και όλες στις ίδιες διαστάσεις.

Τοίχοι γκαλερί με ράφια για κορνίζες

Η χρήση ραφιών για κορνίζες δίνει μεγάλη ελευθερία να αλλάζετε τα πράγματα όποτε θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να καρφώνετε συνεχώς. Ο πιο ελκυστικός τρόπος είναι να τοποθετήστε τα μεγαλύτερα έργα τέχνης πίσω και τα μικρότερα μπροστά. Είναι ιδανικοί για ενοικιαστές που δεν μπορούν να ανοίξουν πολλές τρύπες στον τοίχο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τοίχοι Γκαλερί σε 30 Μοντέρνα Σαλόνια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έξυπνες Ιδέες Οργάνωσης Γκαράζ

Έξυπνες Ιδέες Οργάνωσης Γκαράζ

μενεξεδί χρώμα,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση

72 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Μενεξεδί Χρώμα