in , , , ,

Δερμάτινα Είδη από Φλούδες Μήλων που Έχουν Γίνει Ανάρπαστα

Δερμάτινα Είδη από Φλούδες Μήλων που Έχουν Γίνει Ανάρπαστα
Δερμάτινα Είδη από Φλούδες Μήλων που Έχουν Γίνει Ανάρπαστα

Πάνινα παπούτσια φτιαγμένα από κόκκους καφέ, ύφασμα από μανιτάρια που φαίνονται σαν να βγήκαν κατευθείαν από επιστημονική φαντασία. Αλλά υπάρχουν όλο και περισσότεροι τρόποι για να φτιάξετε δέρμα που μοιάζει πραγματικά με πραγματικό δέρμα χωρίς να υποφέρει ούτε ένα ζώο. Η καινοτομία που συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας αυτή τη φορά είναι το «δέρμα από μήλο», το οποίο είναι φτιαγμένο από φλούδες και υπολείμματα μήλων. Δύο Μεξικανοί δημιούργησαν vegan δέρμα από κάκτο. Η πράσινη επιχειρηματικότητα στα καλύτερά της

© Karl Gruber / Wikimedia Commons, © Samara / Instagram

Το «δέρμα από μήλο » είναι εντελώς φυτικό με μια μικρή ποσότητα πλαστικού.

© apple.leather / Instagram

Ένας από τους πρωτοπόρους στη βιομηχανία δέρματος από μήλα είναι ο καναδικός οίκος μόδας Samara. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να κατασκευάσουν το πρώτο τους αριστούργημα από φλούδες μήλων και ο στόχος τους ήταν να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Απλά υπάρχει μια μικρή ποσότητα πλαστικού ως συνδετικός παράγοντας. Αλλά εργάζονται σκληρά για να τελειοποιήσουν τις τεχνολογίες τους και να βρουν ακόμη πιο βιώσιμους παράγοντες.

© Samara / Instagram
© Samara / Instagram
© luxtralondon / Instagram

Εταιρεία αποκάλυψε το μυστικό της παραγωγής προϊόντων δέρματος μήλου.

© beyond.leather / Instagram, © minuitsurterre / Instagram

Μια άλλη εταιρεία, η Beyond Leather, παρουσίασε όλη τη διαδικασία για το πώς κατασκευάζουν δέρμα για την παραγωγή παπουτσιών και αξεσουάρ. Φαίνεται να είναι πολύ απλή με την πρώτη ματιά: παίρνουν τις φλούδες που έχουν επεξεργαστεί από βιομηχανίες ποτών, τις ξηραίνουν, τις αλέθουν σε λεπτή σκόνη και τις αναμιγνύουν με μια μη τοξική, οργανική χρωστική ουσία.

© lufyen / Instagram, © alinapetra_jewelry / Instagram
© veerahofficial / Instagram
© luxtralondon.com

Μία από τις πρώτες διασημότητες που συμμετείχαν στην τάση του φυτικού δέρματος ήταν η Pamela Anderson. Η συνεργασία της με την Ashoka Paris έδωσε μια σειρά από δερμάτινες τσάντες από μήλο, οι οποίες γρήγορα εγιναν διασημες.

© LFI / Avalon.red / REPORTER / East News, © Redondo/Ashoka Paris/MEGA/Mega Agency/East News
© ashoka_veganbags / Instagram

Προς τιμήν των γενεθλίων της Kate Middleton στις 9 Ιανουαρίου, η PETA της έστειλε μια τσάντα από τη γαλλική μάρκα οικολογικής μόδας Ashoka Paris, ένας από τους νικητές των βραβείων PETA Fashion Awards 2019 για τις φιλικές προς το περιβάλλον τσάντες και αξεσουάρ.

Δείτε ακόμη ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα Καλύτερα Οικολογικά DIYs

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αυτό το δώρο είχε ως στόχο να ενθαρρύνει τη Δούκισσα να κάνει περιβαλλοντικές επιλογές για την ντουλάπα της και να παρακινήσει πολλούς θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο.

© Max Mumby / Getty Images Entertainment / Getty Images
© nuuwai / Instagram
© nuuwai / Instagram
© mayluaparis / Instagram
© ashoka_veganbags / Instagram
© krocette / Instagram

Οι εταιρείες που έχουν ήδη εισαγάγει το δέρμα από μήλο στην παραγωγή τους, αυξάνουν την ποικιλία των προϊόντων τους πολύ γρήγορα. Προσφέρουν προσαρμόσιμα μοντέλα που μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε και επιπλέον, το πάχος του του δέρματος μπορεί να προσαρμοστεί. Αλλά η πραγματική ανακάλυψη είναι ότι τα παπούτσια και τα αθλητικά τους είδη είναι επίσης κατασκευασμένα από δέρμα μήλου.

© veganshoes.it / Instagram
© camille_veganbags / Instagram
© veerahofficial / Instagram

Δείτε επίσης 17 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα παλιά καλσόν σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Τρώτε Υδατάνθρακες

Τι θα Συμβεί εάν Σταματήσετε να Τρώτε Υδατάνθρακες

DIY Λουλούδινη Διακοσμητική Καρδιά Τοίχου

DIY Λουλούδινη Διακοσμητική Καρδιά Τοίχου