in ,

14 Πράγματα που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Έχει στην Τσάντα της

14 Πράγματα που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Έχει στην Τσάντα της
14 Πράγματα που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Έχει στην Τσάντα της

Η γυναικεία τσάντα είναι φαινομενικά χωρίς πάτο που χωράει μια τεράστια ποσότητα τόσο χρήσιμων όσο και άχρηστων πραγμάτων. Μπορείτε πάντα να βρείτε μερικά μοναδικά πράγματα που μπορούν όχι μόνο να σώσουν την ιδιοκτήτριά της αλλά και κάποιον άλλο από το να μπει σε μια άβολη κατάσταση. Δείτε ποιά είναι απαραίτητα στη τσάντα σας επειδή μπορεί να βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση την πιο απρόσμενη στιγμή χωρίς αυτά. 13 ΑΧΡΗΣΤΑ Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε από την Τσάντα σας ΤΩΡΑ!

Επιπλέον ζευγάρι κάλτσες / καλσόν

brightside

Το Χειμώνα, είναι εύκολο να πατήσετε σε μια λακκούβα και να βραχούν τα πόδια σας ή να γεμίσουν χιόνι οι μπότες σας και να συνειδητοποιήσετε ότι τα πόδια σας είναι βρεγμένα. Ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες / καλσόν είναι απαραίτητο στην τσάντα σας για να σας βοηθήσει να μείνετε πάντα ζεστές.

Οδοντογλυφίδες

© abubibolabu / Pixabay

Συχνά, ένα κομμάτι σαλάτα ή ένα καρύδι μπαίνει στο πιο απομακρυσμένο δόντι σας και αρχίζει να σας ενοχλεί. Μην προσπαθήσετε να το βγάλετε με τα χέρια. Η οδοντογλυφίδα είναι καλύτερη λύση. Φροντίστε να είναι συσκευασμένες, διαφορετικά ενδέχεται να καταλήξετε με διάσπαρτες οδοντογλυφίδες σε όλη την τσάντα σας.

Ταυτότητα

© Council of the European Union – PRADO / Wikimedia Commons

Η ταυτότητα, το διαβατήριο και η κάρτα υγείας, πρέπει να είναι μαζί σας. Αυτά τα έγγραφα απαιτούνται σε καταστήματα, στο ταχυδρομείο, σε μια κλινική, για την παραλαβή ηλεκτρονικών παραγγελιών και στην τράπεζα.

Αδιάβροχο

© victoshafoto / depositphotos, © Ioannis Ioannidis / Pixabay

Μερικές φορές είμαστε πολύ τεμπέληδες για να πάρουμε μια ομπρέλα γιατί είναι πολύ άβολο να τη μεταφέρουμε. Επιπλέον, οι ομπρέλες τείνουν να περιστρέφονται περιστασιακά προς τα πάνω όταν ο άνεμος είναι πολύ δυνατός. Ένα αδιάβροχο είναι μια καλύτερη επιλογή σε αυτήν την περίπτωση καθώς καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και βοηθά τη σωστή στιγμή.

Ο τύπος αίματος και οι αριθμοί τηλεφώνου στενών συγγενών

© kropekk_pl / Pixabay

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ιατροί πρέπει να γνωρίζουν τον τύπο αίματος ενός ατόμου. Επίσης, εάν ξαφνικά χρειάζεστε ασθενοφόρο, θα είναι σημαντικό για τους ιατρούς να βρουν γρήγορα τους συγγενείς σας, ώστε να μπορούν να τους ενημερώσουν για το πού βρίσκεστε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απολυμαντικό χεριών

© Ri Butov / Pixabay

Προκειμένου να αποφευχθούν διάφορες ασθένειες, συνιστάται να απολυμάνουμε τα χέρια μας πριν από κάθε γεύμα, μετά τη χρήση της τουαλέτας και αφού βρεθούμε σε άλλους δημόσιους χώρους.

Αντηλιακό

© Markus Marcinek / Pixabay

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όχι μόνο στην παραλία το καλοκαίρι για ηλιοθεραπεία, αλλά και κάθε μέρα το Χειμώνα για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Δείτε ακόμη 18 Άχρηστα Πράγματα που Κρατάτε για Χρόνια

Λιπ μπαλμ ή λιπ γκλος για τα χείλη

brightside

Τα χείλη μπορούν να στεγνώσουν πολύ όταν ο καιρός είναι θυελλώδης, γι’ αυτό πάντα είναι απαραίτητο να έχετε μαζί λιπ μπαλμ. Επίσης, ένα λαμπερό λιπ γκλος για βραδινό σας μακιγιάζ.

Κρέμα χειρός

Η ενυδατική κρέμα χεριών θα σώσει τα χέρια σας από το κρύο το Χειμώνα και μετά τη θάλασσα το Καλοκαίρι. Η εφαρμογή θρεπτικής κρέμας διατηρεί τα χέρια σας νέα.

Φορητή μπαταρία (Powerbank) και φορτιστής

© KarleHorn / commons.wikimedia

Σήμερα οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα βήμα χωρίς να έχουν μαζί τους το έξυπνο κινητό τους. Πρέπει να διαβάσουμε κριτικές, να λάβουμε οδηγίες, να καλέσουμε φίλους και να διαβάσουμε ιστορίες στο διαδίκτυο. Για να μην ξεμείνετε χωρίς τηλέφωνο την πιο απρόσμενη στιγμή, είναι καλύτερο να έχετε πάντα μαζί σας μια φορητή μπαταριά ή φορτιστή.

Άρωμα σε μπουκάλι ταξιδιού

brightside

Το άρωμά σας είναι κάτι που θα θυμόουνται οι άλλοι και θα παραμείνει στο δωμάτιο ακόμα και όταν φυγετε. Το να έχετε ένα μίνι μπουκάλι του αγαπημένου σας αρώματος στην τσάντα σας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά πραγματική ανάγκη.

Ταμπόν

© SouthernSun / Pixabay

Ακόμα κι αν «αυτές οι μέρες» είναι ακόμα μακριά, οι φίλες σας ή ένα άγνωστο κορίτσι στην τουαλέτα μπορεί να τα χρειαστεί. Επιπλέον, είναι καλό να έχετε πάντα μερικά ταμπόν σε περίπτωση που ο κύκλος σας αλλάξει λίγο.

Ξύλινη χτένα

© PublicDomainPictures / Pixabay

Τα μπερδεμένα μαλλιά φαίνονται πάντα ακατάστατα. Μια μικρή χτένα δεν θα καταλάβει πολύ χώρο και θα βοηθήσει στη διατήρηση μιας ωραίας εμφάνισης.

Υγρά μαντηλάκια

Τα υγρά μαντηλάκια μπορούν να διατηρήσουν τα παπούτσια και τα ρούχα καθαρά. Είναι ζωτικής σημασίας εάν ρίξετε κατά λάθος καφέ στην μπλούζα σας ή λερώστε το μπουφάν επειδή ακουμπήσατε ένα βρώμικο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ: 5 Κόλπα για να Ξεφορτωθείτε Άχρηστα Αντικείμενα και να αδειάσετε το σπίτι σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Αμπαζούρ με Μπλουζάκια

DIY Αμπαζούρ με Μπλουζάκια

56 Ιδέες για Ξασπρισμένους Τοίχους με Τούβλα

56 Ιδέες για Ξασπρισμένους Τοίχους με Τούβλα