in , ,

5 Λόγοι Γιατί Δεν Πρέπει να Κρατάτε τα Αέρια σας

Κατά μέσο όρο, ένα άτομο πέρδεται 15 φορές την ημέρα και αυτός ο αριθμός μπορεί να φτάσει τα 40! Αυτό προκαλείται από παγιδευμένο αέρα και σωματικά αέρια. Ενώ είναι μια εντελώς φυσιολογική διαδικασία, μπορεί να είναι ντροπιαστική και ενοχλητική κατά καιρούς και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι προσπαθούν να μην πέρδονται. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι τόσο καλή ιδέα καθώς μπορεί να προκαλέσει μερικά σημαντικά προβλήματα.

Το σώμα σας μπορεί να τα απορροφήσει ξανά.

brightside

Όταν αναγκάζετε το σώμα σας να συγκρατήσει τα αέρια σας, το σώμα δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα απορροφήσει ξανά. Τότε μπορούν να ξεφύγουν από την αναπνοή σας ή ως ρέψιμο.

Μπορεί να οδηγήσει σε πόνο και καούρα.

brightside

Όταν συστέλλετε τους μύες για να αποφύγετε τη διαφυγή των αέριων, δημιουργείται πίεση μέσα στο σώμα και μπορεί να οδηγήσει σε πόνο, δυσπεψία και καούρα. Εάν γίνεται τακτικά, μπορεί επίσης να προκαλέσει πρήξιμο στο πεπτικό σύστημα.

Επηρεάζει την υγεία του παχέος εντέρου.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Η διαφυγή αέριων εξαλείφει την πίεση στο σώμα. Ενώ είναι καλό για το παχύ έντερο, το κράτημα μπορεί να το ερεθίσει και μπορεί επίσης να προκαλέσει αιμορροΐδες.

Θα σας κάνει να αισθάνεστε φουσκωμένοι συνεχώς.

brightside

Ενώ είναι ακόμη συζητήσιμο εάν το κράτημα των αέριων σε κάνει να φουσκώνεις ή όχι, έχει βρεθεί ότι το να τα κρατάτε μέσα σας, δίνει την εντύπωση του φουσκώματος.

Μπορεί να σηματοδοτεί ένα χειρότερο πρόβλημα.

brightside

Ενώ είναι εντελώς φυσιολογικό και υγιές, το μοτίβο και η μυρωδιά των αέριων μπορούν πραγματικά να δείξουν πιθανά προβλήματα υγείας, όπως δυσανεξία στα τρόφιμα και πεπτικά προβλήματα. Εξαιρετικά δυσάρεστη οσμή μπορεί επίσης να υποδηλώνει υψηλή περιεκτικότητα σε θείο στο σώμα σας. Εάν πονάτε όταν πέρδεστε ή κάτι άλλο από το κανονικό, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κόλπα για να αποφύγετε δύσοσμα και ηχηρά αέρια

© Pixabay.com, © Pixabay.com

Αποφύγετε να πίνετε ανθρακούχα ποτά, καθώς παράγουν περισσότερο αέριο στο σώμα.

Τρώτε μικρότερες μερίδες και μασάτε αργά.

Καταναλώστε τακτικά τρόφιμα όπως μπανάνες, πατάτες, δημητριακά και σιτάρι, για να αποφύγετε την άσχημη μυρωδιά των αερίων.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια με Μπάλες Πινγκ Πονγκ,diy χριστουγεννιάτικα φωτάκια ,diy χριστουγεννιατικες κατασκευες,diy χριστουγεννιατικες κατασκευες,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια με Μπάλες Πινγκ Πονγκ

15 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για την Εξώπορτα

15 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για την Εξώπορτα