in , , , ,

Φτιάξε Σήμερα ένα DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα πολύ Οικονομικά!

DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα,DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό,diy διακοσμητικα,diy διακοσμητικα,διακοσμηση,διακοσμηση σπιτιου,diy κατασκευες,diy κατασκευες για το σπιτι
Φτιάξε Σήμερα ένα DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα πολύ Οικονομικά!

Τα φθινοπωρινά διακοσμητικά μπορούν να κάνουν εντύπωση και δεν είναι μόνο κόκκινα και κίτρινα φύλλα. Γιατί να μην φτιάξετε τη δική σας διακοσμητική κολοκύθα; Θα χρειαστείτε ένα μπαλόνι και εφημερίδα. Χάρη στην αντοχή της, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

DIY Φθινοπωρινό Διακοσμητικό Κολοκύθα

Θα χρειαστείτε:
1 μπαλόνι
χαρτοταινία
σπάγκο για δέματα
ψαλίδι
σελοτέιπ
κόλλα ντεκουπάζ
πινέλο
εφημερίδα
ακρυλικό σπρέι βαφής σε τουλάχιστον δύο χρώματα

Πρώτα, φουσκώστε το μπαλόνι. Στρίψτε το λαιμό του και τυλίξτε ένα κομμάτι χαρτοταινίας γύρω από αυτό, έτσι ώστε να μην μπορεί να διαφύγει αέρας. Αλλά μην τον δέσετε ακόμα. Πάρτε το σπάγκο και με τη χαρτοταινία στερεώσετε το άκρο του δίπλα στο λαιμό του μπαλονιού. Στη συνέχεια, τυλίξτε το νήμα από στο αντίθετο άκρο του μπαλονιού και επιστρέψτε στο ίδιο σημείο.

Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία, γυρίζοντας πρώτα το μπαλόνι 90 ° αριστερά ή δεξιά, έτσι ώστε όταν γυρίζετε το μπαλόνι στον άξονά του, να υπάρχουν συνολικά τέσσερα κομμάτια σπάγκου που χωρίζουν το μπαλόνι σε ίσα τμήματα. Τυλίξτε το νήμα γύρω από το μπαλόνι άλλες δύο φορές μέχρι να το χωρίσετε το σε οκτώ τμήματα. Θα πρέπει να τελειώσετε με το σπάγκο στο σημείο εκκίνησης. Κόψτε τον αφήνοντας λίγο για να τον δέσετε. Αφαιρέστε τη χαρτοταινία κρατώντας το άλλο άκρο και δέστε τα μαζί στο λαιμό του μπαλονιού. Στερεώστε και τα οκτώ κομμάτια σπάγκου του γύρω από το μπαλόνι με το σελοτέιπ.

Στο σημείο στο οποίο τέμνονται όλα τα κομμάτια, κολλήστε τα με περισσότερο σελοτέιπ, ώστε να μην φύγουν από τη θέση τους. Αφαιρέστε την ταινία από το λαιμό του μπαλονιού και φυσήξτε λίγο περισσότερο αέρα έτσι ώστε να πάρει το σχήμα κολοκύθας, πριν δέσετε κόμπο το λαιμό. Στη συνέχεια, φτιάξτε την κόλλα με τρία μέρη κόλλα ντεκουπάζ σε ένα μέρος νερό. Θα χρειαστείτε αρκετή για να καλύψετε ολόκληρο το μπαλόνι δύο φορές. Σκίστε το μεγαλύτερο μέρος μιας εφημερίδας σε μεγάλες λωρίδες. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να καλύψετε το ένα όγδοο του μπαλονιού και κολλήστε αμέσως τις λωρίδες εφημερίδας για να γεμίσετε το κενό μεταξύ των κομματιών.

Πώς να αποξηράνετε και να καθαρίσετε Κολοκύθες με το σωστό τρόπο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλύψτε ολόκληρο το μπαλόνι με την εφημερίδα. Τώρα πρέπει να φτιάξετε το κοτσάνι. Πάρτε περίπου μισή σελίδα εφημερίδας, διπλώστε τη μία φορά, τυλίξτε την και στη συνέχεια διπλώστε την ξανά. Θα πρέπει να σχηματιστεί ένα περίπου ορθογώνιο σχήμα. Τυλίξτε αρκετή χαρτοταινία γύρω από αυτό, ώστε να γίνει συμπαγής. Στη συνέχεια, κολλήστε μικρά κομμάτια χαρτοταινίας στο κοτσάνι, αφήνοντας το ένα άκρο των ταινιών ελεύθερο. Χρησιμοποιήστε τις ταινίες για να στερεώσετε το κοτσάνι στο λαιμό του μπαλονιού. Μετά περάστε το δεύτερο στρώμα κόλλας γύρω από ολόκληρο το μπαλόνι. Αφού στεγνώσει η κόλλα, ήρθε η ώρα για το τελευταίο βήμα: ψεκάστε με χρώμα τη διακοσμητική κολοκύθα. Το κοτσάνι πρέπει να έχει διαφορετικό χρώμα από το σώμα της κολοκύθας. Το χρυσό χρώμα, για παράδειγμα, έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πώς να φτιάξετε τα μοναδικά Νεραϊδόσπιτα με κολοκύθες, Κουκουνάρια και πηλό!!

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κατασκευές με γυάλινα βάζα,αποθηκευση,οργανωση,αποθηκεύση σε γυάλινα βάζα γλυκών,ιδεες αποθηκευσης,χρησιμα

20 Πράγματα για να Αποθηκεύσετε σε Γυάλινα Βάζα Γλυκών

Τάσεις Σχεδίασης για Καινούργια Σπίτια