in , , , ,

15 Ιδέες Εσωτερικής Αποθήκευσης Καυσόξυλων

Ιδέες Εσωτερικής Αποθήκευσης Καυσόξυλων,αποθήκευση καυσόξυλων,αποθηκευση

Η εσωτερική αποθήκευση ξύλου είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε ποτέ! Τα τζάκια έχουν τη δύναμη να κάνουν τις κρύες μέρες και νύχτες πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές, αλλά σίγουρα δεν είναι χαλαρό να βγείτε έξω για να φέρετε καυσόξυλα. Για αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε μερικές εξαιρετικές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να προσθέσετε ένα χώρο αποθήκευσης μέσα στο σπίτι σας. Και το πιο σημαντικό είναι εξαιρετικά μοντέρνες και κομψές και θα ταιριάζουν εύκολα σε οποιοδήποτε σπίτι. Αν νομίζατε ότι μια στοίβα ξύλου στο σαλόνι σας θα φαίνεται άσχημη και ακατάστατη, κάνετε λάθος. Επιπλέον, θα δώσει μια ρουστίκ αίσθηση και θα το κάνει ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο.

25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε ένα Κλειστό Τζάκι

Ιδέες Εσωτερικής Αποθήκευσης Καυσόξυλων
Ιδέες Εσωτερικής Αποθήκευσης Καυσόξυλων

Ενσωμάτωση στην διακόσμηση σπιτιού

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης ξύλου σε εσωτερικούς χώρους. Μόλις το ενσωματώσετε με την υπόλοιπη διακόσμηση, όλα θα φαίνονται μαγικά και στη θέση τους.

Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια ανακαίνιση ή αναδιακόσμηση, αλλά αξίζει τον κόπο. Μη διστάσετε να τον φτιάξετε δίπλα σε έναν άδειο τοίχο. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ράφι πάνω του και τοποθετήστε διακοσμητικά αντικείμενα. Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή όλων.

Source
Source
Source

Είναι το τζάκι σας χτισμένο στον τοίχο ή πρόκειται να το κάνετε σύντομα; Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε λίγο χώρο για εντοιχιζόμενη αποθήκευση ξύλου δίπλα σε αυτό. Αν θέλετε, προσθέσετε μερικά φωτάκια σε γιρλάντα για μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Source

Ραφιέρες αποθήκευσης ξύλου

Εάν έχετε δεξιότητες, λίγο περισσότερο χρόνο και εργαλεία μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αποθηκευτικό χώρο με σωλήνες. Είναι καλό να προσθέτετε τροχούς, ώστε να μπορείτε να το μετακινείτε πιο εύκολα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source
Source
Source

Μπορείτε να κρεμάσετε μια ραφιέρα στον τοίχο. Ο ελεύθερος χώρος στο δάπεδο θα κάνει την περιοχή σας να φαίνεται πιο ευρύχωρη παρά την τεράστια ποσότητα ξύλου που έχετε εκεί.

Source

Κουβάδες

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη διάθεση να κάνουν μεγάλες αλλαγές στο σπίτι τους. Έτσι, ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε είναι να πάρετε ένα μεγάλο κουβά. Λάβετε υπόψη ότι η ποσότητα ξύλου που χωράει δεν είναι τεράστια, επομένως θα πρέπει να πάτε έξω για να τον γεμίζετε πιο συχνά. Οι κουβάδες είναι επίσης ιδανικοί για μικρά δωμάτια, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Source
Source
Source

Άλλοι πιθανοί τρόποι αποθήκευσης ξύλου

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε λίγο δημιουργικοί. Ρίξτε μια ματιά στα πράγματα γύρω σας και δείτε αν μπορούν να χωρέσουν καυσόξυλα και να ταιριάζουν στην υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα ξύλινα κιβώτια, τα μεταλλικά κουτιά και οι ζώνες είναι μερικοί ενδιαφέροντες τρόποι για να αποθηκεύσετε το ξύλο μέσα στο σπίτι σας.

Source
Source
Source

25 Ιδέες Διακόσμησης Τζακιού με Κεριά ή Φώτα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Μπουκάλια Κρασιού,χριστουγεννιάτικες κατασκευές,κατασκευές με μπουκάλια

25 Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από Μπουκάλια Κρασιού

3 DIY Κατασκευές με Κορμούς Σημύδας και Κλαδιά