in , ,

7 Φυσικές Σπιτικές Βαφές για Πασχαλινά Αυγά

φυσικές βαφές για πασχαλινά αυγά,βάψιμο πασχαλινών αυγών,Πάσχα
7 Φυσικές Σπιτικές Βαφές για Πασχαλινά Αυγά

Το Πάσχα έρχεται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με την παράδοση όλοι βάφουν αυγά. Όμως αν δεν θέλετε τις τεχνητές βαφές, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φυσικό χρώμα για τη βαφή των πασχαλινών αυγών. 5 Διαφορετικοί Τρόποι να Βάψετε Πασχαλινά Αυγά

Μύρτιλα (Μπλε, γαλαζοπράσινο)

Θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια μύρτιλα, 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Αναμείξτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και βάλτε το να βράσει. Τοποθετήστε τα αυγά στη βαφή για περίπου 10 έως 20 λεπτά.

Σκόνη παντζαριού (ροζ)

Η προετοιμασία αυτού του χρώματος απαιτεί 1/2 φλιτζάνι σκόνη παντζαριού, 4 φλιτζάνια νερό, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Πάρτε ένα μπολ, ανακατέψτε τα συστατικά και βάλτε τα να βράσουν. Στη συνέχεια, αφού αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα, τοποθετήστε τα αυγά στο μπολ. Αφήστε τα για περίπου μία ώρα.

Πέταλα ιβίσκου (μπλε)

Πάρτε 1/2 φλιτζάνι πέταλα ιβίσκου, 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη λουλουδιών για να αποκτήσετε ένα όμορφο χρώμα για το βάψιμο των αυγών. Χρησιμοποιήστε φύλλα ιβίσκου για μπλε χρώμα. Βάλτε τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ και αφήστε να βράσει. Μετά προσθέστε τα αυγά στο χρώμα για περίπου μία ώρα.

Δείτε ακόμη DIY Πασχαλινά Αυγά με Νήματα

Κρεμμύδι (κόκκινο σκουριά, πορτοκάλι)

Τα συστατικά που απαιτούνται για τη βαφή των αυγών είναι 8 φλούδες κρεμμυδιού, 4 φλιτζάνια νερό, 2 κουταλιές της σούπας. ξύδι. Βάλτε τα σε ένα μπολ και βραστέ τα. Μόλις αποκτήσετε το όμορφο πορτοκαλί χρώμα, βάλτε τα αυγά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκόνη Matcha (Πράσινο)

Θα χρειαστείτε 1/2 φλιτζάνι σκόνη matcha, 4 φλιτζάνια νερό, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Ανακατέψτε καλά το μείγμα. Αφήστε τα αυγά στη βαφή για μισή ώρα.

Κουρκουμάς (χρυσό, κίτρινο)

Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας κουρκούμα, 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι και ανακατέψτε τα σε ένα μπολ. Μουλιάστε τα αυγά για περίπου 20-30 λεπτά στο χρώμα.

Κόκκινο λάχανο (Μπλε)

Θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο, 4 φλιτζάνια νερό και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Αναμείξτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και αφήστε το μείγμα να βράσει. Προσπαθήστε να χρωματίσετε τα αυγά σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, αφήνοντάς τα για μια νύχτα στο χρώμα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πως να φτιάξετε διακοσμητικά αυγά από φελιζόλ για το Πάσχα – Δημιουργικές ιδέες για πολύχρωμη Πασχαλινή διακόσμηση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθημερινός αριθμός βημάτων,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

Πόσα Βήματα Πρέπει να Κάνετε Καθημερινά για να Παραμείνετε Υγιείς

φροντίδα δέρματος,περιποίηση δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,χρήσιμα

Γιατί οι Ιάπωνες Πλένουν τα Πρόσωπά τους για 10 Λεπτά