in , , , , ,

14 Πράγματα που ΔΕΝ Ανήκουν στο Υπνοδωμάτιο

14 Πράγματα που ΔΕΝ Ανήκουν στο Υπνοδωμάτιο
14 Πράγματα που ΔΕΝ Ανήκουν στο Υπνοδωμάτιο

Κάθε άτομο περνά περίπου το 1/3 της ζωής του ή ακόμα περισσότερο στο υπνοδωμάτιο του, γι’ αυτό πρέπει να είναι διακοσμημένο με ευχάριστο τρόπο. Πιθανότατα να έχετε βιώσει αυτό το συναίσθημα όταν μπήκατε σε ένα ξενοδοχείο και σκεφτήκατε, “Ουάου, πώς το έκαναν αυτό;” Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νιώσετε έτσι όταν βρίσκεστε στο σπίτι αποφεύγοντας τα συχνά λάθη που συμβαίνουν στη διακόσμηση του υπνοδωματίου.

Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Λάθη στη Διακόσμηση Υπνοδωματίου

Φούξια, κόκκινα και άσπρα χρώματα

© nhanghibaokhanh123 / pxhere, © urban_light / pxhere

Τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Με το σωστό χρώμα, είναι δυνατόν να πειστούμε να αγοράσουμε κάτι, να μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς ή νευρικοί.

Τα σιωπηλά χρώματα μας βοηθούν να αισθανόμαστε χαλαροί. Όταν επιλέγετε ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερά χρώματα, είναι καλύτερα να επιλέξετε το πρώτο.

Θεωρειται ότι το καλύτερο χρώμα για την κρεβατοκάμαρα είναι σιωπηλό μπλε ακολουθούμενο από:
πράσινο
ωχρό κίτρινο
ασήμι

Οι χειρότερες επιλογές είναι φούξια, κόκκινα και λευκά χρώματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολλά μαξιλάρια

© unknown author / pxfuel, © depositphotos

Τα μικρά μαξιλάρια στον καναπέ ή το κρεβάτι μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, αλλά στην πραγματικότητα, είναι μόνο πρόβλημα. Σκεφτείτε το: κάθε φορά που πρέπει να πάτε για ύπνο, πρέπει να τα μαζέψετε όλα, να τα βάλετε κάπου και το πρωί να τα τακτοποιήσετε πάλι.

Για καλό ύπνο, χρειάζεστε μόνο ένα μαξιλάρι, οπότε ξεφορτωθείτε τα υπόλοιπα. Εάν θέλετε ένα επιπλέον μαξιλάρι, αυτό σημαίνει ότι το μαξιλάρι σας δεν είναι κατάλληλο και πιθανώς δεν είναι αρκετά υψηλό.

Καλάθι άπλυτων

© depositphotos

Πρώτον, κάθε φορά που βλέπετε ένα σωρό άπλυτα, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσετε το συντομότερο δυνατό. Έτσι, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να χαλαρώσετε. Δεύτερον, τα βρώμικα ρούχα μπορεί να έχουν άσχημη μυρωδιά.

Παλιό στρώμα

brightside

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα στρώματα έχουν περίοδο λήξης: συνήθως, είναι 8-10 χρόνια. Και πολλοί άνθρωποι κοιμούνται ακόμα σε στρώματα ηλικίας 30 έως 40 ετών.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα παλιό στρώμα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην πλάτη. Θα πονάτε και θα αισθάνεστε κουρασμένοι το πρωί. Εκτός αυτού, εάν δεν καθαρίζετε τακτικά το στρώμα, θα είναι γεμάτο από ακάρεα σκόνης. Όσο παλιότερο είναι το στρώμα, τόσο περισσότερα παράσιτα ζουν μέσα του.

Φωτεινό πορτατίφ ή πολυέλαιος

© unknown author / pxhere, © unknown author / pxhere

Μία από τις χειρότερες ιδέες είναι ένας πολυέλαιος ακριβώς πάνω από το κρεβάτι. Το φως θα πέφτει στα μάτια σας και θα κάνει δύσκολο να χαλαρώσετε. Θα είναι επίσης άβολο να διαβάζετε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Τα τέλεια φωτιστικά για ένα υπνοδωμάτιο είναι 2 πορτατίφ με απαλό φωτισμό στις πλευρές του κρεβατιού.

