in , ,

8 Λάθη Βαφής Μαλλιών που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

8 Λάθη Βαφής Μαλλιών που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες
8 Λάθη Βαφής Μαλλιών που σας Κάνουν να Φαίνεστε Μεγαλύτερες

Κάθε γυναίκα έχει ένα ιδανικό χρώμα μαλλιών που αναδεικνύει την ομορφιά της και κρύβει μερικές από τις ατέλειές της. Όμως άλλα χρώματα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και καταλήγουν να τονίζουν τις λεπτές γραμμές ενώ “κρύβουν” τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι γνωστό ότι τα μαλλιά συνδέονται γενικά με την αυτοεκτίμηση, οπότε η επιλογή της σωστής βαφής σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Πως να Διατηρήσετε τη Βαφή των Μαλλιών σας

Βαφή που είναι πολύ σκούρα.

© James Whatling / MEGA/Mega Agency/East News, © AFP/EAST NEWS

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι, όταν ένα αντικείμενο τοποθετείται μπροστά σε σκούρο φόντο, τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι πιο διακριτά; Το ίδιο συμβαίνει με το πρόσωπο. Όταν βάφετε τα μαλλιά ένα ομοιόμορφο μαύρο χρώμα (χωρίς ανταύγειες για παράδειγμα), οι «ατέλειές» σας, όπως οι λεπτές γραμμές, ξεχωρίζουν. Εάν σας αρέσουν οι πιο σκούρες αποχρώσεις, τότε ένα σκούρο καστανό χρώμα είναι μια καλύτερη εναλλακτική από το μαύρο.

Βαφή εντελώς διαφορετική από τον φυσικό σας τόνο.

© Joe Sutter/PacificCoastNews/BWP Media/East News, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Τι μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες: ξανθά ή καστανά μαλλιά; Δυστυχώς, η απάντηση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που θα καθορίσουν εάν μια γυναίκα θα φαίνεται νεότερη με το ένα χρώμα ή το άλλο. Δεν πρέπει να αλλάζετε δραστικά το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, καθώς οι αλλαγές μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για τον τόνο του δέρματός σας, κάτι που με τη σειρά του θα σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Έμμα Στόουν. Το φυσικό της χρώμα είναι ξανθό. Δεν φαίνεται 5 χρόνια νεότερη με αυτό το χρώμα; Εάν δεν είστε σίγουρες για το ποιο είναι το φυσικό σας χρώμα, τότε κοιτάξτε τις παιδικές σας φωτογραφίες για να μάθετε ποιο είναι το σωστό για εσάς.

Μονοχρωματική βαφή.

© ANGELA WEISS/AFP/East News, © JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/East News

Σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα γκρίζα μαλλιά τους, μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν συχνά μονοχρωματική βαφή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μονοχρωματικά ξανθά ή μαύρα δεν θα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται φυσικά και μπορούν να δώσουν μια θαμπή και γερασμένη εμφάνιση στο πρόσωπό σας. Οι ανταύγειες ή οι διαφορετικές χρωματιστές μπούκλες θα προσφέρουν περισσότερη φωτεινότητα στο πρόσωπό σας και θα σας δώσουν μια πιο νεανική εμφάνιση, σπάζοντας έτσι τη μονοτονία της μονοχρωμίας.

Ξανθό πλατίνα.

© Pascal Le Segretain / Equipa / Getty Images, © Richard Shotwell/Invision/AP/East News

Είστε οπαδός αυτής της βαφής; Εάν ναι, τότε καλύτερα να σκεφτείτε δύο φορές. Το ξανθό πλατίνα δεν φαίνεται καλό σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμο ή ροζ δέρμα, καθώς θα τους δώσει μια «θαμπή» και γερασμένη όψη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Φυσικοί Τρόποι Βαφής Μαλλιών

Αφήνετε τα μαλλιά σας μισά γκρι και μισά βαμμένα.

© gpiresoficial / Instagram, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Πιστεύετε ότι τα γκρίζα μαλλιά σας γερνούν; Χαλαρώστε, αυτός είναι ένας μύθος! Ωστόσο, μερικές γυναίκες περνούν μια φάση «μετάβασης» και μισούν να έχουν λευκές ή γκρίζες ρίζες ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά τους είναι βαμμένα. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να τις κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες. Δοκιμάστε να κόψετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά και μοντέρνα ώστε να φαίνεστε πολύ νεότερες.

Δεν βάφετε τις ρίζες σας.

© Everett Collection/East News, © AFP/EAST NEWS

Η βαφή των μαλλιών απαιτεί συνεχή συντήρηση, καθώς οι ρίζες εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τα βάφετε συνέχεια. Μπορείτε να επιλέξετε μερικά στυλ που κάνουν τις ρίζες να φαίνονται σκοτεινότερες σκόπιμα, όπως το στυλ ombré. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν φυσικά και να έχουν φρέσκια εμφάνιση.

Χρησιμοποιείτε παλιές τάσεις βαφών.

© fernandasouzaoficial / Instagram, © fernandasouzaoficial / Instagram

Οι βαφές μαλλιών υπαγορεύεται επίσης από τις τάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες αποχρώσεις είναι μοντέρνες, ενώ άλλες θεωρούνται ξεπερασμένες. Επιλέγοντας μια βαφή που ήταν μοντέρνα στο παρελθόν μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε «ντεμοντέ»

Τα πιο μοντέρνα χρώματα και τεχνικές είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επιτύχετε την επιθυμητή εμφάνιση. Ο κομμωτής σας πιθανότατα θα γνωρίζει ποιες είναι οι μοντέρνες αποχρώσεις της σεζόν και να σας πει ποια είναι η σωστή βαφή για τον τόνο του δέρματός σας.

Επιλέξτε έντονα κοκκινωπά χρώματα.

© sfelippo / Instagram, © AFP/EAST NEWS

Ένα κοκκινωπό χρώμα μαλλιών μπορεί να είναι κομψό. Ωστόσο, η συντήρησή του μπορεί να είναι δαπανηρή, καθώς το χρώμα ξεθωριάζει αρκετά γρήγορα και τα μαλλιά σας καταλήγουν να φαίνονται αφρόντιστα. Εκτός αυτού, τα γκρίζα μαλλιά τείνουν να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο όταν έρχονται σε αντίθεση με αποχρώσεις όπως κοκκινωπό κάστανο ή μπορντό κόκκινο.

Μια ασφαλής εναλλακτική λύση είναι να επιλέξετε το ξανθό φράουλας, η οποία είναι μια απόχρωση μεταξύ ξανθού και κόκκινου που μπορεί να δώσει μια πιο ζεστή και φωτεινή εμφάνιση στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι ανοιχτότερη, θα κρύψει τα ανεπιθύμητα γκρίζα μαλλιά πολύ καλύτερα.

Δείτε επίσης Πώς να Φτιάξετε Σπιτικές ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Πράγματα που Πρέπει να Αποφεύγετε Μετά από ένα Γεύμα

5 Πράγματα που Πρέπει να Αποφεύγετε Μετά από ένα Γεύμα

25 Γυάλινες Πλάτες Κουζίνας - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

25 Γυάλινες Πλάτες Κουζίνας – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα