in , , , ,

5 Χρήσιμες Συμβουλές για την Αγορά Διακοσμητικών

5 Χρήσιμες Συμβουλές για την Αγορά Διακοσμητικών
5 Χρήσιμες Συμβουλές για την Αγορά Διακοσμητικών

Η προσθήκη προσωπικότητας στη διακόσμηση είναι κάτι για το οποίο καθένας προσπαθεί. Όλοι μπορούν να το επιτύχουν χρησιμοποιώντας τα σωστά διακοσμητικά που ταιριάζουν στο χώρο και το προσωπικό στυλ. Η αγορά τους απαιτεί καλό σχεδιασμό, ώστε να μην καταλήξετε να αγοράζετε λάθος αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα διακοσμήσετε με τον σωστό τρόπο.

5 Χρήσιμες Συμβουλές για την Αγορά Διακοσμητικών
http://mikk.ro/CdMG
Source

Σχεδιασμός

Όλα ξεκινούν με ένα καλό σχέδιο. Κάντε ένα βήμα πίσω και ρίξτε μια ματιά γύρω. Πρέπει να γνωρίζετε τα σημεία που πρέπει να διακοσμήσετε. Το τζάκι φαίνεται άδειο; Ή, δεν σας αρέσει ο άδειος τοίχος πάνω από το τραπέζι κονσόλα; Έτσι, θα καταλάβατε το είδος των διακοσμητικών που πρέπει να αγοράσετε.

Source
Source

Σωστό μέγεθος

Το μέγεθος είναι το παν στη διακόσμηση σπιτιού. Πρέπει να μετρήσετε το χώρο, ώστε να γνωρίζετε ποιες διαστάσεις ταιριάζουν τέλεια. Δεν θέλετε να καταλήξετε, για παράδειγμα με έργα τέχνης που είναι πολύ μικρά ή ένα ψηλό βάζο που δεν ταιριάζει στα επιτοίχια ράφια σας. Καταγράψτε τις μετρήσεις ως οδηγό και πάρτε μια μεζούρα όταν ψωνίζετε.

Source
Source

Επιλέξτε χρώματα και στυλ

Η διακόσμηση σπιτιού είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά χρώματα. Πριν πάτε για ψώνια, πρέπει να ξέρετε τι είδους πράγματα ψάχνετε. Σκεφτείτε το χρώμα και το στυλ των διακοσμητικών αντικειμένων. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ουδέτερο ή έντονο, ανοιχτό ή σκούρο, στρογγυλό ή ψηλό. Αυτές οι σκέψεις θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε.

Source
Source
Source
Source
Source

Σκεφτείτε επίσης το DIY

Η εύρεση του διακοσμητικού που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι πάντα δυνατή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να έχετε μερικές εναλλακτικές. Εάν βρείτε ένα διακοσμητικό σε καλή τιμή, μπορείτε μετά να το αλλάξετε. Για παράδειγμα, εάν δεν σας αρέσει το χρώμα, μπορείτε να το βάψετε με σπρέι. Αυτό εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας και το κόστος για τις αλλαγές.

Source
Source
Source
Source
Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τεχνοτροπία με Stencil και ΣΤΟΚΟ! Κάντε ανάγλυφα σχέδια στους τοίχους σας.

Τι να Φάτε όταν Έχετε Γρίπη Σύμφωνα με τους Γιατρούς