in , ,

11 Καθημερινά Αντικείμενα που Ανήκουν στα Σκουπίδια

Το λατρεύουν όλοι όταν είναι ζεστό και άνετο στο σπίτι και κάθε γωνιά έχει τη δική της διάθεση και χαρακτήρα. Για να δημιουργήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα, χρησιμοποιούμε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα και ευχάριστα μικρά πράγματα. Ωστόσο, έρχεται μια στιγμή που δεν υπάρχει πλέον χώρος στα ράφια, τα τραπέζια ή στο μπαλκόνι. Και πρέπει να τα μετακινήσετε από το ένα μέρος στο άλλο για να ελευθερώσετε χώρο. Όμως κάποια από αυτά είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια.

17 Οικιακά Είδη που Είναι για ΠΕΤΑΜΑ!

Φωτεινές φιγούρες

© depositphotos

Κεραμικές, πλαστικές και ξύλινες φιγούρες με φωτάκια και έχουν σχεδιαστεί για να διακοσμούν το σπίτι, κατά κανόνα, καταλαμβάνουν μόνο χώρο στο τραπέζι.

Παλιά παπούτσια

© depositphotos© depositphotos

Συχνά έχουμε μια ολόκληρη συλλογή υποδημάτων που έχουν φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα δεν θα χρησιμοποιηθούν ξανά. Οπότε ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε.

Κινέζικα αναμνηστικά

© depositphotos

Ασυνήθιστα αναμνηστικά κινέζικης προέλευσης τα οποία μετά από μερικές εβδομάδες, σταματάμε να τα παρατηρούμε και γεμίζουν μόνο σκόνη.

Παλιά κουτάλια και πιρούνια

© depositphotos

Ένα πλήθος παλιών κουταλιών και πιρουνιών που φυλάσσονται στο ίδιο παλιό δοχείο. Δεν θυμόμαστε πλέον την προέλευση του καθενός. Είναι η ώρα να τα ανακυκλώσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μια πλαστική σακούλα γεμάτη από πλαστικές σακούλες

brightside

Από μέρα σε μέρα, ο αριθμός των πλαστικών σακούλων αυξάνεται και έρχεται η στιγμή που πρέπει να τις διπλώσετε μεταξύ τους. Όταν πηγαίνουμε για ψώνια, ακούμε το συνηθισμένο, “Χρειάζεστε μια σακούλα;” Και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, σκεφτόμαστε το σωρό κάπου στο σπίτι, καταλαμβάνοντας χώρο.

Αναμνηστικά κηροπήγια

© depositphotos

Κηροπήγια από πορσελάνη ή μέταλλο. Φαίνονται όμορφα στο κατάστημα και την πρώτη ημέρα μετά την αγορά. Με την πάροδο του χρόνου, μετατρέπεται σε άλλο ένα συλλέκτη σκόνης.

Άδεια μπουκάλια αρώματος

© depositphotos

Η ευχάριστη μυρωδιά των νέων αρωμάτων μας ενθουσιάζει πάντα και το μπουκάλι με ασυνήθιστο σχήμα ευχαριστεί το μάτι. Αλλά κάποια στιγμή υπάρχουν αρκετά άδεια από αυτά τα μπουκάλια στο ράφι και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να τα στείλετε στον κάδο ανακύκλωσης.

Εφημερίδες και περιοδικά

© depositphotos

Πολλά περιοδικά σχετικά με την ομορφιά και τη διακοσμηση σπίτιου και μια σειρά από εφημερίδες με οδηγό τηλεόρασης σταδιακά συσσωρεύονται στο μπαλκόνι ή δίπλα στο κρεβάτι. Πιθανότατα, από αυτόν τον σωρό χαρτιού, πιθανότατα θα χρειαστείτε μόνο μερικές σελίδες για να βάλετε στα βρεγμένα παπούτσια σας.

Παλιές οθόνες υπολογιστών

© depositphotos

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά, εκτοπίζοντας αδιάκοπα τους παλιούς υπολογιστές από την καθημερινή χρήση. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια παλιά οθόνη καθοδικού σωλήνα σε μια ντουλάπα. Είναι βαριά, ογκώδες, συλλέγει πολύ σκόνη και πρέπει να πάει στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών.

Κουτιά συσκευασίας από οικιακές συσκευές

© depositphotos

Κάθε φορά που αποσυσκευάζουμε νέες οικιακές συσκευές, λέμε, “Δεν πετάμε το κουτί όσο υπάρχει εγγύηση.” Και λίγα χρόνια αργότερα, αποδεικνύεται ότι κανείς δεν έχει αγγίξει αυτό το κουτί. Στην καλύτερη περίπτωση, θα χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση αντικειμένων ή θα καταλήξει στην ανακύκλωση.

Ρολά ταπετσαρίας μετά από ανακαίνιση

© depositphotos

Οι ανακαινίσεις σπιτιών είναι πάντα μια μακρά και επίπονη διαδικασία, μετά την οποία παραμένει μια μεγάλη ποσότητα αχρησιμοποίητων υλικών. Συχνά αγοράζουμε περισσότερη ταπετσαρία, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αρκετή. Και συχνά, αφού τελειώσουμε με την ανακαίνιση των τοίχων, ολόκληρα ρολά ταπετσαριών παραμένουν ανέγγιχτα και καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Γιατί τα σφουγγάρια της κουζίνας έχουν διάφορα χρώματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος

9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος

32 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Χιονόμπαλες

32 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Χιονόμπαλες