in , ,

Τάσεις Σχεδίασης για Καινούργια Σπίτια

Οι τρέχουσες τάσεις σχεδίασης αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι άνθρωποι σήμερα και έχουν εξελιχθεί για να καλύψουν τις ανάγκες πολυάσχολων ατόμων και οικογενειών. Αυτό που είναι τάση τώρα είναι οι ανοιχτοί χώροι μαζί με στοιχεία vintage, υπαίθριους χώρους και τεχνολογία. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις δημοφιλείς τάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Η καρδιά του σπιτιού

Συχνά θεωρείται ως «η καρδιά του σπιτιού», η κουζίνα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να προετοιμάσετε ένα γεύμα. Οι μεγάλες νησίδες κουζίνας με πολλά καθίσματα συνδυάζονται με το σπιτικό γραφείο και τον οργανωτικό χώρο για να προσφέρουν στις οικογένειες μια κεντρική τοποθεσία για τη διαχείριση του σπιτιού. Σήμερα, υπάρχουν πολλές εντοιχιζόμενες επιλογές αποθήκευσης, πάγκοι, ντουλάπια, συσκευές και αξεσουάρ για το σχεδιασμό της ονειρικής τους κουζίνας.

Ανοιχτοί χώροι

Η ιδέα του ανοιχτού χώρου είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει για πολλές σύγχρονες οικογένειες. Οι μεγαλοπρεπείς τραπεζαρίες και τα επίσημα σαλόνια του παρελθόντος συχνά δεν χρησιμοποιούνταν. Τα σπίτια με ανοιχτό σχέδιο συνδέουν την κουζίνα με το σαλόνι και την τραπεζαρία. Τα δωμάτια δεν χωρίζονται πλέον σε μεμονωμένους χώρους. Αντ’ αυτού, ρέουν το ένα στο άλλο, έτσι ώστε διάφορες δραστηριότητες να μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να διαχωρίζονται. Τα ανοιχτά σχέδια σας επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε το χώρο που έχετε.

Source

Αντίο επίσημες τραπεζαρίες

Γενικά, οι χώροι τραπεζαρίας αποτελούν πλέον προέκταση της κουζίνας, επιτρέποντας σε όλους να μιλούν και να είναι μαζί όταν προετοιμάζουν ένα γεύμα. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά προτιμούν συχνά αυτόν τον τύπο σχεδιασμού για να παρακολουθούν τα παιδιά στο σαλόνι ενώ εργάζονται στην κουζίνα. Εργασία στο σπίτι, οικογενειακή βραδιά παιχνιδιού και άλλες δραστηριότητες συμβαίνουν στην καρδιά του σπιτιού, καθιστώντας τις σημερινές τραπεζαρίες έναν αναπόσπαστο και πιο χρήσιμο χώρο στο σπίτι.

Source

Οικογενειακά δωμάτια πολλαπλών χρήσεων

Οι μικρές οικογένειες χρειάζονται συχνά δωμάτια που να είναι πολυλειτουργικά. Μια νέα τάσι είναι το οικογενειακό δωμάτιο που χρησιμεύσει ως καθημερινός τόπος συγκέντρωσης για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλά το σαλόνι μπορεί να αναλάβει πολλούς άλλους ρόλους, όπως αίθουσα παιχνιδιών, κινηματογράφο και χώρο για όλες τις ειδικές περιστάσεις.

Η έξυπνη χρήση χώρου και φωτισμού μαζί με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης επιτρέπει στις οικογένειες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το οικογενειακό τους δωμάτιο μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία. Συνήθως βρίσκονται δίπλα στην κουζίνα, τα οικογενειακά δωμάτια πολλαπλών χρήσεων αποτελούν μέρος των δραστηριοτήτων στα σημερινά σπίτια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπάνιο

Όσοι λατρεύουν να χαλαρώνουν σε ένα σπα φτιάχνουν ένα πολυτελές μεγάλο μπάνιο. Τα αξεσουάρ σπα, όπως πολλαπλές κεφαλές ντους, βαθιές μπανιέρες και ενδοδαπέδια θέρμανση, είναι διαθέσιμα για τη χαλάρωσης σας. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες και η τεχνολογία μπορούν να προσθέσουν στην ατμόσφαιρα σπα ενός μοντέρνου μπάνιου.

Σπιτικό γραφείο

Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να εργαστούν από το σπίτι. Τα σπιτικά γραφεία προσφέρουν ένα μέρος όπου μπορούν να λειτουργούν ιδιωτικά και να ξεφύγουν από το υπόλοιπο νοικοκυριό.

Εναλλακτικές λύσεις όπως η κατασκευή γραφείου πάνω από ένα γκαράζ ή ένα αυτόνομο στούντιο θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση για κάποιον που εργάζεται εξ αποστάσεως. Κατά το σχεδιασμό του γραφείου, λάβετε υπόψη όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες. Πρέπει να διαθέτει τηλέφωνο και διαδίκτυο. Θα χρειαστείτε συστήματα αρχειοθέτησης ή τη δυνατότητα φιλοξενίας πελατών ή επισκεπτών. Για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό μέρος εργασίας, αξιολογήστε τις ανάγκες σας και φροντίστε να συμπεριλάβετε την άνεση και τον έξυπνο σχεδιασμό στο νέο σας σπιτικό γραφείο.

Source

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα,DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό,diy διακοσμητικα,diy διακοσμητικα,διακοσμηση,διακοσμηση σπιτιου,diy κατασκευες,diy κατασκευες για το σπιτι

Φτιάξε Σήμερα ένα DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα πολύ Οικονομικά!

Τεχνοτροπία με Stencil και ΣΤΟΚΟ! Κάντε ανάγλυφα σχέδια στους τοίχους σας.