in , ,

20 IKEA Hacks για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μερικά IKEA Hacks. Καθώς τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν εύκολα δεν θα χρειαστείτε οδηγίες!

20 IKEA Hacks για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!
20 IKEA Hacks για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Εάν χρειάζεστε ένα επιπλέον ή εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το IKEA διαθέτει μερικά όμορφα είδη που μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε. Πάρτε τα ράφια για κορνίζες του IKEA και δημιουργήστε ένα δέντρο τοποθετώντας διάφορα αντικείμενα για διακόσμηση. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα που διαθέτει λίγο χώρο αποθήκευσης και μπορείτε να τοποθετήσετε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες εκεί. Ένα πλαϊνό στοιχείο IVAR μπορεί να διακοσμηθεί με στολίδια. Τα φωτάκια γιρλάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα δέντρο στον τοίχο.

Χριστούγεννα: Γιατί είναι η μέρα με τα σπανιότερα γενέθλια

Διακόσμηση τοίχου

Χρησιμοποιήστε κορνίζες KNOPPANG για να δημιουργήσετε μοντέρνα στεφάνια ή να φτιάξετε ένα από ψεύτικο δέρμα προβάτου IKEA. Ένα στεφάνι LATTJO μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλαίσιο για να διακοσμηθεί με διάφορα στολίδια. Χρησιμοποιήστε χριστουγεννιάτικες μπάλες VINTER για να φτιάξετε ένα διακοσμητικό σε σχήμα καρδίας πάνω από το κρεβάτι.

Ημερολόγια

Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα τώρα καθώς απομένουν αρκετές μέρες! Χρησιμοποιήστε μια πέργκολα εσωτερικού χώρου IKEA ή μια βάση VINTER και πολλά άλλα πράγματα από το IKEA ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε πολλές μονάδες του IKEA για να φτιάξετε ένα δροσερό επιτοίχιο ημερολόγιο.

Άλλες ιδέες διακόσμησης

Πάρτε φαναράκια IKEA Rotera και διακοσμήστε το σπίτι και τους εξωτερικούς χώρους σας. Γεμίστε τα με κουκουνάρια, με στολίδια, άνθη ή απλώς χρησιμοποιήστε ως κεριά που τα περιβάλλουν κλήματα, κουκουνάρια και πράσινο. Πάρτε βάσεις κατσαρόλας HEAT και ζωγραφίστε τις με χριστουγεννιάτικα στένσιλς. Κρεμάστε μερικά καλάθια GADDIS διακοσμημένα με πράσινο και κουκουναριά. Χρησιμοποιήστε ένα IKEA Gingerbread House Kit για να φτιάξετε μια όμορφη διακόσμηση που είναι βρώσιμη ταυτόχρονα. Πάρτε μερικές καράφες IKEA 365+ για να δημιουργήσετε ένα μίνι μπαρ εορταστικών ποτών. Φτιάξτε στολίδια με τους αγαπημένους σας με σουβέρ φελλού. Τέλος, φτιάξτε ένα όμορφο κεντρικό διακοσμητικό τραπεζαρίας με βάζο CYLINDER, ποτήρι ουίσκι FRASERA, καράφα STOCKHOLM, φρέσκα άνθη και πράσινο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

53 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα για τα πιο Ρουστίκ Χριστούγεννα

πηγή φωτογραφιών:shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Εύκολα Στολίδια Νάνοι για Παιδιά,εύκολα Χριστουγεννιάτικα στολίδια,χριστουγεννα,χριστουγεννα 2020,diy χριστουγεννιατικα διακοσμητικα,diy χριστουγεννιατικα στολιδια,Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Εύκολα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Νάνοι από χαρτόνι!

10 Τρόποι να Θεραπεύσετε την Καμένη Γλώσσα από Καυτό Φαγητό