in ,

Πώς να Γεμίσετε Θαλπωρή το Σπίτι σας τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορεί να μην είναι έτσι όπως πολλοί θα ήθελαν, αλλά υπάρχουν ακόμα τρόποι να γεμίσετε χαρά. Ακόμα κι αν δεν διασκεδάσετε έξω φέτος ή δεν μαζευτείτε σε ένα σπίτι, είναι πάντα καλό να νιώθετε θαλπωρή στο σπίτι σας αυτές τις διαφορετικές γιορτές.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Source

Αρωματικά κεριά

Μπορείτε να απολαύσετε τα αρώματα με κεριά. Τα κεριά δημιουργούν επίσης ζεστό, ατμοσφαιρικό φωτισμό και μας μεταφέρουν σε μια ανάμνηση τη ζωή μας ή μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Μερικά από τα καλύτερα αρώματα για τις γιορτές περιλαμβάνουν μελόψωμο, κανέλα και πεύκο. Μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας με μια σειρά κεριών.

Προσθέστε λευκά φώτα

Είτε τα έχετε στο δέντρο ή αλλού, τα μικροσκοπικά λευκά φώτα γεμίζουν το σπίτι σας με ζεστασιά. Μπορείτε να τα προσθέσετε πάνω από το τζάκι ή να τα τυλίξετε γύρω από κάγκελα σκάλας. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε λευκά φώτα από τους τοίχους. Οι πόρτες είναι επίσης ένα καλό μέρος για φώτα, καθώς και πρασινάδα

Άνετες υφάσματα

Η περίοδος των εορτών έχει να κάνει με την άνεση και αυτό περιλαμβάνει τα υφάσματα που χρησιμοποιείτε στη διακόσμηση σας. Ίσως έχετε ένα χαλάκι από γούνα ή μια κουβέρτα πλεκτή στον καναπέ σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σεντόνια και κουβέρτες από φανέλα. Τα μαξιλάρια με γούνα είναι ένας καλός τρόπος ενσωμάτωσης υφής και είναι επίσης ωραίο να χρησιμοποιείτε διαφορετικά υφάσματα με διαφορετικές υφές.

Χρησιμοποιήστε ένα καροτσάκι μπαρ

Το να έχετε ένα καροτσάκι ως μέρος της διακόσμησης στο σπίτι σας είναι ένα κλασικό στοιχείο που ταιριάζει στις γιορτές, ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να διασκεδάσετε. Διακοσμήστε το ειδικά για τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, γεμίστε το με διάφορα ποτά και όμορφα γυαλικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Αλλάξτε τα έργα τέχνη σας

Μπορείτε να επιλέξετε εποχική τέχνη που αντιπροσωπεύει ζεστασιά, θαλπωρή και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Προσθέστε δέντρα στην κρεβατοκάμαρά σας

Μία από τις μεγάλες τάσεις του Instagram που θα δείτε μεταξύ των bloggers είναι ότι συχνά προσθέτουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στα υπνοδωμάτια τους. Ξοδεύετε ίσως περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρά σας παρά στο σαλόνι σας, οπότε γιατί να μην επεκτείνετε τη χαρά σας;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό ή ψεύτικο δέντρο και δεν χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλο όσο το κύριο δέντρο σας.

Ενσωμάτωση της φύσης

Η όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Μπορείτε να βρείτε ορισμένα αντικείμενα για να γίνετε δημιουργικοί ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κλαδάκια από πεύκα, κορμοί και κουκουνάρια για στεφάνια και κεντρικά διακοσμητικά. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε φυσικά υλικά για να φτιάξετε στολίδια. Εάν έχετε τζάκι χρησιμοποιήστε ένα καλάθι από φύκια για να αποθηκεύσετε το επιπλέον ξύλο σας.

20 IKEA Hacks για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά αμπαζούρ

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλα τα φωτιστικά σας το Χειμώνα, αλλά αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τα αμπαζούρ. Μπορείτε να κάνετε τον φωτισμό σας πιο ζεστό και πιο φιλόξενο. Το λινό είναι ένα καλό υλικό και δίνει απαλή λάμψη όταν ανάβει το φως.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Καρό

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Καρό

Γιατί Λαχανιάζουμε Όταν Ανεβαίνουμε Σκάλες