Τηλεόραση

© Madhourses / depositphotos

Οι περισσότεροι έχουν τηλεοράσεις στα υπνοδωμάτια για να παρακολουθούν τις αγαπημένες ταινίες και σειρές πριν κοιμηθούν. Αλλά μια τηλεόραση επιδρά αρνητικά στον ύπνο σας. Εάν δεν μπορείτε να μετακινήσετε την τηλεόρασή σας σε διαφορετικό δωμάτιο, μην τη χρησιμοποιήσετε αργά το βράδυ.

Λεπτές κουρτίνες

© depositphotos, © Duvan / wikimedia

Η καλύτερη επιλογή για το υπνοδωμάτιο είναι πυκνες κουρτίνες που καλύπτουν πλήρως τα παράθυρα. Οι λεπτές κουρτίνες αφήνουν το φως να περάσει, οπότε θα είναι δύσκολο να κοιμηθείτε. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε τη θέση των κουρτινών. Όσο ψηλότερα είναι, τόσο το καλύτερο. Διαφορετικά, οι τοίχοι μπορεί να φαίνονται πολύ χαμηλοί.

Λάθος τοποθέτηση του χαλιού

© pexels / pixabay, © depositphotos

Οι διακοσμητές έχουν έναν κανόνα: τα μεγάλα χαλιά πρέπει να τοποθετούνται ακριβώς κάτω από το κρεβάτι. Όταν σηκώνεστε θα πατάτε στο χαλί και όχι στο κρύο πάτωμα. Έτσι θα έχετε καλή διάθεση το πρωί.

Σεντόνια από χοντρά υφάσματα

© depositphotos

Εάν βρείτε σεντόνια με ένδειξη 1.000 ή περισσότερα TC (αριθμός νημάτων που είναι υφασμένα μαζί ανά τετραγωνική ίντσα υφάσματος), είναι αρκετά καλά. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε περισσότερα. Είναι κορυφαίας ποιότητας, ανεξάρτητα από το τι λένε διαφορετικοί κατασκευαστές.

Κεντημένες μαξιλαροθήκες

© ErikaWittlieb / pixabay

Το κέντημα είναι, φυσικά, ωραίο αλλά η υφή του δεν είναι λεία και μπορεί να σας δυσκολέψει να κοιμηθείτε. Επίσης, το πρωί, θα πρέπει να ξυπνήσετε με το σχέδιο στο πρόσωπό σας.

Πανομοιότυπος σχεδιασμός

© depositphotos, © stevepb / pixabay

Όταν όλα τα έπιπλα αγοράζονται σε ένα κατάστημα, από τον ίδιο κατασκευαστή και έχουν τον ίδιο σχεδιασμό, αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης έχει κακό γούστο.

Πολύ χαμηλό κρεβάτι

© unknown author / pxfuel, © 139904 / pixabay

Όσο υψηλότερο είναι το κρεβάτι, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε. Εκτός αυτού, εάν το κρεβάτι είναι χαμηλό, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αποθηκεύσετε πράγματα κάτω από αυτό. Αυτός ο χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για συρτάρια.

Χωρίς προσκέφαλο στο κρεβάτι

© unknown / pxhere, © englishjournalists / pixabay

Οι διακοσμητές λένε ότι τα κρεβάτια χωρίς προσκέφαλα είναι το ίδιο με παράθυρα χωρίς κουφώματα. Η κρεβατοκάμαρα φαίνεται ημιτελής.

Κουβέρτες που φτάνουν στο πάτωμα

© urban_light / depositphotos

Μια υπερμεγέθη κουβέρτα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται ακατάστατο. Εκτός αυτού, δεν είναι πολύ ευχάριστο να χρησιμοποιείτε μια κουβέρτα που ακουμπάει στο πάτωμα.

Κοινά ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνουμε για να Σώσουμε το Περιβάλλον!

Γιορτές 2020: 3 Μοναδικά DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά

Γιορτές 2020: 3 Μοναδικά DIY Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά ΒΙΝΤΕΟ