in , , ,

Πώς να Επιλέξετε Έργα Τέχνης Σύμφωνα με την Προσωπικότητά σας

Πώς να Επιλέξετε Έργα Τέχνης Σύμφωνα με την Προσωπικότητά σας
Πώς να Επιλέξετε Έργα Τέχνης Σύμφωνα με την Προσωπικότητά σας

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα έργα τέχνης μπορούν να μεταμορφώσουν άμεσα την όψη του σπιτιού σας. Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία η επιλογή τους μπορεί να γίνει δύσκολη. Η τέχνη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εκφράσετε την προσωπικότητά σας μέσω της διακόσμησης του σπιτιού σας. Διακοσμήστε το Καθιστικό με Έργα Τέχνης

Απλό & εκλεπτυσμένο

Εάν προτιμάτε το χώρο σας να φαίνεται κομψός και εκλεπτυσμένος, επιλέξτε ένα μινιμαλιστικό έργο τέχνης. Ο μινιμαλισμός είναι για όσους εκπέμπουν φινέτσα. Εμπνευσμένο από το σκανδιναβικό στιλ, οι μινιμαλιστικοί χώροι προάγουν μια αίσθηση ευρυχωρίας και αρμονίας. Αφήστε το φυσικό φως να είναι το επίκεντρο του χώρου και αποφύγετε την ακαταστασία με κάθε κόστος. Επιλέξτε ένα έργο τέχνης που θα βελτιώσει παρά θα αποσπάσει την προσοχή. Επιλέξτε ένα με λευκό φόντο και ένα εκπληκτικά απλό γραμμικό σχέδιο.

Μοναδικό & καλλιτεχνικό

Για όσους κινούνται στο δικό τους ρυθμό, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο από την αφηρημένη τέχνη. Εντελώς διαχρονική και μοναδική, μπορεί να συνδυαστεί με μια ποικιλία διακόσμησης και να ενώσει εύκολα τον χώρο σας. Επιλέξτε ένα έργο με έντονες πινελιές σε μια ποικιλία ζωηρών αποχρώσεων για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ελευθερία με την παλέτα χρωμάτων.

Δείτε ακόμη Οι Δημοφιλέστερες Τάσεις για Έργα Τέχνης Τοίχου το 2020 και 2021

Απαλό & θηλυκό

Μερικές φορές ο στόχος είναι να δημιουργήστε έναν όμορφο χώρο. Αν σας αρέσουν όλα τα φλοράλ και τα δαντελωτά, το shabby-chic στιλ φτιάχτηκε για εσάς. Ένα θηλυκό θέμα με ρουστίκ πινελιά είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα ανοιχτό, φωτεινό, παστέλ βαμμένο σπίτι. Όχι μόνο μπορείτε να κρεμάσετε vintage φλοράλ έργα τέχνης, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα αντίκες για να κρεμάσετε στους τοίχους. Τοποθετήστε μια διακοσμητική πορσελάνη ή κρεμάστε αποξηραμένα λουλούδια ως διακόσμηση.

Κλασικό & ρετρό

Τρελαίνεστε για κλασικούς εσωτερικούς χώρους και vintage έπιπλα; Το παρελθόν έχει ένα συγκεκριμένο χάρισμα και δεν είναι περίεργο ότι ορισμένες τάσεις διακοσμήσεις έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Εάν αισθάνεστε ότι γεννηθήκατε σε λάθος εποχή ή απλά είστε λάτρεις του παλιού, επιλέξτε ένα vintage έργο τέχνης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γήινο και περιπετειώδη

Αν είστε φυσιολάτρες και περιπετειώδεις, δείξτε το πάθος σας στο σπίτι. Κρεμάστε ένα έργο τέχνης που αναδεικνύει την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Είτε σας αρέσει να κάνετε πεζοπορία στο δάσος ή να κολυμπήσετε σε μια λίμνη, εμπνευστείτε από φωτορεαλιστικά σχέδια. Ζήστε την ομορφιά της φύσης από την άνεση του σπιτιού σας. Για να ολοκληρώσετε την διακόσμηση, συνδυάστε το νέο σας έργο τέχνης με ζωντανό πράσινο εσωτερικό!

πηγή φωτογραφιών: topdreamer

Δείτε επίσης Πως να φτιάξετε Έργα Τέχνης με Καμβάδες – 20 μοναδικές ιδέες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Κόλπα Κηπουρικής στο Σπίτι

7 Κόλπα Κηπουρικής στο Σπίτι

7 Αλλιώτικες Χρήσεις για το Γάλα

7 Αλλιώτικες Χρήσεις για το Γάλα