in , , , ,

DIY Λουλούδινη Διακοσμητική Καρδιά Τοίχου

DIY Λουλούδινη Διακοσμητική Καρδιά Τοίχου
DIY Λουλούδινη Διακοσμητική Καρδιά Τοίχου

Με τις 14 Φεβρουαρίου να καταφθάνει, παραλείψετε το προβλέψιμο μπουκέτο λουλουδιών και να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με στυλ με μια λουλούδινη διακοσμητική καρδιά τοίχου. Τα φρέσκα και ψεύτικα λουλούδια θα δημιουργήσουν ένα πανέμορφο και εγκάρδιο σημείο εστίασης στο σπίτι που θα διαδώσει την αγάπη στο χώρο σας! ΔΕΝΤΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ: Η νέα Τάση που θα Αγαπήσετε

Υλικά που θα χρειαστείτε:
Ένα μεγάλο μπουκέτο με διάφορα λουλούδια, μούρα και φύλλα. Και τα φρέσκα και τα ψεύτικα λουλούδια λειτουργούν υπέροχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό και των δύο. Τα ψεύτικα λουλούδια θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά τα φρέσκα λουλούδια μυρίζουν υπέροχα.
Ψαλίδι
Ταινία μασκαρίσματος
Διακοσμητική αυτοκόλλητη ταινία
Μεζούρα (προαιρετικά)

Ξεκινήστε φτιάχνοντας ένα μεγάλο σχήμα καρδιάς στον τοίχο με την ταινία μασκαρίσματος στο σημείο του τοίχου που έχετε επιλέξει.

Κόψτε όλα τα κοτσάνια των λουλουδιών σε μήκος μεταξύ 5 – 10 εκατοστών. Κόψτε λωρίδες διακοσμητικής αυτοκόλλητης ταινίας μήκους 5 εκατοστών και κολλήστε τα λουλούδια στον τοίχο μέσα στο σχήμα καρδιάς που δημιουργήσατε. Για να δημιουργήσετε ένα τυχαίο μοτίβο, ξεκινήστε με τα μεγαλύτερα άνθη και συμπληρώστε στη συνέχεια με τα μικρότερα λουλούδια, μούρα και χόρτα.

Δείτε ακόμη 25 Όμορφες και Οικονομικές Ιδέες για του Αγίου Βαλεντίνου

Συνεχίστε να γεμίζετε με μικρότερα λουλούδια, φύλλα και μούρα μέχρι να γεμίσει πλήρως η καρδιά και μόνο ελάχιστο κομμάτι τοίχου να είναι ορατό μεταξύ κάθε λουλουδιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τέλος, αφαιρέστε την ταινία μασκαρίσματος προσέχοντας να μην αφαιρέσετε λουλούδια μαζί της. Σταθείτε πίσω και νιώστε την αγάπη!

πηγή φωτογραφιών: homedit

Δείτε επίσης 14 Ρομαντικές Ιδέες Διακόσμησης Κρεβατοκάμαρας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Δερμάτινα Είδη από Φλούδες Μήλων που Έχουν Γίνει Ανάρπαστα

Δερμάτινα Είδη από Φλούδες Μήλων που Έχουν Γίνει Ανάρπαστα

7 Κόλπα Κηπουρικής στο Σπίτι

7 Κόλπα Κηπουρικής στο Σπίτι